Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor télleg elefant, :) csak mert amiket néztem képeket róla kicsit más is volt meg nem is :D vagy nemtom de a cruserre jobban hasonlitott, ja ez is 25ös és imádom, mondjuk mire azt a 4 nyomorult indexet összeraktam, nem vol leányálom :D
Köszi Jól van már legalább ketten vagyunk akkor akiket nem tud madárnak nézni
kasa nincs véletlenül első fékhez tartályod? kis pici muanyag kellene... sürgős please...
a képen az a sárga az elefant sztem nekem is ilyen volt csak 125ösbe.. nézd meg az adatlapomon...
Sztem egy kcisit visszavehetnél... Mert semmi "sértőt" nem mondot Te meg már egyből leugatod... Amúgy lényegében igaza is van...
én csak mondtam egy árat én 70 ért adtam az enyémet ő neki eladó nem irjon ő árat te meg ne szolj bele te fasz
90 ezret? Úgy nézem te mindenkit hülyének nézel?
nem tom vagy 90 ezret
Hali, hát lehet h nekem cruserem van cross fejidommal és átvágtak.
a cimem blato.gera@gmail.com és nagyon szépen köszönöm!
hát még müködőképes a motor.. hát nem tudom.. neked mit érne meg? mondj valamit és megegyezünk
mennyi?
az egész kéne
te meg dugd a segedbe
hi még szinte minden.. mi kéne vagy az egész komletten?
Húzd a pöcsödre!
van egy arrow kipurendszerem 25ezer
Hello van egy pár alkatrészem mitohoz : faridom segédváz hátsó lámpa első fékmunkahenger hátsó fékmunka henger akit érdekel irjon ide vagy vegyen fel msnre :simson-rider.46@hotmail.com tel:06203753004
hello mennyiért adood mi van rajta?
hi!
van egy majdnem fullos mitom alkatrészbe akit valami érdekel szóljon nyugodtan vagy írjon mailt
riesen@freemail.hu
Elefanthoz nincs manualom de van "87-"89 Cruiserhez ami egy az egyben tök ugyan az mint az elefant. Adj egy e-mail címet és máris elküldöm. Ha nem tudod melyik a Cruiser akkor itt a kép róla.
Sziasztok

Cagiva Mito felniket vennék olyan 30ért.

Üdv
eladó Cagiva Mito (körlámpáshoz) 125ccm-es gyári henger dugattyúval, nagyon jó állapotban! Ára:25ezer ft! Akit érdekel írjon: doornbos@freestart.hu
sziasztok,
annyit változott az indexrelés problémám hogy meglett hogy hol a helye de mielőtt levettem volna a régit nem jegyeztem meg a vezetékekekt és mikor beraktam az ujat kiment a biztim és a relé is tönkre ment szóval ha valaki meg tudná mondani hogy a 3 érintkezőt hova dugdossam a relén, azt nagyon szépen megköszönném:)
Gera
kérdezzetek hivjatok bátran
Van egy arrow rendszerem mitora 25ezer forint