ööö...holnap hozom szerelötöl a frecciamat:D már b******ul varom:D 600km-es lelke van es teljesen uj festese.kell meg egy aksi es megy bele a neon meg a hangcucc:D
Hellosztok Cagiva elephant 125-ösöhöz keresek kuplungmarkolatot, akinek van kérem vegyen fel msn-en vagy küldjön egy e-milt fucky@freemail.hu köszönöm tövábbi jo motorozást
Szia!
Megtudnád nekem mondani az 50 es Supercity kipu méreteit mert nekem 70es volt utóbb kiderült de mi tettünk rá egy 50es hengert és a nem annyira megy és arra gondoltam hogy ne jó rá a kipu!
kuplungbowdened ép? Nekem is volt vele bajom, tönkrement a bowdennem. A műanyag borításból kiszaladt a fém ház vagyis a kormánynál lévő bowden vég ment szét. Esztergáltattam rá egy másik véget, én így oldottam meg.
Helo!valaki tudja h hogyan kell beállitani a c12-n a kuplungot?probáltam állitani a dekni alatt h a csavarokat lazitottam vagy teljesen betekertem de nem volt jo!a lamelláim majdnem ujjak!annak se lehet baja!aki tud kérem segitsen!a kormánynál is állitottam de nem nagy sikerrel olyan mintha nem lenne kuplungom!
Helo!lenne 1 hatalmas kérésem!aki tud nekem cagiva frecci c12-höz elsö 2 oldalidomot és fejidomot a kérem üzenjen erre az e-mail cimre:z_gergely@freemail.hu!sürdöös!
Hy cagivások, Volna nekem egy eladó cagiva mito-m komplett motorgenerálon esett áz, uj lánc lánckerékszett, uj gumik hátul szörös, elöl 90%-os, átalakitott fejidom,(idomcserével visszaalakitható ha valakinek nem tetszene), rendszámos, kismotorként volt használva, bejáratós. fényezés ott ot megpattanva, de nem vészes. Az ára 220 000 Huf. Érdeklödni mobilon 06306420248, msn hsskft@freemail.hu skype hsskft
Megtudnád nekem mondani az 50 es Supercity kipu méreteit mert nekem 70es volt utóbb kiderült de mi tettünk rá egy 50es hengert és a nem annyira megy és arra gondoltam hogy ne jó rá a kipu!
Ha valakinek van cagiva supercity 50re, jobb oldalra az a akumlátor takaró dekni, vagy rendszámtáblatartó, kérem szóljon.
160 000ft-os motorgenerál (olaszországból hozott gyári alkatrészekkel szerelve)a bejáratáson kivül 900km-t futott!új fékek! 80%-os gumik!adok hozzá plusz még egy motort szinte, bontva alkatrésznek!idomok,ülés,lámpa,lánckerék,stb.,stb...tö
bb mint egy év műszakival!
Irány ár:240 000.- Ft képet emailben küldök,ha érdekel!
06-70-395-17-08
160 000ft-os motorgenerál (olaszországból hozott gyári alkatrészekkel szerelve)a bejáratáson kivül 900km-t futott!új fékek! 80%-os gumik!adok hozzá plusz még egy motort szinte, bontva alkatrésznek!idomok,ülés,lámpa,lánckerék,stb.,stb...tö
bb mint egy év műszakival!
Irány ár:240 000.- Ft képet emailben küldök,ha érdekel!
06-70-395-17-08
üdv
vegyél mitoblokkot mert teljesen ugyan az
Nagyon remélem hogy igen!várom mielőbbi válaszod
Tudna nekem vki tippet adni hogy hol keressek?