Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Drukkolok!
Ha elkészülsz vele, remélem látunk majd képeket!
Üdv!
Köszi!
Szünet van NEKIÁLLOK
Üdv
Szeretnék segitséget kérni! A kuplungommal kapcsolatban ha meghuzom a közepén a csavart rászorul a kuplung kosárra és nem forog el egymáson !Van egy rajz is remélem érthető:)
Sziasztok!

Eladó idomok,fék..stb evora akit érdekel hívjon 06205276126
sziasztok Nekem egy komplett Hengerem+Hengerfejem dugó nékül!Cagiva Mítóé.Elektronikus a power szelepe.125 ös!
Hello! Cagiva Freccia C12 (125) -höz keresek komplett, működőképes blokkot! Ha valakinek van írjon e-mail-t a d.boy.0120@freemail.hu címre! Köszi!
Ha a rezonátort érintetlenül hagyod, akkor a teljesítménnyel, élettartammal nagy probléma nem lehet. Az rezó utáni szakasz feladata leginkább a hangtompítás, így azzal nagy bajt nem tudsz csinálni. Ha az Y elágazás egyik szárába beletoldasz egy darab csövet, akkor a csőnek is lesz ellenállása a gázáramlásal szemben, de ez nem lesz gyakorlatban érezhető folytás a motorodon, pláne, ha az Y egyik ágát érintetlenül hagyod. Picit más lesz a hangszíne a két ágnak... Én arra ügyelnék, hogy csak hozzáértő ember hegessze a csöveket, mert a varratnál hajlamos lehet törni, úgyhogy a felfogatását különös gonddal kell megcsinálni, és mindenhol megfelelő korrózióvédelemmel kell ellátni.
Hajrá!
És szerinted ez valamijen módon " beleszól a motor működésébe élettartamába teljesítményébe?
üdv:D
Van hozzá a bal első idom az hibátlan fekete színű! a lámpakereten te a fejidomot érted?,mert az is van,csak az javításra szorúl.Írj emailt a czzzank@freemail.hu-ra, ha érdekel!
érdeklődöm,hogy ami plusz mocid van az milyen tipus, mert c9 hez keresek első bal idomot,és első lámpa keretet. Sajna megtörtem. Becsúsztam egy szabálytalanul tolató kis tgk. alá.
Cagiva Freccia eladó sürgősen! 1988as évjárat ,de a 90-es kasznis!teljesen felujítva műszakilag és esztétikusan is!
160 000ft-os motorgenerál (olaszországból hozott gyári alkatrészekkel szerelve)a bejáratáson kivül 900km-t futott!új fékek! 80%-os gumik!adok hozzá plusz még egy motort szinte, bontva alkatrésznek!idomok,ülés,lámpa,lánckerék,stb.,stb...tö
bb mint egy év műszakival!
Irány ár:240 000.- Ft képet emailben küldök,ha érdekel!

06-70-395-17-08
Sziasztok!

Supercitymhez kellene egy jó állapotú blokk ,sajnos a mostani végleg feladta...
Ha esetleg vkinek van ilyen vagy tud vkit akinél fellelhető ,válaszát meghálálnám.
Sziasztok van eladó far, fejidomom evora akit érdekel írjon
szaisztok!
Nekem egy super cityre kéne idomszett de sehol nem lehet találni!Alkatrészileg talán mert ugye mito blokk és a supercity blokk ugyan az.Mitot meg találsz minden sarkon!
De ha vki tudna idomszettet a drágámra akkor nagyon hálás lennék
Miket rendeltél eddig? mindig volt minden?
Én csak telefonon rendeltm alkatrészt, soha nem láttam, hogy mennyi cucca van. Hívd fel és kérdezd meg!
És ebe a bontóba sok cagiva cucc van?
Ez a csetényi bontós Zolinak a száma.
Ez melyik bontó száma?
Próbáld meg bontóban, a száma: 06308557633.
Aztán jöhet a barkácsolás: az Y-nak levághatod az egyik szárát és betoldhatsz egy tetszőleges alakú csövet, amivel a második dobot a neked tetsző helyre vezeted.
Hátt az van én nem vágom menyit kérjek érte.De a karbi 96-os w8é.
És ezt hol lehet beszerezni?
És nagyságrendileg mennyiért?
üdv
A Mito 7 sebességes blokkjával készült Super City. Annak két kipuffja van egymás alatt. A két dobot egy Y köti össze, tehát nem két külön rendszerről van szó.
www.nagyvas.hu hivd fel a telszámot ami az oldalon van. Szerintem megszerzi ami kell de vigyázz mert elég drága hely...
Wan 25 ös supercity?
vagy mire gondoltál...?
üdv:D