Akkor télleg elefant, :) csak mert amiket néztem képeket róla kicsit más is volt meg nem is :D vagy nemtom de a cruserre jobban hasonlitott, ja ez is 25ös és imádom, mondjuk mire azt a 4 nyomorult indexet összeraktam, nem vol leányálom :D
Hello van egy pár alkatrészem mitohoz : faridom segédváz hátsó lámpa első fékmunkahenger hátsó fékmunka henger akit érdekel irjon ide vagy vegyen fel msnre :simson-rider.46@hotmail.com tel:06203753004
Elefanthoz nincs manualom de van "87-"89 Cruiserhez ami egy az egyben tök ugyan az mint az elefant. Adj egy e-mail címet és máris elküldöm. Ha nem tudod melyik a Cruiser akkor itt a kép róla.
sziasztok,
annyit változott az indexrelés problémám hogy meglett hogy hol a helye de mielőtt levettem volna a régit nem jegyeztem meg a vezetékekekt és mikor beraktam az ujat kiment a biztim és a relé is tönkre ment szóval ha valaki meg tudná mondani hogy a 3 érintkezőt hova dugdossam a relén, azt nagyon szépen megköszönném:)
Gera
a cimem blato.gera@gmail.com és nagyon szépen köszönöm!
van egy majdnem fullos mitom alkatrészbe akit valami érdekel szóljon nyugodtan vagy írjon mailt
riesen@freemail.hu
Cagiva Mito felniket vennék olyan 30ért.
Üdv
annyit változott az indexrelés problémám hogy meglett hogy hol a helye de mielőtt levettem volna a régit nem jegyeztem meg a vezetékekekt és mikor beraktam az ujat kiment a biztim és a relé is tönkre ment szóval ha valaki meg tudná mondani hogy a 3 érintkezőt hova dugdossam a relén, azt nagyon szépen megköszönném:)
Gera