Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10.000 HSZ
bocs nem cagivás vagyok, de nekem is volt ilyen
nekem a kuplungon kellet kicsit csavarni,
de ha 1x csinálja akkor szerintem ne aggódj rajta
Sziasztok!

Mitől lehet az hogy ha áll a motor 1-2 napot, az első indításnál amikor 1-esbe rakom megindul a motor behúzott kuplungal? Ha megyek vele pár kört azután már jó. 125-ös elefantról van szó.
Üdv mindenkinek!
Keresek Cagiva w8 hoz fesz szabályzót,úgy tudom a mitoé is passzol hozzá
sziasztok! 125-ös cagiva raptor-t szeretnék venni és az érdekelne lehet-e még újonnan venni és ha igen hol, vagy ha nem érdemes-e használtat vásárolni? alkatrész ellátás stb. megoldott-e?
Szia,van rajta pár pontozás,azok alapján így:
Hello. Engem érdekelnének Cagiva Cruiser idomok. E-mailen elérsz: verebzoltan9@freemail.hu
sziasztok! cagiva primához keresek alkatrészt nem tudtok valamilyen üzlete
HAli!Elado a mitom 2002-es jolly moto kipuff,fém fékcsöves!400.000 ft érd:06205276126
Sziasztok!
VALAKI SEGITSEN?Szétsuedéskor nemjelöltem össze a kiegyenlitőtengelyfogaskerekét a kuplungkosárral és nemtudom,hogy hogyan álljon a főtengelyfogaskerekéhez viszonyitva! !Cagiva 125-ös tamanaco rol van szó,hasonló az elefánt motorja is!Légyszi segitsen valaki!
sziasztok! tudnátok segiteni cagiva primához honan lehet szerezni alkatrész!
PACSA PACSA PACSA PACSA PACSA
köszi remélem egyben is jó lesz majd,ha összelesz rakva csinálok képet aztán feltöltöm,csak most érettségivel szarakodok
teevéééééééécskeeeeeeeeeeeee de ariiiiiiiiii
nem baj és köszönöm azért hogy segítesz!hasonlót csináltam én is az enyém 1.5 kiló lett:D
Látom már elkéstem, nem baj azért már csak felteszem a képeket.
csak motorosok lehetnek ilyen bolondok sajnos nem rendelkezem saját kereslettel,de amit igen akor szólok,töltök fel egy képet a félig kész oldalidomomról
Nem t udjátok esetleg hol lehetne beszerezni km óra spirált meg esetleg fesz szabályzót? Mer a töltésem nem az igazi! 12vkörül van csak és szerintem 13-14 kellene hogy legyen! A km spirál meg ugye eltörött...
Hali! ÉS milyen cuccaid vannak hozzá? Ja ésmilyen cagiva? Nekem supercityhez kellene km óra spirál, meg fesz szabályzó!
Hello!

Tudnál képet küldeni az index kapcsolódról(ha van persze), és a kábelekről?

Előre is kösz!
Sziasztok!
Nekem Cagiva Supercity 125-höz kellene sérülésmentes komplett teló befogató. Amennyiben van vkinek ilyen ne habozzon és írjon!

Előre is kösz!
Srácok alkatrész ellátás ha valakit érdekel nálam lehet jelentkezni. Van 2 bontásra szánt blokkom mind2 felújított az egyik 125-ös Cruiser a másik 125-ös Freccia mind2 mechanikus poweres és eddig csak az egyik olajszivattyú hiányzik. Papirok nincsenek szóval fődarabcseréhez nem jók. A 2 együtt kompletten 70e. Van még egy Tamanaco vázam Cruiser idomokkal bontatlan állapotban összes müszerrel, kábelekkel, első+hátsó futóművel mindennel. Ár megegyezés szerint. Irjatok itt ha valami kell és adjatok meg elérhetőséget. (telefonon nem fogok hivogatni senkit).

Jó időt, széles utat.
Eladó cagiva super city 50.Nagyon jó állapotban, mindene működik.Új dugattyú, gyűrű.Ár:220.000Ft
Tel.:06-30-5365-535
jah, el ne felejtsem a Freccia poweros
Adam majd azért ha megalyándékoznak a milliókkal, akkor majd ugye nem feletkezel meg az ilyen csórókról mind én, akik még a benzint sem birják kinyögni xD xD