Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tőlem meg vigyétek a rákba a freccia alaktrészeimet:)
(váz, némi burkolat, tank,kerekek, hátsőgátló,múszer,biszbaszok)
Engem is fell vehet aki Szlovákiából van vagy Nyílvesszője(Freccia) van.

MSN: boros92@hotmail.com
Freccia sok vegyetek fel msn re:
cargo0123@hotmail.com
Nekem Freccia-m van
Írtam mailt!
PLs válaszolj!
Hello!
Van itt valakinek Cagiva Freccia-ja?
A váltósoron is más az áttételezés.
Köszi szépen Matska! A szín tényleg nem érdekel,csak találjak már valahol!
Troják Zolinál Csetényben tutira kapsz! 30/855-7633
Amikor utoljára voltam nála, két komplett Fricska idomzat volt nála
egy piros és egy fekete-ezüst bár a szín a legkevesebb.
Az áttételben csak a lánckerekeknél különbözik vagy maga a váltó áttételezése is más ?
Dely vegyél fel msn re ! :
cargo0123@hotmail.com
Sziasztok! Nincs valakinek eladó Freccia c12r-hez bal oldali tükor/index idommal?Vagy esetleg tudna vki mondani vmi címet,ahol találok? Előre is köszi
Bocs még annyi lehet a különbség hogy egyiken van berugókar a másikon nincs
Az áttételen és a power nyitásán kívül minden ugyan az. Supercity, Freccia, Cruiser, Prima, Tamanaco Elefánt stb stb ez mind ugyan azzal a blokkal készül 87 és 90 között. A Mitoban nem vagyok biztos de sztem az is.

kellemes meglepetés én meg SKM forumban Palotási Peti vagyok :)
de nem az érdekel hogy bele e lehet rakni msá vázba hanem hogy láttak e el másmijen cagiva tipust ezzela blokkal ?
lehet hogy pont a felfogatása paszol....
Én most raktam be egy 125ös Freccia blokkot egy Cruiserbe. Minden ugyan az. Kicsit konkrétabban egy 87es Cuiser blokkot csaréltam ki egy 89es Freccia blokkal.
Persze, hogy azonos, nemtom mér gondolod, hogy van még egy ilyen hülye nevü egyén a világegyetemben:)

Nem tudom mi azonos, nekem csak úgy van egy fél frecciám, de nem értek hozzá.
Sziasztok! Kéne nekem egy kis segítség! Nekem van egy 93"-as Mitom. A problémám az hogy a víz hőfok mérőn a mutató mindig a kék rész végénél áll szóval a sárga csík kezdeténél! Ha sokat megyek vele egy idő után megy kb 2-3 milit felfele de semmi extra... Ez így jó vagy valami rossz? Hőmérő gomba? Vagy lehet hogy nem forgatja meg a vizet a pumpa? Előre is köszi! Széles utat és jó időt!
emzoli ?
neked van közöd az SKM en lévő emzoli hoz?
oké még egyenlőre nincs rá szükségem ! de ha netán bármilyen kis dolog kell a blokkba .... akor tud hozni valamejik motorosbolt ?
freccia motorikusan nem csereszabatos másmijen cagiva val ?
Vn pár cuccom fecciához: műszerek, kerekek, pár idom, meztelen váz.
Huuu.Ma valahogy nem vagyok kepben 100 szazalekosan.Nem 501 hanem 521 Custom!
Bocsanat!Remelem utoljara zavartajm!
Hoppa!
Ez 2x sikerult...
Sziasztok!

A segitsegeteket szeretnem kerni.Van egy Cagiva 501 Custom-e (125-os) Apumnak s mar megvetelkor sajnos hianyzott a jobb oldali muanyag idom ami kozvetlenul a tank mellett huzodik.A lathatosag kedveert 2 kepet felraktam ha nem erthetoen fejeztem volna ki magam.
Az elso kepen lathato a bal oldali idom,a masodikon meg ugye a jobb oldalon nem.
Ha valakinek esetleg van vagy netan tudja honnan tudnek beszerezni nagyon megkoszonnem!
Tisztelettel : Akos
Sziasztok!

A segitsegeteket szeretnem kerni.Van egy Cagiva 501 Custom-e (125-os) Apumnak s mar megvetelkor sajnos hianyzott a jobb oldali muanyag idom ami kozvetlenul a tank mellett huzodik.A lathatosag kedveert 2 kepet felraktam ha nem erthetoen fejeztem volna ki magam.
Az elso kepen lathato a bal oldali idom,a masodikon meg ugye a jobb oldalon nem.
Ha valakinek esetleg van vagy netan tudja honnan tudnek beszerezni nagyon megkoszonnem!
Tisztelettel : Akos