Ami nekem kellene az egy VHSB-37 lenne. Azt nem tudom, mennyire csereszabatos a kettő. Mondjuk nekem elég ha az úszó és a tűszelep közti fém passzol...
Az ára engem is érdekelne éppenséggel :)
Üdv! de nem a prolasztóból szakadt ki, hanem az olajpumpából! azt is ugyan így meg lehet csinálni? Amúgy mind1, h mekorra átmérőjű csonkot ragasztok oda, csak kb jó legyen? köszi!
az a csőcsonk ugyanolyan fontos mint amit rádugsz,mert azon keresztül jut be az olaj a porlasztóba.
javitható.A régi csődarabot ki kell fúrni a porlasztóból és egy másikat bertagasztani
Cagiva freccia 125-höz keresnék karburátort. Engem is érdekelne annak a néhány szétszedett cagivának az elérhetősége.
Igazából csak az úszók fém emelője pusztult el, egyébként más baja nincsen. Szóval egy más szempontból rossz karbi is jó lenne :)
Sziasztok! Van egy Cagiva Freccia C10R-em. Kipucoltam a karbit és rövid lett a cső ami az úszóházba ment az olajpumpából, na akkor csere... amikor megpórbáltam leszedni (sikerült) akkor a csővel együtt lejött az is amire rá kell, h menjen. Az érdekelne, h aza cső mit szolgál? (remélem csak túlfolyó) A választ előre is köszi!
06-66-437-919 Itt minden kopóalkatrészt meg tudsz rendelni ,ugyanaz a blokkja mint a canyon-nak ,de ha komolyabb dolgok kellenek( dugattyú,szelepek stb.) azt csak németországból vagy olaszbó tudod beszerezni.
Sziasztok! Eladnám hőn szeretett motoromat. Kifejezetten Cagivásoknak ajánlanám ugyanis alkatrésznek lehet csak felhasználni. Ez egy "89 Cagiva Cruiser 125. Forgalomból végleg kivaonva a motor egyben van mindene megvan és használható is. Pöccre indul csak hát kivonták a forgalomból. Egyben is elvihető vagy ha kell valakinek valami róla az is megoldható. Zárójelben a Supercity, elephant, freccia, és még kitudja milyen tipusoknak van ilyen blokkja mint ami nekem. Ha kell valami irjatok bátran képeket tudok küldeni.
Helló Srácok.
A képen látható 1986-os 125-ös Cagiva Elefanthoz keresek hátsó sárvédő idomot.
Akinek van eladó dodjon egy mailt:
1780913@citromail.hu
Előre is köszi.
Mert ez lemaradt...