Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van 50ccm-es supercitym bontva,blokk,gyujtás, és még pár dolog,ha érdekel keres(06302692998,vagy a vargaszabolcs@net.info.hu email címen)
freccia lámpám van ha érdekel!7eft.elérhetőség:06302692998
nekem van ha még kell váltókar
Valakinek kell egy C10-s karbija?
Hello! Tudna nekem valaki küldeni elefant robbantott blokk ábrát!megköszönöm mindenkinek!Cim:vulpesvulpes@freemail.hu
Szevasztok!

Keresek Cagiva W8 tankra illeszthető idomot és első lámpa idomot!

Kösz előre is.
Sziasztok!

Kinek van a képen látható első lámpája eladó? Ha jól tudom ugyanez a lámpa van néhány Frecciában is.
Hello!

Nekem 50 es Super Cityhez kellene használt főtengely csapággyal eggyütt (máshogy nem is lehetne :))!
De egyéb más alkatrész is érdekel hozzá!
Ha valaki tud valamit írjon: tomboly@freemail.hu
Köszi!
SOMARACE kerestetik! irtam e-mailt is .. Nagyonnagy szükségem lenne 125-ös s.cityhez dugóra és gyűrűre! köszönöm!
Szia Laci!
Köszönöm szépen a választ, önindító ugyan még nincs, de van rá esély, hogy megoldodik a probléma!
Még egyszer köszönöm!
Üdv.:
Tibi
Üdv mindenkinek mito evohoz alkatrészek eladók: farokidom, hátsó lámpa , segédváz eslő fékmunkahenger + egy körlámpás mitohoz carbon arrow rendszer !
Próbáld meg ezen a számon 06308557633 (Troják Zoli)! Nekem segített !
Sziasztok!
Tudja-e valaki, hogy ebben a világban hol lehet Cagiva W16-hoz öndítot szerezni? Ha valaki mégis tudja, annak a válaszát nagyon várom!
A segítséget előre is köszönöm!
Sziasztok!
Sziasztok!

Sztetek kb mennyibe kerülne egy supercityn karbonoztatni az első sárvédőt, az első idomot, a két hátsó és a farokidomot? Avagy tudtok ajánlani olyat aki vállal karbonozást?

Segítségeteket előre is köszönöm!
(gecisokat költöttem már erre a motorra mióta megvettem... úgy átbasztak vele mint a rongyot! ez már nem becstelenség.... én egészen más szavakkal illetném a volt gazdáját.)
Köszönöm!
És tényleg boldog újévet a Cagivásoknak!
nekem az ő árai tökéletesek lennének és azonnal tudnék fizetni is de nem tudom utolérni somarace-t. ( esetleg tudsz telszámot vagy valami kapcsolatteremtési lehetőséget?) köszi!
Köszi a segítséget, felhívtam és van neki fogaskerék !

Mégegyszer köszi ( vannak még segítőkész emberek ) BOLDOG ÚJÉVET NEKED ÉS MINDEN CAGIVÁSNAK
Nekem is volt ilyen törésem a vízpumpa meghajtó fogaskerekévél és nekem sikerült a csetényi bontóból rendelni újat. Próbáld meg ezen a számon 06308557633 (Troják Zoli)!
Igazad lett, sajnos !
A motort novemberbe vettem - vagyis cseréltem - a volt tulajdonos szerint tökéletes állapotba volt, csak esztétikai hibái vannak. Én csak újra festettem és így ez lett a fiamnak a karácsonyi ajándék. Aminek nagyon örült.
A motor kipróbálás után forralta a vizet, megnéztem a víz gombát, a termosztátot minden jó volt igy a teljesen összerakott motort szét kellet szedni, kivenni a blokkot és széthúzás utam áttuk, hogy a vízpumpa meghajtó fogaskerék darabokra van törve. :((((((

Segítsetek honnan lehet ilyen fogaskereket szerezni egy CAGIVA FRECCA C 12-hez?
Kellene még vízpumpa szimering - főtengely és váltó szimering !

Becstelenség eladni és azt mondani v.miről hogy jó és becsepni egy gyereket és lerontani a karácsonyát.
Szöszi a segítséget
nekem az rs-em csinálta azt hogy azért forrt fel mert a fogaskerék ami forgatja a pumpát az széttört. Ezért a hűtő egyik oldalal meleg volt míg a másik hideg és a beindítás után 1 perc és már forrt a víz.. szerintem nézd meg ezt a lehetőséget is..
Cagiva W8-as eladó, keveset használt, hobbiként, de mostmár a helyébe lépett más motor, ezért eladó! Nem az enyém de ha valakit érdekel irjon!
Nibiknál érdeklődj a fúvóka után. Neki van egy fölösleges PHBH28as karbia. Küldj neki e-mailt nobik@tvn.hu
üdv,mit értesz olcsó alatt? Soma Itt a fórumon aki a legolcsóbban kinálja az új dugattyúkat(Somarace)
Üdvözlet!
Nincs valakinek otthon egy felesleges 138as és 135ös fúvókája Dell"Orto PHBH 28-ba? Vagy esetleg tudja valaki, hogy ilyesmiket hol lehetne kapni?