Köszi, jól hangzik, de szerintem nem tudok élni a Malossi hengerrel. Az a probléma, hogy nekem nem Mitora kell, hanem a Tamanacomra szerettem volna a Polinit tenni. A Tamanaco kipuffogója helyére nem megy fel a Mito rendszer, úgyhogy az átfogó tuning nem lehetséges. Van valakinek tapasztalata arról, hogy a Polini henger mennyit eszik?
újat akarsz venni? az 100ezer ft,anyiér má tok neked 180as malossi kitet.. nekem ajánlgatátk hogy vegyem megy.. 180as malossi henger, malossi kipuffal,meg 36os karbi.. elég brutál lehet,azzal asztán mindenkit odaversz az tutibiztos ha érdkel adok tel számot
Ott van,hogy 125-ös... tehát 27 vagy 30 lóerő... Ha gyári állapotú akkor 155-öt kell mennie 60kilós lovassal hátszélnek tankon hasalva És tényleg 1993 az utolsó évjárat. Kár a gőzért, meg se nézd.
Ezekenek is van valami adattáblájuk nem?
ha van akkor azon rajta kell hogy legyen a gyártási év!
am meg elmegyek megnézni és ha nem megy 185 öt a gép akkor nem viszem haza :)
ennyi az egész!
Sziasztok, ha valakit érdekel (vagy tudtok valakit, akit érdekel) egy Cagiva River 500-as, akkor hívjatok a 06-20-827-7442-es számon. Amit tudni érdemes: a motor 2000-es évjáratú, 22.000 km-rel, szürke színű, jó állapotban, a hátsó gumi nemrég volt cserélve, gyári plexi, brembo fékek, fordított teleszkóp, 34 LE, 44 nm-es nyomaték, van hozzá két givi doboz, tartalék olaj szűrő. A motor Pest megyében van BP-től kb. 15 km-re. Üdv: Attila
Jópár gazdi mesélte nekem hogy 41 pacis ( C 12 R )
96-97 es széria !
Igen nekemis ferrari pirosba tetszik a legjobban !
Nekem ez a 125 ös tetszik a legjobban olyan klasszikus erőt sugározó na meg bazi nagy :)
Hát én nem fogom hanyagolni ..... meegkapja a minsőgéi olajat meg stb...
Most kifogtam egy jó vételt :) majd elmondom ha meglesz
Nekem nem kel rá polini szett :) bőven elég nekem ez amit most tud :) meg azért győznöm kell üzemanyaggal :) igyis 6 litert eszik
95.000.- a Polini hengerszett (165ccm) csak a karbit át kell fúvókázni,hogy ne süsd meg. Ja meg érdemes hátra két foggal kisebb lánckerék különben birkózógéped lesz!
Cagiva Canyon 500-as blokkot vennék tartalékba ,de River-é is jó.Ha valaki tud segíteni címmel vagy telefonszámmal megköszönném.
normális körülmények között kb hány km t birnak ki?
nha akkor enyit erről majd irok ha megnéztem :)
Ezekenek is van valami adattáblájuk nem?
ha van akkor azon rajta kell hogy legyen a gyártási év!
am meg elmegyek megnézni és ha nem megy 185 öt a gép akkor nem viszem haza :)
ennyi az egész!
Polini 165: Nekem kamionos cimbora hozta olaszoktól.
Fontos lenne.
Előre is köszönöm.
96-97 es széria !
Igen nekemis ferrari pirosba tetszik a legjobban !
Nekem ez a 125 ös tetszik a legjobban olyan klasszikus erőt sugározó na meg bazi nagy :)
Hát én nem fogom hanyagolni ..... meegkapja a minsőgéi olajat meg stb...
Most kifogtam egy jó vételt :) majd elmondom ha meglesz
Nekem nem kel rá polini szett :) bőven elég nekem ez amit most tud :) meg azért győznöm kell üzemanyaggal :) igyis 6 litert eszik
Cagiva Mito Prima matricákat honnan tok szerezni?