a piros 2-es rajtszámúnál azé a duplatárcsa gyanússá vált, majd tovább legeltetve a szemem nagyjából 4(négy) kipufogó véget vedeztem fel. ezt inkább a GP500as gépnek nézném.
SZiasztok!
Múlt héten Vasárnap kaptam/vettem meg a gépet
Állati öröm:D:D
1szer ki is próbáltam de relét kell benne cserélni!
A Mito-sok kukkantsanak fel a vaterára mert ott van alkatrész hozzá!
Remélem nem mondok baromságot
Kicsit vissza olvasol a hozzászólások közt és találsz egy csomó cagiva kézikönyvének linkjeit. Amugy meg Italmondo Kft foglalkozik olasz motorok alkatrészeivel talán tartanak tömitést a tiédhez is....ha meg nem akkor biztos tudnak neked rendelni.
Cagiva Freccia eladó sürgősen! 1988as évjárat ,de a 90-es kasznis!teljesen felujítva műszakilag és esztétikusan is!
160 000ft-os motorgenerál (olaszországból hozott gyári alkatrészekkel szerelve)a bejáratáson kivül 900km-t futott!új fékek! 80%-os gumik!adok hozzá plusz még egy motort szinte, bontva alkatrésznek!idomok,ülés,lámpa,lánckerék,stb.,stb...több mint egy év műszakival!
Irány ár:240 000.- Ft képet emailben küldök,ha érdekel!
Láttam a régebbi kommentároknál h vkinek volt blokk rajza.Nekem 50-es elephant-hoz kellene,deh kellene még váltórajz is!Ha vki tud szoljon legyenszives! Köszi!
Hello! Keresek 50"-es cagiva elephant-hoz tömités szettet..ha valaki tud,legyenszives irjon,vagy az is jó ha tud vki cagiva bontót! Köszi
sarkadi.dani@freemail.hu
Sziasztok!Lenne egy eladó 160 as POLINI HENGEREM!Hibátlan a nikacil és a dugó is!A dugóban 953km van pontosan.Faszául bejáratva!Mitoba való.Ugyanitt komplett blokk kuplung nélkűl.A legjobb ajánlatért elvihető.06705503624 vagy matyko_adrenalin@freemail.hu vagy msn: matyko_adrenalin@hotmail.com
Eladó Mito-hoz komplett első teleszkóp féknyereggel, keréktengellyel, kilométer óra meghajtóval valamint egy első kerék, műszerfal és hátsó váznyúlvány. Érd.: 20/9389-176
Engem érdekel a motor, ha lehet szó cseréről.
Várom válaszod!
Üdv!