Kényelmesebb,mint a Mito,de ugyanaz a blokk (csak C12-esnél) kevésbé komoly futómű,de fasza gép. Ha rendben van műszakilag és tényleg jó olajat kap meghálálja,viszont,ha gebasz uannyi pénzzel lehet számolni,mint Mitonál: pl 25 egy dugó 25-30 a főtengely felújítás 18-20 a hajtókar.
Melyiket nézted ki? C9/10/12?
Szia!
Nagyon szép motor!Szerintem ferrari pirosban a legszebb!Megbizható,kibaszott gyors,kicsit fapados!
Nemfogsz csalódni benne,csak add meg neki ami jár!Nespórolj a hajtómüolajon sem pedig a motorolajon.Jól" fexi "az utat jól dönthető!"Ez egy kicsit gumifüggő"A hét sebesség pillanatokon belul rakható oda -vissza is.
szacsomotor!
Engem egy cagiva mitoba való fordulatszámmérő spirál, egy kuplungbowden, és egy hátsófék-kar rögzítő érdekelne. Helyileg merre vagy?
Előre is köszi
Melyiket nézted ki? C9/10/12?
125-ös Tamanacó motorjához van valamid?
Nagyon szép motor!Szerintem ferrari pirosban a legszebb!Megbizható,kibaszott gyors,kicsit fapados!
Nemfogsz csalódni benne,csak add meg neki ami jár!Nespórolj a hajtómüolajon sem pedig a motorolajon.Jól" fexi "az utat jól dönthető!"Ez egy kicsit gumifüggő"A hét sebesség pillanatokon belul rakható oda -vissza is.
Most tervezek váltani 125 re és egy cagiva frecciát néztem ki ! Télleg van 41 pacis változata?
Kinek milyen tapasztalatai vannak vele? jó motor? megbízható ?
Engem egy cagiva mitoba való fordulatszámmérő spirál, egy kuplungbowden, és egy hátsófék-kar rögzítő érdekelne. Helyileg merre vagy?
Előre is köszi
Végülis hogyan oldották meg a hajtókar témát a husqvarnaba?Mert nem lelem a megoldást!
,gyujtások,idomok,kiegészítők,vázak,stb. eérhetőség:vargaszabolcs@net.info.hu vagy 06302692998