kalaach:
Van ducati topik is,oda is tedd be.
+a vadonatúj 13e Ft-os K&N szűrőt sztem írd bele a hírdetésekbe :)
És még mindíg aztmondom hogy soha nem lesz mégegy ilyen élménymotorod,de majd rájössz.
ELADÓ minden egy Cagiva Freccia C10 ből a blokkon kívül, egybe az egész (váz, fékek, felni, központi rúgóstag, műsszerfal, elektronika, karbi, idom (bár a fele törött), lámpák, indexek) 35ezer forint!
*
*
*
Üdv! Gondoltam feldobom ide is a mocit, hátha Ti , Cagivások jobban tudjátok értékelni, mint a többiek.
A moci teljesen jó, sokat szépítgettem rajta.
Eladnám vagy elcserélném már gyárilag is rengeteg extrával felszerelt papír nélküli Elefantomat. Brembo fékek e-h, Akront felnik, Marzocchi első és állítható Öhlins hátsó futómű, brutál V2-es Ducati blokk, hidraulikus működtetésű szárazkuplung, fém fékcső, igényesen elkészített teljesítménynövelő saválló rendszer, önindító+berugó, friss olajcsere... Motorszerető tulajtól, megkímélt állapotú, megbízható, túrázásra használt. Nem szívesen válnék meg tőle, de kipróbálnék valami mást is. Gilera rc 600 r, honda xr 600 csere érdekel ráfizetéssel is.
Hívjatok a 30/975-64-63-on vagy írjatok a kalaach@gmail.com-ra.
Hát konkrétabban mitohoz vannak (de pl supercityhez is jó, jópár alaktrésze és úgynézem a tiedhez is). Hát pl fogaskerék, hegnerek,hegnerfej, lamella sor, cdi elektronika, fékek, stb, stb. ha érdekel vmi akkor szólj!
Leginkább csak a váltóbol az 1-es kell meg a komplett power. Ha ezt kibuzerálod nekem akkor ugy is megbeszélhetjük. Bár a te részedről egy blokkot váltó nélkül nem igazán tudsz majd eladni...
Ha tényleg olyan a blokkod ami nekem kell akkor 30 kicsengetnék érte. Ha egyben van nekem se szenvedés és neked se.
Van ducati topik is,oda is tedd be.
+a vadonatúj 13e Ft-os K&N szűrőt sztem írd bele a hírdetésekbe :)
És még mindíg aztmondom hogy soha nem lesz mégegy ilyen élménymotorod,de majd rájössz.
*
*
Üdv!
ELADÓ minden egy Cagiva Freccia C10 ből a blokkon kívül, egybe az egész (váz, fékek, felni, központi rúgóstag, műsszerfal, elektronika, karbi, idom (bár a fele törött), lámpák, indexek) 35ezer forint!
*
*
*
A moci teljesen jó, sokat szépítgettem rajta.
Eladnám vagy elcserélném már gyárilag is rengeteg extrával felszerelt papír nélküli Elefantomat. Brembo fékek e-h, Akront felnik, Marzocchi első és állítható Öhlins hátsó futómű, brutál V2-es Ducati blokk, hidraulikus működtetésű szárazkuplung, fém fékcső, igényesen elkészített teljesítménynövelő saválló rendszer, önindító+berugó, friss olajcsere... Motorszerető tulajtól, megkímélt állapotú, megbízható, túrázásra használt. Nem szívesen válnék meg tőle, de kipróbálnék valami mást is. Gilera rc 600 r, honda xr 600 csere érdekel ráfizetéssel is.
Hívjatok a 30/975-64-63-on vagy írjatok a kalaach@gmail.com-ra.
Ha vaali eladna nekem egy hátsó labtartot kompletten az szoljon
THX
hali
Ha tényleg olyan a blokkod ami nekem kell akkor 30 kicsengetnék érte. Ha egyben van nekem se szenvedés és neked se.