Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!Eladó Cagiva mito evo 2002-es Jolly moto sportkipufogó rendszerrel,fémfék csővel!A motorhoz adok 2 tankot(sárga,piros),2 pár tank alatti idomot,oldal idomokat + alsó összekötő idomot, és felső idomot is,3 faridomot,2 fejidomot,a motoron vadonat új metzler m3 sport gumi van.Ezen túl +lábtartó,komplett hátsó fékrendszer(tárcsával mindennel...)+ 4db karbon index + tartalék hátsó lámpa!A motor hibátlan állapotban van mind motorikusan és esztétikusan! A motor ára fix 450.000 ft SŰRGŐS

Képen látható idomokon kívűl természetesen van eredeti idom is,Képen nincs fent a visszapillantó de azis megvan! A motor a forgalomba helyezéshez szükséges papírokkal rendelkezik!

Érd.:06205276126 vagy barcelona16@freemail.hu
SrácoK!
Szerintetek érdemes volna kicserélni a 13-49es átéttet 14-49esre v. 15 49esre? Most 6-dikban 10 fél 11et pörög ki a gép, a karbim 14es nem 20as.
Csá.Érdeklődnék nm e tud valaki nekem segiteni.Kéne cagiva prima típusu motoromhoz gyújtáskapcsoló, és vízforgató lapátt.Aki tud szerezni vagy adni az kérem írjon.Vagy MSN-en is lehet : vukk02@freemail.hu elöreis köszönöm visszlát
Szeva!aAz msn cimem:juhaszcsaba15@hotmail.com de csak hétvégén leszek msn közelbe.
érdekelne, felveszlek MSN-en, ott megbeszéljük
Akit érdekel freccia c12-es alkatrészek eladok sok minden van ha kell vmi irj és válaszolok h mennyi és h van-e.email:theworldismine01@freemail.hu
Szeva!hát a kettöt oda adom 4ezerért +posta költség ami olyan 1500-körül van.ha érdekel.msn:juhaszcsaba15@hotmail.com
Hi nekem nem került a másik felére csak kettő van
Hi érdekeln, csak egy gondom van szlovákiai vagyok
milyen árban adnad? van MSN-ed?
Sziasztok.
Tudna valaki segíteni.
Cagiva Elefánt 125 1986 motorhoz szeretnék blokk tömítéskészletet venni.
Hol lehet kapni?
KB mennyi az ára.
Segítséget előre is köszönöm.

Üdv mindenkinek.
hogy került ellenkező oldalra a kipuffod?
Szeva!Nekem van c12-höz km-ora spirálom is meg fordulatszámmérö is.ha érdekel irj
Hello!
Nem tudja valaki, hogy Cagiva Freccia km órájához és a fordulatszámmérőjéhez milyen zsinór kell, esetleg passzol-e valamelyik másik motoré?
Előre is kossz
Sziasztok.
Van egy Cagiva elefant tamanaco 125-ösöm, a pontos évjáratot nem tudom. Abban szeretnék segítséget kérni, h nem tudtok e hozzá valamilyen leírást, service manual-t? Mert a váltó szétment és egy lépetővillát nem tudoh hogy hogyan kell helyesen visszarakni. Aki tud segíteni írjon: hijacker24@freemail.hu-ra. Meg van egy másik gondom is. Egyik pillanatról a másikra elment róla az összes elektronika is. Járó motornál sincs semmi világítás stb. Akksiról még nem próbáltam mert egyelőre a váltóval küzdök.
Előre is köszi.
az olaj tipusa megvan már csak azt kéne kitalálni hogy milyen sürüségü olaj kell bele?
a manual szerint agip 4T super racing kell bele...

# AGIP RACING 4T 5W-40
# AGIP RACING 4T 20W-50
# AGIP RACING 4T 10W-60
# AGIP SUPER 4 T 15W-50
namost itt van racing is meg super is
valaki tudja melyik kell bele?
megtaláltam. igaz manualom már van csak nem vetem eddig észre
kösz
Hívj a 20-38-33-059 számon, vagy írj sms-t és visszahívlak. Előre is köszi.
Helló Doki!
Remélem megkaptad az előző üzenetet. Érdekelne a blokk, ha még meg van. Előre is köszi.
Helló! Ha meg van még a Cagiva Blues blokkod, akkor még érdekelne. Előre is köszi.
Riverhez, Canyonhoz van manual a W8 és az elefanthoz az meg a Cruisernél van:

http://wiki23.parsimony.net/cg...
sziasztok

remélem tudtok segiteni,

sokat segitene ha valaki meg tudná mondani hogy molyen olyaj kell egy 96'os 600-as cagiva canyon-ba.
Meg még lenne egy kérdésem ..
Vanak e valakinek mérőórák cagiva w8-hoz eladók?
Tankra burkolat?
Hátsólámpa?
És hajtókar?
Köszi szépen előre is ...
Remélem tudtok segíteni..
Szevasztok egy kérdésem lenne van e valakinek cagiva w8-a?
Mert meg szeretném kérdezni hogy neki menyit eszik 100-on a gép mert nekem szerintem nagyon sokat!
Előre is köszi..
Remélerm tudvalaki segíteni...
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Van egy Cagiva River-em és indításnál van egy kis problémája. Akkor indul, amikor ő akar. Hol pöccre, hol egy fél óra után. Már mindet átnéztem rajta, de semmit nem találok. Volt már valakinek hasonló problémája? Van valakinek valami ötlete?
Előre is köszönöm a segítséget!
valaki nem tud eladó hűtőventillátort?
Esetleg nem tudjaátok milyen gyertya kell cagiva elefant 125ccm-ba.
kisz elóre is.