Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ELADÓ egy Cagiva K7 125
Nagyon jó esztétikai és motorikus állapot nagyon egyben van. Hobbiként használt. Rendszeresen karban tartva. Új láncszettel. Költségmentes,kiváló állapot,szerelni nem kell! Érdeklődni 15:00 után.
Vagy MSN: energieee@freemail.hu
ÁR: 300.000 Ft
flood:Vigyázz a 650-es ducati hidrokuplungos,a kicsik nem.
A ducati topikban ír egy desmodoki nevű ducati szerelő,lehet ő tud segíteni.
Amúgy érdekelne miért adod el ezt a ritka csodát :) ?túl nehéz?(a testességének és alsó súlypontjának spec lóhát feelinje van,ezt is szokni kell :) )
Ja és 76 helyett "csak" 56 LE :)
én esetleg tudok segiteni cagiva 50 es fötengely ügybe ha még aktuális persze!
én lehet hogy tudok segiteni neked ha tudsz képet küldeni nekem
Hát már rájöttem hogy van egy csap az oldalán mint a babettákon és azzal lehet állitani:D.Am még ugyan az a lánckerék van rajta és nem még kevesebbet az ora sem:S de majd ha leesik a hav akkor szétkapjuk mindenét és kicserélgetjük a cuccokat:D Am a szerszámra értebdö nállam is igazD: eléggé kényelmetlenD: deee én akkor is non szeretem ezt a motort:D
Ja meg emlékeim szerint venni kellett rá egy hátsó fogaskereket. Ha vettél (gondolom igen vagy lehet még ő, nem tom...) lehet h túl nagy/sok foga van és emiatt megy kevesebbet (vagy mérte már más is úgy h melletted ment . Am meg Primákon télleg nincs benzin mutató :S
Én is mentem vele 1X, de azért nem jött be mert nyomta a t*k*met. xD Na meg én már 125-öset akarock venni.
Helló !
Nem tudom, hogy tudtál-e már szerezni felniket de nekem lesz eladó egy mito első felni gumi és féktárcsa nélkül. Ha érdekel elérsz a következő telefonon:20/9389-176
üdv:NCs
SZevasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a napokban vettem egy 125-öes elefántot. A motornak nincsenek papírjai és kismotorként akarom használni, elefántból van 50-es? Vagy eléggé levágós hogy nagymotor? A 125-öes matricák már nincsenek rajta és szerintem a motorját nézve nem sokkal nagyobb mint egy 50-es blokk, de nem nagyon értek hozzá és ez az első nagy motorom. Ha kötök rá biztosítást, úgy, hogy 50-es, a rendőrbácsinak meg megmutatom, és ő nem hiszi el, milyen gond lehet belőle?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Huhhh. Én mondtam hogy ne hajcsa mert még járatos:D am nem értem ezt a mocit mért nincs rajta benzinmutato. most aszonta hogy 3litert kajál és megtankoltam 3litert bele és ma én is hazatoltam mert kifogyott:D am Én cseréltem vele, asszem:D deee ááá mostmár kezdenek elöjönni a bajok. kuplungom is szar meg ez az életbe nem megy 85öt. majd vennem kell rá egy másik váltot:D Hátul valami vezeték zárlatos és mindig kiveri a biztositékot.Meg beszart az öninditó:D szal én se panaszkodatok:D
Most nézem az adatlapodat, akkor ezek szerint elcseréltétek. Vmeik nap úgy kellett hazatolnia az SR-t. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hehh ez haveromé volt ezek szerint te megvetted? Nekem azt mondta h 85-öt megy. Am szereztél rá hátsó lánckereket? Vagy csak nem te lennél "Eff"? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hello.
Van egy elefantom bár nem foglal nagy helyet kellene hozzá kuplungkar lámpakapcsolóval meg szivatókarral tehát kompletten.Ha tud valaki segíteni akkor kérem írjon.
Köszi.
Ja 650-hez ill 900-as hoz való kellene ha nem kompatibilis a kissebbekkel...
Üdv Mindenkinek!
Van itt valakinek Cagiva AR 350 enduro(évjárat jó kérdés, de ilyen 86-89 lehet)? Vagy esetleg tudja valaki honnan lehet bele szerezni olcsón vezérműláncot, hozzá fogaskereket és kuplungkosarat?
Hát az nem fog többet menni ha 3 sebességes supercity ben is van 3 sebességes nem is megy többet 38 nál gy.a. a 6 sebességes megy 85 öt.és ha jol tudom ugy an az a blokvan benne esetleg egykis áttétel modósítással.
Lehet hogy a kuplunk gázos?
Akkor három sebességes de mért megy 3dikban 11000nél 60at? Többet nem fog forogni! és a lánckerék is a gyári.
A sima Prima 3 sebességes a PrimaR pedig 6 (tudtommal). Nem tom láttál-e már váltót de abból nem tud hiányozni sebesség.
Nem .Ez tuti nem 3sebességes válto a motornak a végsebessége 60.De nincs a váltoban tovább sebesség. Szal nem tom most mi van
Helló Doki!

Bocsika, de nekem egy egész Cagiva Blues kellene, de azért köszi.
Sziasztok! van itt valakinek T4-ese? lenne pár kérdésem a típussal kapcsolatban!
Képek e-mailben, vagy MSN-enen!
Üdv! Eladó egy Cagiva Freccia C10r 80ezerér (Ez már nem alku képes :D). Idomok sérültek, de ki vannak javítva. Új gumik vannak rajta felnik frissen centírozva, henger, dugó, váltó, váz, karbi jó. Eladás oka: pénz hiány :D Felújításra szorul: lánc, lánckerék, fék, akksi... De leginkább alkatrésznek jó, vagy pedig szét csapatni... Tel.: 0620-805-4020, MSN: nobik321@hotmail.com E-MAIL: nobik@tvn.hu
Bocsi csak az elöbb kicsit hiányosra sikerült :)
Üdv midenkinek! Van egy eladó nagyon szép állapotú Cagiva Mito-m. 1993-as évjárat, 2009.02.-ig műszaki! A1-el vezethető. Feujított megkímélt blokkal. Limitált szériás a motor, meg tudom mutatni a jelzését is. Gyári festés. Nagyobbra váltás miatt válok meg tőle. Irányár:310.000Ft! Hidd el megéri megnézni! További infó msn-en:kiriadi@hotmail.com, e-mailben:nissanking@freemail.hu vagy telefonon: 06 30/937-50-89