Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sztem az a 41 paci kicsit sok hozzá.
Kényelmesebb,mint a Mito,de ugyanaz a blokk (csak C12-esnél) kevésbé komoly futómű,de fasza gép. Ha rendben van műszakilag és tényleg jó olajat kap meghálálja,viszont,ha gebasz uannyi pénzzel lehet számolni,mint Mitonál: pl 25 egy dugó 25-30 a főtengely felújítás 18-20 a hajtókar.
Melyiket nézted ki? C9/10/12?
Szia!
125-ös Tamanacó motorjához van valamid?
Szia!
Nagyon szép motor!Szerintem ferrari pirosban a legszebb!Megbizható,kibaszott gyors,kicsit fapados!
Nemfogsz csalódni benne,csak add meg neki ami jár!Nespórolj a hajtómüolajon sem pedig a motorolajon.Jól" fexi "az utat jól dönthető!"Ez egy kicsit gumifüggő"A hét sebesség pillanatokon belul rakható oda -vissza is.
Mikor és hol lehetne megnézni a tárcsát? Én Bp. környéki vagyok.
blokk, idom, meg lehet első teleszkóp. Ülés alatt van egy kis fém idom, az van?
mi kellene?
Milyen cuccaid vannak supercityhez?
Sziasztok !

Most tervezek váltani 125 re és egy cagiva frecciát néztem ki ! Télleg van 41 pacis változata?

Kinek milyen tapasztalatai vannak vele? jó motor? megbízható ?
Hali! Mekkora Supercity-hez vannak cuccaid? Nekem 125-ösöm van!
Az nagyszerü, tudnál esetleg pár képet és pontos méreteket küldeni e-mailben? boldiyard@freemail.hu
Hali! Nem tudja valaki, hogy mi lehet Nobikkal? Nem tudom elérni!
125ös Cruiserhez hátsó féktárcsát mennyiért tudsz? 220as 6 lyukas ilyen van asszem a 125ös supercity-n is.
Kösz szacsomotor de szereztem olcsóbbat!
jó a főtengely,min.12eft,postaköltség 1.2eft,ha átutalod a pénzt 800ft
szacsomotor!
Engem egy cagiva mitoba való fordulatszámmérő spirál, egy kuplungbowden, és egy hátsófék-kar rögzítő érdekelne. Helyileg merre vagy?
Előre is köszi
És jó az a főtengely? Nem kotyog meg ilyenek? Illetve postán tudnád küldeni? 10 ért kell többet nem adhatok érte mert +postaköltség is van!
ha viszed a heger+dugót is akkor 33eft a három egyben,ha csak a főtengely min.12eft,
Geri!
Végülis hogyan oldották meg a hajtókar témát a husqvarnaba?Mert nem lelem a megoldást!
Sok! főtengelyért max 8-at adok mert használt az új vn 15-20 között. Tegnap kérdeztem Italmondótol!
főtengely 15eft,henger+dugó25eft
Hali!Valakinek esteleg 125ösbe való cagiva hajtókara lenne?Típusszám:R3 Cagiva,67005
Engem Supercity 50 -es főtengely érdekel elsősorban esetleg még henger!
cagiva bontott alkatrészek eladók:elefánt 1-2-3,aletta,alarosa,freccia c10-12,mito,prima,supersity.:kerekek,blokkok,blokkalkatrészek
,gyujtások,idomok,kiegészítők,vázak,stb. eérhetőség:vargaszabolcs@net.info.hu vagy 06302692998