Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!Az msn címem:juhaszcsaba15@hotmail.com
Sziasztok!
Ha valakinek lenne egy eladó cagiva supercity-hez való bendix, és önindító tengely, az légyszíves szóljon.
add meg az msn címed!
Szevasztok!Akit érdekel cagiva freccia c12-es alkatrészei eladok,megvan még minden.sport kipufogo carbon jo mitora is.új hátso gumi.idomok fékek blokk felujitva.ha érdekel vmi irj:email:theworldismine01@freemail.hu
csa all!holnap megy vki kanizsai felvonulasra?
keresek cagiva supercity-hez első kereket féktárcsát nyerget és komlett villát!
Üdv
sziasztok!

van még itt vkinek Navigatora esetleg? alkatrészforrást keresek... mily meglepő
Szevasztok skacok!
Kérésem lenne, Aki tud HÁTSÓÜLEST aszt penzel jutalmazom MITO EVO-ra
köszi
hello Naked!Én lehet tudok olyan helyet ahol tudsz szerezni blokkot!Csak arra még várni kell egy kicsit
Én is köszönöm, hogy segítettetek

Ulviczky milyen Cagiva Frecciad van(melyik típus)?

Itt az enyém, bár ez egy kicsit át lett alakítva :D
Szevasztok!

Először is szeretném mindenkinek megköszönni, hogy segített a Tamanacos ügyben! Leszedtem szinte az összes leírást, a Cruiser-é használható! Elég részletes szerencsére. Ha valakinek kell, írjon e-mailt és tudok küldeni rajzokat, leírásokat! Szerdán nekiesek újból, ha van valami fejlemény megírom!
És még 1x köszi!

Tibi
emberek, tök jó most kaptam egy freeca c12!
megy mint az hülye de... menyit tudtatok ti menni vele mert én csak 140km ig tudtam kihúzni...baj van vele vagy csak enyi van benne a gépbe...
ha baj van vele akor mit tanácsoltok? mit rakjak bele h jóbban menyen...(kerozinre nics pénzem:S)
Nekem is eresztette a Tamanacom az olajat. Nekem egyelőre sikerült orvosolni a problémát a szimmering cserével. A megdöbbentő tapasztalat azonban az volt, hogy a PORVÉDŐ gyűrű öregedése mokán az olajlahúzó szimmeringbe került dzsuva miatt eresztett az egyébként még tisztességes állapotú gyűrű. Én javaslom, hogy ellenőrizd a porvédőt, hogy nem kerül-e kosz a szimmeringbe! Továbbá az összeszerelési technikával is vigyázni kell, mert bár a szimmeringek szeretik, ha picit megolajozzák őket mielőtt a becsúszószárat visszateszed, de a túl sok olaj ismét csak porfogónak jó... Még egy ötlet, amiért ne haragudj, hogy eszembe jutott egyáltalán: nem tetted be véletlenül négyszer fordítva az szimmeringet? Bocs.
Üdv!
Sajnos az én motoromnak is csak két kereke van... Ha nekem kellene hátsó kerék, biztos, hogy bontóban keresném, például a Toják Zolinál (06308557633).
Szép jó napot!

Olyan irányú problémával fordulok hozzátok, hogy a tulajdonomban levő 1993as évjáratú Cagiva Supercity 125 fék oldali teleszkóp szimmeringje 100 km után elkezdi ereszteni az olajat, ami ugye nincs jótékony hatással a fékhatásra illetőleg a tapadásra. Legalább 4szer cseréltem ezt a szimmeringet, de nem javult a helyzet. Gondoltam, hogy vmely előző tulajdonos szerzett vmiféle sérülést a teleszkópra, ami okozhatja ezt a problémát, és ezért beszereztem egy másik teleszkóp párt, de 100 km után ez is elkezdte ereszteni az olajat. Az a kérdésem van, hogy mitől lehetséges ez a jelenség, és mit lehet vele tenni? Illetve, hogy szerintetek a motor festése a vázzal együtt mennyibe kerülne?

Segítséget előre is köszönöm!
Mond csak giocatore nincs neked véletlenül egy fölösleges hátsó kereked? Lánckerékkel féktárcsával gumival ugy egyben... Vagy ha nincs is, nincs valami ötleted hogy honnan szerezhetnék?
Tudsz képet küldeni a kimaradt hézagolóról? Esetleg a képek alapján törhetjük a fejünket...
Szia!
Nézegesd ezt az oldalt, itt van egy csomó szervízkönyv. Sajnos a Tamanacohoz való elég hiányos, javaslom, hogy nézegesd a körlámpás Mitoét, az hiánytalan, és a blokk is elég hasonló.
http://wiki23.parsimony.net/cg...
hello!

szétkaptam 1 cagiva tamanaco blokkot, de sajnos 1 hézagoló helyét nem tudom hogy hol van. Olvastam, h neked van robbantott rajzod. Ha nem lenne nagy kérés eltudnád nekem küldeni e-mailben! nagyon fontos lenne! Ha bárki tudna, kérem segítsen! a címem: copkiller01@vipmail.hu előre is köszönöm!
Eladó evora idomok sűrgős akit érdekel 06205276126
szervizkönyvben megtalálod a pontos méreteket
Hello!
Valaki megtudná mondani nekem, hogy Cagiva Frecciához milyen dugattyú és henger kell?
Köszönöm
Cagiva Freccia eladó sürgősen! 1988as évjárat ,de a 90-es kasznis!teljesen felujítva műszakilag és esztétikusan is!
160 000ft-os motorgenerál (olaszországból hozott gyári alkatrészekkel szerelve)a bejáratáson kivül 900km-t futott!új fékek! 80%-os gumik!

2009.04.31. ig műszakival!
Irány ár:210000.- Ft képet emailben küldök,ha érdekel!

06-70-395-17-08
értem nekem 80 at megy le kell áttételezni !
és a kipu méreteire mekkora a has kezdőnyílás vég cső stb..
elég ha csak közelítö!
A kipu melyik részének a méretére vagy kiváncsi?Most 85 körül van a vége, de állítani kell a karbin mert csontgázon kicsit fullad, szentem vagy 90 körül lesz akkor a vége.