Sziasztok nekem nagyon nagy segítségre lenne szükségem.Van nekem eggy Cagiva Tamanaco125cm3-is mocim és valószínüleg behalt az gyujtás elektronikája .Nem tudom hol szerezhetek ilyet be akár használtan is .Ebben kérném segítségeteket .Előre is köszönöm a segítségeket és jó tanácsokat.
dettó..:D tudtam ha 2000ért csurgatok bele,akkor 100fölött kell elmennie, amúgy simán volt h 5körül evett, mert amikor nemrég leengedte ma freccia tankját, volt benn még több mint 4 liter,úgyh a biztonsági tartalék megvolt szerintem a 6,5es fogyasztással számolva:) amikor megvettem akkor állt le 1-2x alattam, h kifogyott a naftából..onnantól kezdve ne mvolt mese
Az lenne a kérdésem hogy a Cagiva Canyon 500 és 600ccm-es blokk csak a furatban külömbözik egymástól?És ez a blokk van a River-ben is ugye?Előre is kösz.
de japán gépekhez is nagyon sok van!
holnapra meglesz!
nincs most teleofnszámom de tudok szerezni ha kell!
ha paszol a mito gyujtásával akkro elég sok van mert kapásból 3-4 mito blokkot láttam ott.....
meg kimondott gyujtás is volt szerintem ott kivéve!
cargo0123@hotmail.com
Az lenne a kérdésem hogy a Cagiva Canyon 500 és 600ccm-es blokk csak a furatban külömbözik egymástól?És ez a blokk van a River-ben is ugye?Előre is kösz.