Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cagiva Freccia eladó sürgősen! 1988as évjárat ,de a 90-es kasznis!teljesen felujítva műszakilag és esztétikusan is!
160 000ft-os motorgenerál (olaszországból hozott gyári alkatrészekkel szerelve)a bejáratáson kivül 900km-t futott!új fékek! 80%-os gumik!adok hozzá plusz még egy motort szinte, bontva alkatrésznek!idomok,ülés,lámpa,lánckerék,stb.,stb...több mint egy év műszakival!
Irány ár:240 000.- Ft képet emailben küldök,ha érdekel!

06-70-395-17-08
czzzank@freemail.hu
Kérlek mégegyszer az MSN címedet, mert nem írtad oda, kössz
Sziasztok!

Van valakinek Tamanacohoz üzemanyag tankja?
nekem ez az msn címem is vegyél fel ha ugy gondolod
A benzinhez nincs nagy ötletem, legyen legalább 98as.
Az olajon már sokat vitatkoztak mindenféle 2T fórumokon. Sok gyártó forgalmaz jó olajokat, én például Agippal járok.
Ez érdekes lehet minden Cagivásnak! Itt vannak a neten fellelhető szervízkönyvek ingyen:
http://wiki23.parsimony.net/cg...

Sajnos elég sok a hiányos, de ezeknél jobbat egébként sem lehet letölteni. A régi Mitohoz tartozó anyag teljes, abból sok motorhoz lehet hasznos trükköket lesni.
Valami lepukkant sárga Elepfantja van. Nem tom mikori lehet de dobfékesmég hátul szal régi. Amugy Szilasligeten lakik ha jól tudom de erre nem vennék mérget.
Az interneten megtalálható valahol a Freccia szervizkönyv?
És milyen benzin a legjobb?
Milyen olaj?
Én M2T-t raktam bele
Szia!

A Freccia szervízkönyve legalább 98-as benzint ír elő. És prsze az olajon sem érdemes spórolni...
Sziasztok!Lenne egy eladó 160 as POLINI HENGEREM!Hibátlan a nikacil és a dugó is!A dugóban 953km van pontosan.Faszául bejáratva!Mitoba való.Ugyanitt komplett blokk kuplung nélkűl.A legjobb ajánlatért elvihető.06705503624 vagy matyko_adrenalin@freemail.hu vagy msn: matyko_adrenalin@hotmail.com
Hello!
Frecci-hoz milyen benzin a jobb 95 vagy 98 oktános?
Legyszi mondjatok olyan dolgokat amire oda kell figyelni egy Frecciánál, mi hibásodik meg leghamarabb?
Előre is kössz a válaszokat!

Vagy ha valakinek van Frecciája akkor az megadhatná az MSN címét és akkor beszélünk.
Sziasztok.Nem tud valaki eladó Tamanaco kormány zárat gyújtás kapcsolóval?Persze reális áron.Hívj fel visszahívlak.06-20-583-4136
Ismeres a csőz zolit mindig valami 125 ös 2 t vel járkál csak nem tudtam hogy Cagivája van :)
Amúgy kerepesi :)
NEmtudod Cagiva mije van neki?
ez a bonto nem Cinkotai hanem Kistarcsai
És igen a telefonszám
06 30 6355500!
Ez a bontó száma de tőle 200 m re van egy motorboltjuk is ami kimondottan olasz motorokhoz árul alkatrészt vcalamin japánhoz rendelni és simson és mz .....
A motorbolt száma:
06-1 3064766

Sok szerencsét mindenkinek!
Aztán majd irjatok hoyg hoyg sikerült .. mit vettetek és mennyiért ! :)
Hello!

Eladó a Mito-m, ha valakit érdekel szóljon!

http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Nem ismeri valaki közületek a Csősz Zolit? Ő is Cagivás és ott lakik valahol Kistarcsa környékén.
Sziasztok én tudok egy cinkotai bontót .Nem biztos hogy ugyan az mint amit a MB80 adna.A szám:06306355-500.Én még nem voltam nálla csak telcsin beszéltünk.De állítólag sok cucca van.De ha sikerül megszerezni a számot a MB80-na akkor egyeztessünk .Köszi.
emberek ma nem volt osztálytársam suliba a sztrájk miatt igy nem tudta hozn a számot!
Egy pontos cimet meg egy telefonszámot nekem is tudnál adni? Küld el nekem e-mailben fontos lenne köszi
Köszi de nekem az nagyon sok .Minden esetre örülök hogy válaszoltál .De én szeretek nyílt lapokkal játszani .És nem szokásom nem válaszolni.Mégegyszer köszi
van gyujtás elektronikám:15eft ha kell adj emailcíet és küldök képet
szervusz,nekem van,keress meg!
06705540998
gilera@vipmail.hu
Hellotok!
Ma meglatt a frecciám!