Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként minden mérete egyezett a főtengelynek,kivéve a kuplung oldali tengelyvastagságot?Mert azt mondjuk meg lehet oldani két persely esztergáltatással,amire ráhúznám a két fogaskereket.
Nekem is hajtókart kellene cserélnem,a régit nem újítanám fel a tartóssága miatt,de ehhez a típushoz a büdös életben nem találok alkatrészt.
ugyanúgynézki a főtengely,csak ami husqvarnaba próbálták,oda azért nemvolt jó,mert a kuplung oldali részén 1milivel vékonyabb volt.gondolom tese találsz rá hajtókart,vagy miért keresel főtengelyt?
Nem,nem is ismerem...de viszont a mito főtengelyét megnézve,kísérteties a hasonlóság.Bár ehhez pontos méretek kellenének egy mito főtengelyről,de gondolok én supercity-re is(azt hiszem olyan blokk van a w8-asokban is)Ha valaki valami infóval tud szolgálni,esetleg ajánlani tud valakit,aki cagiva cuccokkal foglalkozik,megköszönném ha szólna!
nem a te motorod szerelte Gáspár Ati?mert ha igen,akkor sajnos a mito főtengely pl mnemjó a motorodba,meg ugye ebböl kifolyólag a 7sebességes blokoké tutinem
Ez egy husqvarna wre 125-ös,csak az a helyzet,hogy a huskikat sűrűn szerelik cagiva alkatrészekkel,ahogy ezt is...Egyébként 93-as évjárat,valamelyik cagiv típussal tutira egyezik a főtengőlye.
Milyen tipushoz kell?
Üdv mindenkinek!
Tudna nekem valaki egy címet/tel számot adni,ahonnan cagiva alkatrészeket tudnék szerezni?
sziasztok
kellene nekem evo-hoz kuplungkar mindennel együtt felfogatás meg minden
fontos lenne ha valaki tud kérem segitsen
Rendben! Meglepem magam karácsonyra:) fiorino@vipmail.hu Köszi! Üdv!
hello engem érdekelne cagiva w8-as gép ha van valakinek forgalmis és eladná irjon csoola@freemail.hu-ra msn is ez de érdekelne aprilia rx vagy tuareg rally is szintén forgalmis (lejárt müszaki nem baj)
4-ért viheted. Add meg az e-mailed és megbeszéljük, ha jó az ár (ha nem jó akkor azt is írd meg azárt :D)
Nekem ilyen kis fekete kocka kellen!
Hali! Szerintem az nem jó egy ilyen öreg cagivára! Ez 85-ös aletta! De hát ez van. Azt tudom hogy a freccián ilyen van! De majd megpróbálok utánna nézni! Köszi! Üdv.
Nekem van egy 98as Evo elektronikám 5-6ezer forint. Ha érdekel vegyél fel
Oh! Jó fejek vagytok (segítőkészek!)! Mennyit kérnél érte? Mondjuk nem nagyon van zsetonom, meg ez egy őslelet aletta! Köszi! Üdv!
Itt van az elektronika, remélem azt fényképeztem ami kell :) A minőségért bocsi csak hideg volt kinn :D
Jaaaaaa, akkor sztem van. Ma lefényképezem és akkor nézd meg, h kell-e :D
Nobik szerintem azt az elektronikát amit joki keres azt nem adtad ide. Nekem csak a generátort adtad ide a gyujtástrafó meg a soki kis fekete dobozka(relé) az még nálad van.
De ha valaki tudna Cagiva aletta vagy Cagiva freccia gyujtáselektronikát, az legyen szives írjon! Köszi!
Gyújtásom nincs, a blokkal együtt el lett adva.
Jaj bocsi, Nobiktól kérdezem a gyujtást!
Hali! A gyujtás elektronikát mennyiért adod? Ilyen fekete kis kocka!
Csak annyit tudok, h folyékony
Jaja mondtad csak reméltem te tudod hogy milyen olaj van benne