Segítséget szeretnék kérni mert teljesen tanácstalan vagyok.
Cagiva elefantom van és töltés gondom van.(szerintem)
Töltöttem egész éjszaka az aksit beraktam a mociba volt töltés 18V(az nem jó) na mindegy csréltem relét és mikor ráadtam a világítást verettem neki és egyszer csak se kép se hang az aksi tök nullára lemerült, és töltés sincs vettem egy másik fesszabályzót de azzal is így jártam (lehet, hogy az is rossz mert bontott) a kábelek jók mert nagy része ki van cserélve (esetleg lehet mégis fesszabályzó) vagy van valami ötleted.
Válaszod előre is köszönöm.
(jah az aksi tök új, és mikor van töltés villog az olaj lámpa engem ez nem zavar csak töltés lenne már)
Heló.Ha tudná valaki írja már meg hogy hol találok a cagiva 50-es elefántomhoz vízpumpa szimeringet?Ez egy kétoldali szimering azért nem találtam még seholsem.Egy oldali nemjó mert azt már ajánlották de nem mentem semmire.A szimering méretei : 8X16X10 (8 a belső, 16 a külső,10 mm pedig a szimering vastagság).Előre is köszönöm ha valaki bármi féle információval tud szolgálni.
250.000 Ft -ért adom szerintem nem rossz ár érte mert tényleg egyben van. A forgalmija az le van járva de viszon megmondom öszíntén hogy gőzöm nincs hogy mit kell ilyenkor csinálni de az biztos hogy rendszámos mert az itt van nálam a forgalmivan együtt. Ha még így is érdekel akkor vegyük fel a kapcsolatot. MSN: energieee@freemail.hu TEL: 06/20/477-9564
Légyszi jelezz vissza akár hogy döntessz.
Eladnám elcserélném CAGIVA tipusú RENDSZÁMOS motorom rendszeresen karbantartva költségmentes hétvégi endurózásra használtam. Teljesen megbízható a motor egy rugásra indul a blokk szépen jár. Ha egy megbízható motort akarsz akkor ez az és RENDSZÁMOS is.
Felszereltség: Bőrülés, fém fékcső, garázsban tartott, keveset futott, kézvédők, rendszeresen karbantartott, sport légszűrő, tárcsafék.
Helo! Keresek cagiva 50-es elephanthoz bármilyen alkatrészt.Burkolatot.Bármit.Ha nincsen használt akkor egy olyan helyet írjatok már amit neten is megtudok nézni,mert nekem nem sikerült.Előre is köszi mindenki!
Üdv szerintem a C12-es elektronikus a power-je ez már 7 sebeséges MITO blokja van C9-esem nem volt de ha az is 7 sebeséges akkor egészen bisztosan megagyezik a C12-vel.De úgy emlékszem mintha a C9-es csak 6 sebeséges lenne mehanikus a power-je.Viszont a C12-es Freccia blokja megegyezik a MITO-éval az az van hozzá bőven alkatrész bontottan.
SOS! Üdv mindenkinek Cagiva W12 350-es négyütemű endúróhoz keresek ÖNINDÍTÓT! Ha valaki tud valami okosat,vagy lenne eladó írjon tamaslenti@citromail.hu-ra vagy hívjon Tel:30/349-2950
Heló.Ha valaki.Tud valaki cagiva 50-es elefanthoz fejidomot,első féknyerget,féktárcsát,első lámpát,kuplung kart vagy bármit.Ha nincs használt írjátok már meg hol tudok hozzá kapni alkatrész boltból.Ja és ha valaki tudná akkor milyen motorolaj kell ebbe a tipusba?Előre is köszi.
Kontakt hiba? A legegyszerübbre nem gondolsz? A csatlakozókat húzd szét egy kis kontaktsprével újra össze dugva lehet hogy megoldódik a gond. Az össze gányolt, össze szigetelőszallagozott kábeleket rendesen forraszd le vagy tegyél rá sarut és úgy dugd össze öket.
hy! Nekem egy Cagiva Elefantom van és ugyan ezt csinálja, egyszer mikor veretem van töltés egyszer meg nem.Ha megyek kis fordulaton elmegye, meg visszajön.Szarrr az egész.
SZERINTETEK FESSZABÁLYZÓ?Vagy mi lehet még?
Hello Dr.Boldi, látom te értesz a motrokhoz.
Nekem is lenne egy "kis" gond a Frecciammal, nem gyulad be
Nem nagyon értek hozzá.
A szikrát megnéztük, az van, az önindító beránt és olyan hangva van mind amikor tolod és csak őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő
Kompresszió hiány... gondolom rosszul lett össze rakva a blokk. Tömítések környékén nézd meg vagy a főtengelyszimering lehet még. Ha nem kompresszió hiány akkor meg a karbinál lehet valami gond.
Gilera 125ösöm van gfr.eccer leált és szétlett szedve mert nem tudtuk mi a baja arra utalt hog dugó szétszettük semmi jo volt.szét lett szedve karbi jo volt. majd végül a gyertyánál volt a szar mert rossz a pipa na mind1 ez meg lett csinálva be lett inditva motor és eccerüen azota 5ezerig megy a fordulat és 5ezernél letilt visszadob 3ezerre nem áll le csak nem pörög tovább mi lehet a baj segitsetek lécci!
Elörre kösszz!
Sziasztok.Van nekem egy cagiva 50-es elefántom.Hiányoznak róla cuccok és tudni szeretném hol találok hozzá:fejidomot,műszerfalat,elsőtárcsa-hátsótárcsa,els
ő fék nyereg,hátsó lámpa,első lámpa (ha külön van a fejidomtól), burkolatok és önindító..Mert ami nekem van burkolat azt lehet hogy le kellene cserélni.Nekem azt modták hogy elefant de láttam már tamanaco és Cocis néven is.Ha valaki tudna hozzászolni (bármit), annak megköszönném ha megirná. Előre is köszi mindenki Kadzsiva.
Segítséget szeretnék kérni mert teljesen tanácstalan vagyok.
Cagiva elefantom van és töltés gondom van.(szerintem)
Töltöttem egész éjszaka az aksit beraktam a mociba volt töltés 18V(az nem jó) na mindegy csréltem relét és mikor ráadtam a világítást verettem neki és egyszer csak se kép se hang az aksi tök nullára lemerült, és töltés sincs vettem egy másik fesszabályzót de azzal is így jártam (lehet, hogy az is rossz mert bontott) a kábelek jók mert nagy része ki van cserélve (esetleg lehet mégis fesszabályzó) vagy van valami ötleted.
Válaszod előre is köszönöm.
(jah az aksi tök új, és mikor van töltés villog az olaj lámpa engem ez nem zavar csak töltés lenne már)
160 000ft-os motorgenerál (olaszországból hozott gyári alkatrészekkel szerelve)a bejáratáson kivül 900km-t futott!új fékek! 80%-os gumik!
2009.04.31. ig műszakival!
Irány ár:210000.- Ft képet emailben küldök,ha érdekel!
06-70-395-17-08
Légyszi jelezz vissza akár hogy döntessz.
Előre is kösz.
schophen@zelkanet.hu
160 000ft-os motorgenerál (olaszországból hozott gyári alkatrészekkel szerelve)a bejáratáson kivül 900km-t futott!új fékek! 80%-os gumik!
2009.04.31. ig műszakival!
Irány ár:210000.- Ft képet emailben küldök,ha érdekel!
06-70-395-17-08
Felszereltség: Bőrülés, fém fékcső, garázsban tartott, keveset futott, kézvédők, rendszeresen karbantartott, sport légszűrő, tárcsafék.
TEL: 06/20-477-95-64
H.E.L.P.
Cagiva elefant
SZERINTETEK FESSZABÁLYZÓ?Vagy mi lehet még?
Nekem is lenne egy "kis" gond a Frecciammal, nem gyulad be
Nem nagyon értek hozzá.
A szikrát megnéztük, az van, az önindító beránt és olyan hangva van mind amikor tolod és csak őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő
Gilera 125ösöm van gfr.eccer leált és szétlett szedve mert nem tudtuk mi a baja arra utalt hog dugó szétszettük semmi jo volt.szét lett szedve karbi jo volt. majd végül a gyertyánál volt a szar mert rossz a pipa na mind1 ez meg lett csinálva be lett inditva motor és eccerüen azota 5ezerig megy a fordulat és 5ezernél letilt visszadob 3ezerre nem áll le csak nem pörög tovább mi lehet a baj segitsetek lécci!
Elörre kösszz!
ő fék nyereg,hátsó lámpa,első lámpa (ha külön van a fejidomtól), burkolatok és önindító..Mert ami nekem van burkolat azt lehet hogy le kellene cserélni.Nekem azt modták hogy elefant de láttam már tamanaco és Cocis néven is.Ha valaki tudna hozzászolni (bármit), annak megköszönném ha megirná. Előre is köszi mindenki Kadzsiva.