Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fogalmam sincs. 2szer használtam az utcába és megcsináltattam a felnit többet nem is foglalkoztam vele... de ezt mondtam.
itt az e-mail címem, ez egyben az msn címem is írj egy e-mailt, ha érdekel a 6 sebességes blokk
prikril@gmail.com
ugy gondolom hogy hogy hívnak és megnézzem vagy a cagivásoknál te is fön vagyM? én még csak most jelentkezem majd be
Csá írd le az msn-címed . Vagy hol van fön a myvippen?
Üdv!
Feldobom mégegyszer, polar cimborám kérérsére most már javított változatban.
Gondoltam feldobom ide is a mocit, hátha Ti , Cagivások jobban tudjátok értékelni, mint a többiek.
A moci teljesen jó, sokat szépítgettem rajta.
Eladnám vagy elcserélném már gyárilag is rengeteg extrával felszerelt papír nélküli Elefantomat. Brembo fékek e-h, Akront felnik, Marzocchi első és állítható Öhlins hátsó futómű, brutál V2-es Ducati blokk, hidraulikus működtetésű szárazkuplung, fém fékcső, igényesen elkészített teljesítménynövelő saválló rendszer, önindító+berugó, friss olajcsere, zsír új K&N sportlégszűrő(örökéletű, 13 ezer!) Motorszerető tulajtól, megkímélt állapotú, megbízható, túrázásra használt. Nem szívesen válnék meg tőle, de kipróbálnék valami mást is. Gilera rc 600 r, honda xr 600 csere érdekel ráfizetéssel is.
Hívjatok a 30/975-64-63-on vagy írjatok a kalaach@gmail.com-ra.
Kép egy kicsit lejjebb van.
Nobik hány kilóméter és milyen olaj van ebben a blokkban?
bocsi a számom meg az msn-em a primás forumba találod.
Lehet hogy tudok segíteni előrébb megtalálod a számom meg az msn címem is.
Hali
Hat sebességes blokkal kellene megpróbálnod úgy menne többet.
Csá. A primám kb 90-95 öt megy. de ako mit csináljak vele me 3-sebeséges és 75 ccm-es a moci.De valahogy fel akkarom gyorsitani
Nekem van eladó alkatrészem prima-hoz, de lánckereket ne vegyél használtat mégha magam ellen beszélek is.
A gyorsítással kapcsolatban mennyit megy a mocid?
Itt a lánckerékkel nem sokat lehet sakkozni, mert ezek az 50-es gépek már az erejük végén vannak mondjuk 6.-ban
Helló van tárcsa, ha érdekel , küldj egy emailt vagy vegyél fel MSN-re és megbeszéljük!
Hellotok keresnek egy CAGIIVA PRIMA HÁTSO LÁNCKEREKET 43-as at . ÉS kérdés nem tudja valaki hogy hogyan lehet gorsítani a motort?
*
*
*
Üdv!

ELADÓ minden egy Cagiva Freccia C10 ből a blokkon kívül, egybe az egész (váz, fékek, felni, központi rúgóstag, műsszerfal, elektronika, karbi, idom (bár a fele törött), lámpák, indexek) 35ezer forint!
*
*
*
okok persze
Felveszlek MSN en, és megbeszéljük a részelteket. OK?
Azt nemtom én cirka 500ftért elvállalom:D amugy oylan 2ezer lehet talán passzolom
Amúgy nemtudod hogy mennyiért heggesztik a műanyagot kb?
Hát nem tom emnynit ér meg neked?
Amúgy nincs teljesen kettétörve, csak egy csík a közepén. Meg is van ideiglenesen ragasztva, pillanatragasztóval
Lehet hogy az lesz, már amikor megvettem is javítva volt, azért fekete
ugynézem a tied lelett fujva feketére, ha megvannak a darabjai (vagy ha csak repedt)megkell hegeszteni, sikba csiszolni és újra fújni!
Érdekelne, menyniért adnád?
A képeimnél látod(mocin), az eladó!
Jah, most néztem én is, hogy nem is hasonlít