Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs,most látom,hogy rendszámos...Ha akkor még (úgy április-május környékén) aktuális lesz a dolog,majd megbeszéljük.Addig is további jó motorozást és jó utakat kívánok!
Tisztelettel:Csorbai Szabolcs
Egyelőre még nem időszerű,mert még nincs meg a jogsim...(mármint 125cccm-re)Ha meg nem rendszámos,úgy valószínűleg nem is fog érdekelni...De azért kösz a segítséget és a felajánlást!

köszi,viszont, ha érdekel a c12, akkor lehet h az enyémtől megválnék..ha érdekel írok majd róla pár dolgot
üdv
Köszönöm a választ!Tehát akkor a c12-t javaslod...Akkor majd olyat keresek!
Addig is mindenkinek jó motorozást és olcsó (jó minőségű) benzint kívánok,balesetmentesen!

Miért nem kell a pumpa? amúgy úgy 37
Bocsi a lényeg lemaradt! Az önindító RELÉ ment el!
Sziasztok! Nekem egy Super City-m van, és megadta magát az önindító! Nem tudjátok honnan tudnék szerezni bele 1-et? Voltam már itt a környéken motorosboltokban dehát nem igazán tudtak segíteni! Most még függőben van 1 bolt dehát ott se nagyon bíztattak... Köszi!
ja.. amugy 150-160at megy ha jól van beállítva,de ez az összes 25ösre egységesen igaz.. fogyasztás jobb csukló függő..nekem 6körül alakul..2000 km / év az nem vmi sok.. úgyh sokat el fog neked bírni a vas..amúgy is 1 dugóval simán elmennek 15-20 e km-t..125 2T-ben csakis a mito, ,mito evo, freccia amit ajánlok..
A Freccia jó gép..inkább túrásabb jellegű,mint a Mito, a c12-ben már u.az a blokk van,elektronikus powerrel, így a fogyasztás, menetteljesítmény hasonlóan alakul mint a testvére esetében..
Alkatrészellátása is szintén jó, a blokhoz újonnan is bármit be tudsz szerezni, bontóban pedig bármit megtalálsz ami az egész motorhoz szükséges.Mitoval szembeni hátránya az a gyengébb első futómű+ az acélhídváz..de ha nem pályázni akarsz vele járni,akkor ez is tökéletesen kiszolgál, utcán jókat lehet vele csapni
Nobik és pumpa nélkül?
Helló!
Van egy prímám felújításra vagy alkatrésznek, ha valakit érdekel.
40 (irányár), a olajpumpa miatt...
Kompletten dugóval, hengerrel, gyujtással, váltóval, kuplunkal, powerrel szal egyben. Karbi nem kell
Blokk + henger, dugó, gyújtás? tehát a komplett blokk, vagy hengerdugó nélkül?
A blokkot mennyiért adod?
Nem csináltatom meg, mert inkább eladom alkatrésznek, ként. Tehát akinek kell bármi Cagiva Freccia C10-ből, az bátran írjon (felni, fék, tárcsa, blokk, váz és elemei, villamosság, tehát egy egész motorból minden...)
Itt vagyok Nobik de ha azt akarod kérdezni hogy kell-e a gép akkor sajnos azt kell hogy mondjam hogy le vagyok csövesedve és még az enyémre se jut pénz. A másik meg hogyha tényleg el akarod adni akkor sztem elöbb csináltasd meg a müszakit rajta mert anélkül nem lehet átirni.
köszönöm szépen tudsz nekem valami pontosabbat mondani somarace-gyerekről? email.. stb..
Üdvözlök mindenkit!
1 reménybeli a1 jogsis srác vagyok,és lenne pár kérdésem!
Az első kérdésem:A Freccia mennyire megbízható?Csak azért kérdem,mert nem igazán találtam róla tulajdonosi értékelést.Egyébként évi max 2000 km-t tervezek megtenni,ha ez fontos...
A második:Milyen a menetteljesítménye?(végsebesség,gyorsulás,fogyasztás)?
A harmadik:Alkatrészt honnan lehet szerezni,és mennyire drága?
Illetve milyen motort ajánlotok a kategóriában?

A válaszokat előre is köszönöm!
Tisztelette:Csorbai Szabolcs
Somarace-nél van.-
sziasztok! nagyonrég nem írtam már mert nem csak az eladó hanem a szerelő is átkúrta a fejem... hosszú történet.. a lényeg hogy kéne nekem cagiva sc. 125 höz dugó gyűrűvel
előre is kössz.
Üdv! Nem tud vki vmit Dr. Boldiról? mert 2 hete nem válaszol az e-maileimre. Vagy ha vki tudja adja meg a számát. Köszönöm!
Szevasztok!
Cagiva Elefant 125 ös motorról kelle egy pár infó, leírás. (Előre is kössz)
Esetleg ha vki tud eladó jó állapotban lévő gépet érdekelne!
ELADÓ! A Cagiva Primám ha valakit érdekel irjön e-mailt(gergo.91@citromail.hu)vagy irjon ide
Itt mobil számom : 06/20-477-95-64