Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érdekelne, h hol található ez a bizonyos vészleállító, mert nekem is szarakodik az elefantom.Max 3 nap, és a visszatöltés sem megy.
Eladó faridom,lámpával együtt... érd:06202941280 Képek telefonnal készűltek ezért nem adja vissza a szín élességét..
Sziasztok! van egy cagiva super city-m 50cc!
100.000.- ér eladó!
Jelenleg le vannak véve az idomok, mert téli takarítás van, de ha valakit komolyan érdekel dobok fel képeket!
De ha esetleg tudtok hozzá pótalkatrészt, akár bontottat is, az is érdekel, ha nem veszi meg senki felpofozom tutira!

reméllem tudtok segíteni..
Hát 7500 fordulatnal bekapcsol a power szelep es akkor felporog de akkor a benzint zabalaj
sziasztok
remÉlem itt talÁlok ami kell:szÜksÉgem lenne gyÁri vaisszapillantÓ tÜkrÖkre cagiva freccia 125 hÖz:ha valaki tud kÉrem irjon nekem.szeretnÉm felujittani a kicsikÉt.meg ha esetleg valaki ÉrthozzÁ,mÉr dadog le 6000 es fordulaton?kicsit huzni kell egy darabig amig felkap 8000 re:ez mitÖl lehet?gyujtÁs?
elÖre kÖszi
Mopi!

Honnan szereztél alkatrészeket?
Üdv!

Nem tudja valaki hogy 86-os elefantra passzol e valami más tipus fordszámmérő spirálja?
Valamint a hőgomba is hellyettesíthető-e?
vészleállító melyik állásban van? Nekem a Futurán volt olyan hogy pár nap alatt leszívta ha nem úgy állt hogy a vészleállítóval is ki volt nyírva. Valahol szívta az energy-t.
Kb uez a bajom,szólj,ha rájössz! Vagy szólok,ha rájövök.
hát valahol valami gebasz mégis van... ha TUTI HOGY NEM A KÁBELOK... akkor a gyujtáskapcsoló környékére gyanakodnék...
Üdv.!Eladó mitora II egy tűz piros faridom,és egy csomagolt új tank alatti idom Érd:06202941280

S.O.S Árban megegyezünk!
új akkumulátor van benne!
kábeloknak sincs semmibaja mind ép ez az agaszto mi lehet a hiba
Nem tudsz valami üzletelt ahol ezekhez alkatrészt lehet kapni?
valaki S.O.S
van egy cagiva elfeántom 1986 meg hat de minden fel lett ujitva és a pali aki küldte az uj henegrt nem 86 küldöt hanem 85 henegrt minden stimel csak a szivó csonk nem
nah ez kell nekem
ha van valakinke reális áron lécci xóljon
tuti nem az akksi szar?
sziasztok!

Tud valaki nekem segíteni cagiva prímám 2-3 napot áll csutkára leszívja az aksit mi lehet ennek az oka!
küszi mindenikek érőre a segítséget
Sziasztok! Rég beszéltünk de gondoltam irok nektek
Na nekiálltunk illetve már a munka közepén vagyunk a Moci átfestésénl:D:P
Képek hamarosan 1-2 hét :P
Na üdv.
Széles Utat!
esélytelen... én azért nem vettem egyet illetve cseréltem el mert baromi nehéz bármit is megkapni és ha mégis akkor horror áron
Hali mindenkinek!88-as évjáratú 125-ös Cagiva Tamanaco-hoz keresek alkatrészeket ha valaki tud légyszi írjon.Érdekelne hogy honnan lehet beszerezni dugattyút.
Elöre is köszönöm
Haliii
Érdekelne kipufogó rendszer, főként Jolly Moto...ha vki tud jót használtan, írjon már E-mailt! Köszöntem
Helló Attila!
Nekem egy Cagiva Canyon 600-asom van! Hasonló cipőben járok én is! Hidegen nehezen akar beindulni, de ha a motor bemelegedett pöccre gyujt! Én a gyujtásra tippelek! Nézted már?
Köszi!
Megkeresem!
Ha ugyanaz mint Freccia v Mito kuplung akkor ő tud Wolfy-nak asszem van egy új szett, zxr 250 fórum vagy msn: wolfy_dj@freemail.hu
Hali!Ilyet nekem is csinált!Akkor van jól beállítva a kuplungod, ha van 1-2cm holtjátéka az elején, és utána kezd el kiemelni!Próbáld meg így beállítan, mert valszeg most nagyon bennt fog!Egyébként nem tudna valaki nekem jó állapotban lévő kuplunglamellákat 125-ös elefanthoz?Mert most vettem egy garnitúrát a bontóbol viszonylag jó áron (4eFt), és az elején jó is volt, de mentem vele kb 500km-t és már megint kezdi elhagyni magát, csúszik.Közlekedni még lehet vele, de előzéseknél sok kellemetlenséget tud okozni!
Hellósztok! Olyan problémája lenne egyik haveromnak hogy meghajtja a motort sebeség be és meg áll vár pár másodpercet és be tudja indítani újra gyertya jó volt olyan hogy ilyenkor elment világítás hőfok visszajelző minden valszeg az erektronikával van gond de hol lehet akinek volt már ilyen problémája kérem írjon! (Cagiva Elephant 125 1990-92)
A kuplungkaron a csavar már maxon van, de akkor majd lent is állítok rajta. Annyira nem zavaró most már számítok rá viszont először majdnem kivittem a kaput.....