Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nekem cagiva super city 125 "94 es évjáratú motorom van.Kéne nekem rá idomszett(felidomtól a faridomig)
KÉRLEK SEGÍTSETEK HOGY HONNAN TUDOK SZERZNI
Hello mindenki keresek dell"orto phbg 20 bs karburátorhoz főfúvóka keverőcsövet EZ262-es tipusszámút, ha valakinek van eladó kérem jelezze. köszi előre is.
Sziasztok!
Nekem supercitym van ,de egyszerűen nem találok hozzá egy normális szervizet budapesten.
Esetleg tud vki egy megbizható helyet?
Engem a karburátor érdekelne tudsza adni pontos típust és árat?
Hello!én 5e-et gondoltam de ebböl már semmit nem engedek és naygon jó állapotban van!
mik maradtak meg neked? hátsó fék tárcsástul mindenestül? jó pénzt adnék érte
Hello!

Köszi de már felújítattam a régi főtengelyem! Henger ha esetleg lenne occsó akkor kéne! De csak az meg karc nélküli!
ja most már tárgytalan mert el tudtam adni a vázamat és a blokkból ki akarok árulni mendent.Azért kössz
Sziasztok el adom a w8am fötengelyét fel van (újitva),+Kuplung,+Henger Ha valakit érdekel irjon.Kösszi
megadom az msn-en címem és vegyél fel! jokii1989@hotmail.com
ott megbeszéljük
hy
Mennyiért árulod a suoercity blokkot?
ja és ha vki tud 50-es supercityhez elsövillát + elsőkereket az szóljon lécci sürgősen!
elöre is köszönöm
helló! nekem van egy komplett 50 es supercity blokkom ha érdekel! nagyon jo állapotban van és nagyon erős!
De buta vok Mito-hoz kellene az emelő mérete.
Hali all!
Akinek van emelője a mocihoz az lemérné nekem és leírná az adatokat?
Előre is köszönöm.
Jobbat kérdezek mennyit ér döglötten a motorod?
Mit ér meg neked két komplett blokk?
ROBOGÓRA CSERÉLNÉM 100-110 e. ft értékben: "83/05 Cagiva 125-ös túramotor meglévő összes származási dokumentációval,-akár forgalomba is helyezhető-rendszámozható.Tárcsafék,jó gumik,szép motorhang,dokumentációk,stb.Üzemképes-kipróbálható.Tel.:0670-
2705280
Bocsi de csak jármű jöhet szóba valami enduró 80cm3-is
Bocs az ára 250E üdv mindenkinek
Sziasztok, eladü egy 93-as Cagiva MITO 125-ös, generálozott, uj gumik, uj láncszett, Jó állapotban eladó.
Cserét beszámitok, Robogó, Laptop, Mobil.
Csáó nekem vany 1 cagiva w8-am és a váltóba össze van törve 1,2,3 dik ha valaki tud komlett blokkot léccci irjon.
"0" perces nagyértékű telefon(oka)t tudok felajánlani cserébe, ha az Neked megfelel mint cserealap.
Hali all!
Akinek van emelője a mocihoz az lemérné nekem és leírná az adatokat?
Előre is köszönöm.
Persze lehet szó cseréről .attól függ mire gondoltál.