Mitől lehet az hogy ha áll a motor 1-2 napot, az első indításnál amikor 1-esbe rakom megindul a motor behúzott kuplungal? Ha megyek vele pár kört azután már jó. 125-ös elefantról van szó.
sziasztok! 125-ös cagiva raptor-t szeretnék venni és az érdekelne lehet-e még újonnan venni és ha igen hol, vagy ha nem érdemes-e használtat vásárolni? alkatrész ellátás stb. megoldott-e?
Sziasztok!
VALAKI SEGITSEN?Szétsuedéskor nemjelöltem össze a kiegyenlitőtengelyfogaskerekét a kuplungkosárral és nemtudom,hogy hogyan álljon a főtengelyfogaskerekéhez viszonyitva! !Cagiva 125-ös tamanaco rol van szó,hasonló az elefánt motorja is!Légyszi segitsen valaki!
csak motorosok lehetnek ilyen bolondok sajnos nem rendelkezem saját kereslettel,de amit igen akor szólok,töltök fel egy képet a félig kész oldalidomomról
Nem t udjátok esetleg hol lehetne beszerezni km óra spirált meg esetleg fesz szabályzót? Mer a töltésem nem az igazi! 12vkörül van csak és szerintem 13-14 kellene hogy legyen! A km spirál meg ugye eltörött...
Srácok alkatrész ellátás ha valakit érdekel nálam lehet jelentkezni. Van 2 bontásra szánt blokkom mind2 felújított az egyik 125-ös Cruiser a másik 125-ös Freccia mind2 mechanikus poweres és eddig csak az egyik olajszivattyú hiányzik. Papirok nincsenek szóval fődarabcseréhez nem jók. A 2 együtt kompletten 70e. Van még egy Tamanaco vázam Cruiser idomokkal bontatlan állapotban összes müszerrel, kábelekkel, első+hátsó futóművel mindennel. Ár megegyezés szerint. Irjatok itt ha valami kell és adjatok meg elérhetőséget. (telefonon nem fogok hivogatni senkit).
Adam majd azért ha megalyándékoznak a milliókkal, akkor majd ugye nem feletkezel meg az ilyen csórókról mind én, akik még a benzint sem birják kinyögni xD xD
nekem a kuplungon kellet kicsit csavarni,
de ha 1x csinálja akkor szerintem ne aggódj rajta
Mitől lehet az hogy ha áll a motor 1-2 napot, az első indításnál amikor 1-esbe rakom megindul a motor behúzott kuplungal? Ha megyek vele pár kört azután már jó. 125-ös elefantról van szó.
Keresek Cagiva w8 hoz fesz szabályzót,úgy tudom a mitoé is passzol hozzá
VALAKI SEGITSEN?Szétsuedéskor nemjelöltem össze a kiegyenlitőtengelyfogaskerekét a kuplungkosárral és nemtudom,hogy hogyan álljon a főtengelyfogaskerekéhez viszonyitva! !Cagiva 125-ös tamanaco rol van szó,hasonló az elefánt motorja is!Légyszi segitsen valaki!
Tudnál képet küldeni az index kapcsolódról(ha van persze), és a kábelekről?
Előre is kösz!
Nekem Cagiva Supercity 125-höz kellene sérülésmentes komplett teló befogató. Amennyiben van vkinek ilyen ne habozzon és írjon!
Előre is kösz!
Jó időt, széles utat.
Tel.:06-30-5365-535