Üdv midenkinek! Van egy eladó nagyon szép állapotú Cagiva Mito-m. 1993-as évjárat, 2009.02.-ig műszaki! Feujított megkímélt blokkal. Limitált szériás a motor, meg tudom mutatni a jelzését is. Gyári festés. Nagyobbra váltás miatt válok meg tőle. További infó msn-en:kiriadi@hotmail.com, e-mailben:nissanking@freemail.hu vagy telefonon: 06 30/937-50-89
Hát ezt meg hogy érted hogy hiányzik 3 sebesség? 2 fajta prima létezik van 3 sebességes meg
6 os!Ha a tiedbe csak 3 van az nem véletlen és nem hiba!gyárilag 3 gangos!
Cagiva River 500as és 600as blokkal létezik.Nekem Canyon-om van de abban ugyanez a blokk van.Békéscsabán az Italmundo Kft.-nél van hozzá minden ,légszűrő olajszűrő ,lénckerék fékbetét villaszimering stb. Viszont motoralkatrészt nagyon nehéz hozzá szerezni érdemesebb venni olcsó pénzért egy tartalék motort de amúgy megbízható a gép.Az enyémbe már 30000km van és még nem kellett szerelgetni.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Hol lehet 125-ös Cagiva Blues motort használtan, olcsón vásárolni bontásra, alkatrésznek?
Előre is köszönöm. E-mail Cím:szili.attila@chello.hu
hali!
nem tudja valaki hogy mennyire érdemes venni cagiva river 600-at, aszem 96-os,vagy 95-ös.
alaktrszelátottság, megbízhatóság, meg hasonlók.
előre is kössz
hi!
RMC motortól tudsz rendelni fékbetétet. egy kicsit drága hely. www.rmcmotor.hu vagy ha ott nem kapsz akkor a nagyvasól is tudsz rendelni. www.nagyvas.hu ez is drága hely de a kiszolgálás az legalább gördülékeny és ha nincs is nekik akkor is beszerzik.
csá
valaki nem tudná megmondani h evohoz honnan tudnék rendelni fékbetétet? előre kellene nekem 1 pár ha van valakinek kicsit használt vagy valami kérem szóljon
köszi
Hátha a műanyag olajcsövet nem eszi meg, talán a betétet se fogja :) De a csavarozással aza problémám, h nincs olyan kicsi fúró amivel még lukat is lehetne egy olyan kis csavarba fúrni, a tollbetét meg 0,1milivel nagyobb... de több olajat úgyse kap emiatt nem? :D
Jah csak ugy megemlités képpen. Eddig jogsi nélkül motoroztam. Rászántam magam hogy letegyem a nagy A-t és miközben orákat vettem meg játram kresz, rutin, stb elkapott egy rendőr. Halmazati volt mert se jogsi se müszaki. Gondoltam nagy ügy hát magasról lesz*rtam. A büntetést kifizettem és gondoltam naívan hogy ezzel le van tudva. Kész lett közben a jogsim át is vettem a postástól de 2 nap mulva vissza jött a postás és hozott egy másik levelet is amiben közli a regionális közlekedésfelügyelet hogy 5 hónapra eltiltanak a nagy A kategóriától. Hát mit ne mondja ez a ciki nem a faláb. Mi ebből a tanulság mindenki mindig csak legálisan közlekedjen. Ja és mielöbbi jóidőt mindenkinek.
Leginkább sehol. Max csináltatni tudsz vagy megcsinálod magad. Lehet hogy azzal járnál a legjobban hogy kifúrod a csonk helyét, menetet vágsz bele, bele csavarsz egy kifúrt csavart és máris kész. Vaze hogy én milyen egy kreatív gyerek vagyok ^^
Sziasztok nem tutok primához bendixet mert sehol se kapok a gyári meg nagyon drága szelid 32000ft, ha valaki tud egy elatod akkor szoljon köszi elöreis!
Huh igy kora reggel ezt még nem igazán fogom fel de lassan már ott tartasz hogy egy uj szivattyúval jobban járnál. Én ez az egyre kisebb csöveket ragasztgatok össze dolgot elég barbár megoldásnak tartom. Ne feledd hogy ha csak egy kicsi kis hiba van a rendszerben és nem jut egy a karbiig az olaj vagy az a megfelelő mennyiség akkor elég komoly következményei lehetnek. Egy ismerősöm "suffnituning" után elfelejtette vissza dugni a 2t csövet a karbira. Az eredménye 70km/h-ról egy 45méteres féknyom lett mert beállt a dugó és megfogta az egész hajtásláncot.
6 os!Ha a tiedbe csak 3 van az nem véletlen és nem hiba!gyárilag 3 gangos!
Cagiva River 500as és 600as blokkal létezik.Nekem Canyon-om van de abban ugyanez a blokk van.Békéscsabán az Italmundo Kft.-nél van hozzá minden ,légszűrő olajszűrő ,lénckerék fékbetét villaszimering stb. Viszont motoralkatrészt nagyon nehéz hozzá szerezni érdemesebb venni olcsó pénzért egy tartalék motort de amúgy megbízható a gép.Az enyémbe már 30000km van és még nem kellett szerelgetni.
A segítségeteket szeretném kérni. Hol lehet 125-ös Cagiva Blues motort használtan, olcsón vásárolni bontásra, alkatrésznek?
Előre is köszönöm. E-mail Cím:szili.attila@chello.hu
nem tudja valaki hogy mennyire érdemes venni cagiva river 600-at, aszem 96-os,vagy 95-ös.
alaktrszelátottság, megbízhatóság, meg hasonlók.
előre is kössz
hi!
valaki nem tudná megmondani h evohoz honnan tudnék rendelni fékbetétet? előre kellene nekem 1 pár ha van valakinek kicsit használt vagy valami kérem szóljon
köszi
Tudna valaki segíteni Cagiva Primához kéne hátsó lábtartó!
Előre kösz!
Oktatási célokból szükségem lenne egy már használhatatlan nicasil-os hengerre, lehet besült, bármilyen csak nicasilos legyen.
Segítségeteket előre is köszönöm!
érd:705377495
valaki nem tudna cagiva n90 tipusu burkolatot eladásra