Sziasztok!Eladó Cagiva mito evo 2002-es Jolly moto sportkipufogó rendszerrel,fémfék csővel!A motorhoz adok 2 tankot(sárga,piros),2 pár tank alatti idomot,oldal idomokat + alsó összekötő idomot, és felső idomot is,3 faridomot,2 fejidomot,a motoron vadonat új metzler m3 sport gumi van.Ezen túl +lábtartó,komplett hátsó fékrendszer(tárcsával mindennel...)+ 4db karbon index + tartalék hátsó lámpa!A motor hibátlan állapotban van mind motorikusan és esztétikusan! A motor ára fix 450.000 ftSŰRGŐS
Képen látható idomokon kívűl természetesen van eredeti idom is,Képen nincs fent a visszapillantó de azis megvan! A motor a forgalomba helyezéshez szükséges papírokkal rendelkezik!
SrácoK!
Szerintetek érdemes volna kicserélni a 13-49es átéttet 14-49esre v. 15 49esre? Most 6-dikban 10 fél 11et pörög ki a gép, a karbim 14es nem 20as.
Csá.Érdeklődnék nm e tud valaki nekem segiteni.Kéne cagiva prima típusu motoromhoz gyújtáskapcsoló, és vízforgató lapátt.Aki tud szerezni vagy adni az kérem írjon.Vagy MSN-en is lehet : vukk02@freemail.hu elöreis köszönöm visszlát
Sziasztok.
Tudna valaki segíteni.
Cagiva Elefánt 125 1986 motorhoz szeretnék blokk tömítéskészletet venni.
Hol lehet kapni?
KB mennyi az ára.
Segítséget előre is köszönöm.
Hello!
Nem tudja valaki, hogy Cagiva Freccia km órájához és a fordulatszámmérőjéhez milyen zsinór kell, esetleg passzol-e valamelyik másik motoré?
Előre is kossz
Sziasztok.
Van egy Cagiva elefant tamanaco 125-ösöm, a pontos évjáratot nem tudom. Abban szeretnék segítséget kérni, h nem tudtok e hozzá valamilyen leírást, service manual-t? Mert a váltó szétment és egy lépetővillát nem tudoh hogy hogyan kell helyesen visszarakni. Aki tud segíteni írjon: hijacker24@freemail.hu-ra. Meg van egy másik gondom is. Egyik pillanatról a másikra elment róla az összes elektronika is. Járó motornál sincs semmi világítás stb. Akksiról még nem próbáltam mert egyelőre a váltóval küzdök.
Előre is köszi.
az olaj tipusa megvan már csak azt kéne kitalálni hogy milyen sürüségü olaj kell bele?
a manual szerint agip 4T super racing kell bele...
# AGIP RACING 4T 5W-40
# AGIP RACING 4T 20W-50
# AGIP RACING 4T 10W-60
# AGIP SUPER 4 T 15W-50
namost itt van racing is meg super is
valaki tudja melyik kell bele?
Meg még lenne egy kérdésem ..
Vanak e valakinek mérőórák cagiva w8-hoz eladók?
Tankra burkolat?
Hátsólámpa?
És hajtókar?
Köszi szépen előre is ...
Remélem tudtok segíteni..
Szevasztok egy kérdésem lenne van e valakinek cagiva w8-a?
Mert meg szeretném kérdezni hogy neki menyit eszik 100-on a gép mert nekem szerintem nagyon sokat!
Előre is köszi..
Remélerm tudvalaki segíteni...
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Van egy Cagiva River-em és indításnál van egy kis problémája. Akkor indul, amikor ő akar. Hol pöccre, hol egy fél óra után. Már mindet átnéztem rajta, de semmit nem találok. Volt már valakinek hasonló problémája? Van valakinek valami ötlete?
Előre is köszönöm a segítséget!
Képen látható idomokon kívűl természetesen van eredeti idom is,Képen nincs fent a visszapillantó de azis megvan! A motor a forgalomba helyezéshez szükséges papírokkal rendelkezik!
Érd.:06205276126 vagy barcelona16@freemail.hu