Egyébként minden mérete egyezett a főtengelynek,kivéve a kuplung oldali tengelyvastagságot?Mert azt mondjuk meg lehet oldani két persely esztergáltatással,amire ráhúznám a két fogaskereket.
ugyanúgynézki a főtengely,csak ami husqvarnaba próbálták,oda azért nemvolt jó,mert a kuplung oldali részén 1milivel vékonyabb volt.gondolom tese találsz rá hajtókart,vagy miért keresel főtengelyt?
Nem,nem is ismerem...de viszont a mito főtengelyét megnézve,kísérteties a hasonlóság.Bár ehhez pontos méretek kellenének egy mito főtengelyről,de gondolok én supercity-re is(azt hiszem olyan blokk van a w8-asokban is)Ha valaki valami infóval tud szolgálni,esetleg ajánlani tud valakit,aki cagiva cuccokkal foglalkozik,megköszönném ha szólna!
nem a te motorod szerelte Gáspár Ati?mert ha igen,akkor sajnos a mito főtengely pl mnemjó a motorodba,meg ugye ebböl kifolyólag a 7sebességes blokoké tutinem
Ez egy husqvarna wre 125-ös,csak az a helyzet,hogy a huskikat sűrűn szerelik cagiva alkatrészekkel,ahogy ezt is...Egyébként 93-as évjárat,valamelyik cagiv típussal tutira egyezik a főtengőlye.
hello engem érdekelne cagiva w8-as gép ha van valakinek forgalmis és eladná irjon csoola@freemail.hu-ra msn is ez de érdekelne aprilia rx vagy tuareg rally is szintén forgalmis (lejárt müszaki nem baj)
Hali! Szerintem az nem jó egy ilyen öreg cagivára! Ez 85-ös aletta! De hát ez van. Azt tudom hogy a freccián ilyen van! De majd megpróbálok utánna nézni! Köszi! Üdv.
Nobik szerintem azt az elektronikát amit joki keres azt nem adtad ide. Nekem csak a generátort adtad ide a gyujtástrafó meg a soki kis fekete dobozka(relé) az még nálad van.
Tudna nekem valaki egy címet/tel számot adni,ahonnan cagiva alkatrészeket tudnék szerezni?
kellene nekem evo-hoz kuplungkar mindennel együtt felfogatás meg minden
fontos lenne ha valaki tud kérem segitsen