Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ööö...holnap hozom szerelötöl a frecciamat:D már b******ul varom:D 600km-es lelke van es teljesen uj festese.kell meg egy aksi es megy bele a neon meg a hangcucc:D
Hellosztok Cagiva elephant 125-ösöhöz keresek kuplungmarkolatot, akinek van kérem vegyen fel msn-en vagy küldjön egy e-milt fucky@freemail.hu köszönöm tövábbi jo motorozást
Ja igen és mennyit megy a motorod végre?
Szia!
Megtudnád nekem mondani az 50 es Supercity kipu méreteit mert nekem 70es volt utóbb kiderült de mi tettünk rá egy 50es hengert és a nem annyira megy és arra gondoltam hogy ne jó rá a kipu!
kössz de csak egybe árulja
Helló!
Ha valakinek van cagiva supercity 50re, jobb oldalra az a akumlátor takaró dekni, vagy rendszámtáblatartó, kérem szóljon.
Egyébként most mito fórumon pont egy C12 árul egy srác bontásra új idomokkal
Nincs mit
Kössz szépen !a kuplungot megoldottam!a bowden hitvány volt már szereztem másikat és állitottam rajta!most müködik!
Cagiva Freccia eladó sürgősen! 1988as évjárat ,de a 90-es kasznis!teljesen felujítva műszakilag és esztétikusan is!
160 000ft-os motorgenerál (olaszországból hozott gyári alkatrészekkel szerelve)a bejáratáson kivül 900km-t futott!új fékek! 80%-os gumik!adok hozzá plusz még egy motort szinte, bontva alkatrésznek!idomok,ülés,lámpa,lánckerék,stb.,stb...tö

bb mint egy év műszakival!
Irány ár:240 000.- Ft képet emailben küldök,ha érdekel!

06-70-395-17-08
nem, frecciahoz vannak cuccaim
Cagiva Freccia eladó sürgősen! 1988as évjárat ,de a 90-es kasznis!teljesen felujítva műszakilag és esztétikusan is!
160 000ft-os motorgenerál (olaszországból hozott gyári alkatrészekkel szerelve)a bejáratáson kivül 900km-t futott!új fékek! 80%-os gumik!adok hozzá plusz még egy motort szinte, bontva alkatrésznek!idomok,ülés,lámpa,lánckerék,stb.,stb...tö

bb mint egy év műszakival!
Irány ár:240 000.- Ft képet emailben küldök,ha érdekel!

06-70-395-17-08
idom ügyben pedig nézz szét vaterán, vagy mito fórumon keresd Misoc-ot
kuplungbowdened ép? Nekem is volt vele bajom, tönkrement a bowdennem. A műanyag borításból kiszaladt a fém ház vagyis a kormánynál lévő bowden vég ment szét. Esztergáltattam rá egy másik véget, én így oldottam meg.
Helo!valaki tudja h hogyan kell beállitani a c12-n a kuplungot?probáltam állitani a dekni alatt h a csavarokat lazitottam vagy teljesen betekertem de nem volt jo!a lamelláim majdnem ujjak!annak se lehet baja!aki tud kérem segitsen!a kormánynál is állitottam de nem nagy sikerrel olyan mintha nem lenne kuplungom!
Helo nekem a 2 első oldaidom és a fejidom kellene! mondj rá árat és kérem küld az e-mailomra:z_gergely@freemail.hu
Helo!lenne 1 hatalmas kérésem!aki tud nekem cagiva frecci c12-höz elsö 2 oldalidomot és fejidomot a kérem üzenjen erre az e-mail cimre:z_gergely@freemail.hu!sürdöös!
Nekem van váltóm, henger, dugó, hajtókar, karbi stb... hátha kettőből tudsz egy jót csinálni. Hívj vagy vegyél fel msn-ra.
Hogyne
üdv
Hy cagivások, Volna nekem egy eladó cagiva mito-m komplett motorgenerálon esett áz, uj lánc lánckerékszett, uj gumik hátul szörös, elöl 90%-os, átalakitott fejidom,(idomcserével visszaalakitható ha valakinek nem tetszene), rendszámos, kismotorként volt használva, bejáratós. fényezés ott ot megpattanva, de nem vészes. Az ára 220 000 Huf. Érdeklödni mobilon 06306420248, msn hsskft@freemail.hu skype hsskft
hy!
vegyél mitoblokkot mert teljesen ugyan az
Hali jacza!Supercityhez irtad hogy van idomod?
Nagyon remélem hogy igen!várom mielőbbi válaszod
HAli mindenki!Nekem cagiva supercityre kéne idomok!
Tudna nekem vki tippet adni hogy hol keressek?
nem tudaj valaki hogy a prima kuplung kosara alá milyen vastag hézagoló kell ,