Segítséget szeretnék.Nekem cagiva elefant 125ccm (2T) 86évj. azt hiszem.Ehhez kellene service manual.Ha van Help.
( anitanorbi@parisat.hu)
Aztán lenne egy olyan kérdésem, hogy milyen gyertyát vegyek bele?
Erdőn is szoktam csapatni, ezt csak azért írom le, hogy a hőérték miatt.
A másik, meg nem tudod véletlenűl, hogy az első lánckerék alatt a szimering kívűl-belül van-e mert kiszeretném cserélni csak addig nem állok neki amíg nem tudom mert ha belűl akkor nem szedem szét a blokkot mert nincs hozzá kedvem most nagy szerelésbe belemenni.
Ha meg kívűl az meg 10perc.
Ha esetleg tudod a méretét is leírnád.
Várom válaszod előre is köszi.
Van egy Cagiva elefant 125ccm az lenne a kérdésem, hogy az első lánckerék alatti szimering kivűlről kilehet szerelni, vagy szét kell szedni a blokkot, esetleg pontos méretet tudna valaki írni?
Sziasztok!Van egy eladó evom,2002 es jolly moto sportkipuff,fém fékcső,és rengeteg alkatrész(fej,far,tank alatti, oldalidomok,2 tank,komplett hátsó fék (tárcsával stb..) lábtartó,és még alsó felső tartalék idomok...! 550.000 Huf Érdeklődni:06205276126
Csere: Öregebb Rs 125-re de csak ráfizetéssel!
Sziasztok!
Eladó egy Cagiva River 600 túra-motorkerékpár. 1995-ös, négyütemű, 600ccm-es, 1 hengeres. Korát meghazudtoló, tökéletes, gyári álapotban van, mindössze 9800 KM-t futott! Friss műszaki, új zselés akksi, kifogástalan gumik. Frissen szervizet (olajszűrő, Castrol olaj). Alacsony fogyasztású (4L/100 KM), nyugodt túrázáshoz kiváló! Teljesen költségmentes, ebben a szezonban tutti nem kell rá költeni egy fillért sem, csak ráülni és húzni a gázt! Megtekinthető, kipróbálható Szegeden!
Ha érdekel, hívj: 20/456-81-57 vagy írj: dumbola@citromail.hu
Segítségeteket szeretném kérni!
Mentem ma a super citymmel, tökéletesen ment, minden hiba nélkül, megálltam 2 percre, mikor indulok beindult szépen, 20 másodpercet járt és megállt, azóta nincs szikra.Mi lehet a baja?
Sziasztok!
Valakinek van eladó hangolható kipuffja 25 ösre?
Üdv: Válaszoljatok bátran itt.
Vegyetek fel MSN re: b4rn33@hotmail.com
E-mailben:banda8er@gmail.com
Vagy telefonon: 06 20 66 55 902 (sms-t vagy 1 csörgetés-t és visszahívlak mert' iskola van)
Cagiva Frecciához alkatrészek eladók!Minden van hozzá,ami csak kellhet!
Burkolat ,kerék,gumi,váz,segédváz,köszponti rugóstak,elsőteló,kormány,műszerfal,elektronika,karburá
tor,komplett blokk,lámpák,irányjelző,stb,stb.Egy komplett motor lett elbontva!
Egyben is elvihetőek az alkatrészek ,jutányos áron !
Eladó Mito evora oldalidomok,fejidomok,tank,tank alatti idom,faridomok,lábtartó,komplett hátsó fék(tárcsa...stb)és alsó felső kiegészítő idomok is... érd:06205276126 vagy freemail:barcelona16@freemail.hu
ELADÓ Cagiva prímához alkatrészek:
Váltó, karburátor, henger, dugó, hajtókar, ford szám mérő, első teleszkópok, vázaslkatrészek, stb. tel.: 06-30-221-37-63
Hali!
van egy srác itt a fórumon aki Mito 160 néven fut kérdezd meg tölle hogy van e neki fesszabájzója és ha igen mennyiért adja mert talán most bont egy olyan gépet ami neked van!
Persze hogy van de most ezt az üzit nem otthonrol írom és csak annyit tudok mondani hogy a myvip.hu-a személyigazolvány képemmen füstöltetem! Name:Gál János ( Szabadkígyós)!
az összes alkatrész 60ezer forintért vihető!