Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.Tud nekem valaki Tamanaco125-öshöz Gyujtás elektronikát?S.O.S
Szia engem érdekelne a gyujtás elektronikéja .Ha tudsz képet feltenni róla azt megköszönném.Könnyebb lenne a beazonosítása.És ha jó mennyiért adnád?
Köszi szépen .Akkor várom.
Amugy meg minden embernek ajánlom akinek olasz motorja van!
de japán gépekhez is nagyon sok van!
oké!
holnapra meglesz!
Az nagyon jó mert én Gyömrői vagyok és nincs messze.Ha lehet akkór megköszönném a számot.
kistarcsán van pest központkjától kb 20 km re!
nincs most teleofnszámom de tudok szerezni ha kell!
És helyileg hol található ez a bontó ?Telefon számot tudsz adni?
De te tudod nagy vonalakban hogy néz ki? Az enyémből 8db kábel jön ki
hello!

ha paszol a mito gyujtásával akkro elég sok van mert kapásból 3-4 mito blokkot láttam ott.....
meg kimondott gyujtás is volt szerintem ott kivéve!
cagiva w8 elado! akit érdekel irjon, felujitott keveset használt hobbi szinten! 230 000
czzzank@freemail.hu-erre
lenne egy eladó nagyon jó állapotban lévő freccia-m,ha érdekel valakit irjon az email címemre!
Szia had kérdezzem meg hogy milyen alkatrészek vannak még abba a bontoba?Nekem tamanaco-hoz kellene gyújtás elektronika.Előre is köszi a segitségedet.
Sziasztok ez a telefon szám valami bontó vagy bolt száma? Én is hívhatom?
Sziasztok nekem nagyon nagy segítségre lenne szükségem.Van nekem eggy Cagiva Tamanaco125cm3-is mocim és valószínüleg behalt az gyujtás elektronikája .Nem tudom hol szerezhetek ilyet be akár használtan is .Ebben kérném segítségeteket .Előre is köszönöm a segítségeket és jó tanácsokat.
hát akkor ez Cagiva betegség mert nekem a Cruiseren nem müködik
Mikey vegyél fel msn re:
cargo0123@hotmail.com
dettó..:D tudtam ha 2000ért csurgatok bele,akkor 100fölött kell elmennie, amúgy simán volt h 5körül evett, mert amikor nemrég leengedte ma freccia tankját, volt benn még több mint 4 liter,úgyh a biztonsági tartalék megvolt szerintem a 6,5es fogyasztással számolva:) amikor megvettem akkor állt le 1-2x alattam, h kifogyott a naftából..onnantól kezdve ne mvolt mese
és te csináltál vele vmit ? én megtankolom, és utána a napi számlálót lenullázom, azt figyelem tudom mennyit eszik és eszerint tankolom.
hehe ez akkor val.szín. h freccia betegség.. nekem se működött
Hali!

Az lenne a kérdésem hogy a Cagiva Canyon 500 és 600ccm-es blokk csak a furatban külömbözik egymástól?És ez a blokk van a River-ben is ugye?Előre is kösz.
nemtom, hogy jó e, és ha lehet nem is szertném a tankból kiszedni.
Én megveszem, ha vállalod az elhozatalt Szlovákiába
a tankban az üzemeanyag visszajelző jó? engem az esetleg édekelne