Sziasztok!
Biztos tudtok nekem segíteni. Van egy Cagiva blues motorunk, amiről letörtek az oldal elemek, amik a tank alatt vannak. Érdeklődöm, tudtok-e valahol bontót, ahol ezeket be tudom szerezni. Ha van köztetek olyan, akinek van bontásra szánt cagiva blues-a, nekem az is jó.
Az e-mailokat minden nap olvasom.
Előre is köszönöm.
sziasztok .
vettem egy cagiva supercityt,125-ös (na persze 50-es...:)
és kéne róla minden adat,amit tudtok...:S
leginkább első telo szimering és fötengely szimeringméret...
amug tuti a gép,
esetleg hol van cagiva bonto?
mert még kéne egy müszerfal is.:D
Na akkor most vmi egyszerűbbet kérek/kérdezek... :D Vki tud Pesten vmi olyan boltot ahol Cagiva Frecciához (is) árulnak alkatrészeket, vagy vmi internetes webshopot (az nem fontos, h Pesten legyen)? Köszi!
89-es évjáratu 125-ös Tamanacohoz kéne nekem henger+dugo+hajtókar!
Ha vki tud segíteni a témában azt előre is köszönöm!
Irjatok ide v a gyorgy.lorinc@chello.hu-ra
Még egy kérdés. A hátsó felnivel belementek egy kátyúba és a pereme egy kicsit kihajlik (0.5-0.7 centi lehet) , pont annyira, h a kerék leeresszen (Tubeless). Ezt heggesztés nélkül meg tudják csinálni?
Üdv! Nem rég vettem egy "89-es Freccia C10 r-t. És azt szeretném meg kérdezni, h ilyen bálltások terén (gondolok itt: gyújtás-állítás, karbi állítás és egyéb ilyen nem drága állításokkal) lehet belőle plusz erőt előkaparni? És ha igen mivel? A választ előre is köszi!
Sziasztok! Cagiva Mito -hoz keresek papirokkal rendelkező vázat ,blokkot esetleg bontott Mito-t rendszámosat. Ha van valakinek irjon e-mailt vagy telefonon. vtamas78@freemail.hu
06/20 579 89 48
Sziasztok!Cagiva SST vagy SXT vagy Aletta 125-ös bal és jobboldali deknit vennék.Az ülés alatt,a vázhoz.Köszi előre is a segítséget!Üdv:ocsifigaro /06-30-246-0432/
sziasztok nem tudna valaki vagy nincs valakinek eladó cagiva freccia alkatrész? nekem egy power elektronika kellene reális áron. ha valakinek van légyszi szóljon vagy vegyen fel msn-re a címem: fighter910123@hotmail.com
üdv zoli.
Biztos tudtok nekem segíteni. Van egy Cagiva blues motorunk, amiről letörtek az oldal elemek, amik a tank alatt vannak. Érdeklődöm, tudtok-e valahol bontót, ahol ezeket be tudom szerezni. Ha van köztetek olyan, akinek van bontásra szánt cagiva blues-a, nekem az is jó.
Az e-mailokat minden nap olvasom.
Előre is köszönöm.
vettem egy cagiva supercityt,125-ös (na persze 50-es...:)
és kéne róla minden adat,amit tudtok...:S
leginkább első telo szimering és fötengely szimeringméret...
amug tuti a gép,
esetleg hol van cagiva bonto?
mert még kéne egy müszerfal is.:D
cagiva frecciához hátsó sárvédőt keresek!
Ha valaki tud dobjon egy üzit!
Legjobb tudomásom szerint a c10ben mechanikus a power, a 12-esektől elektronikus...
Üdv!
CAGIVA MITO EVO "94
89-es évjáratu 125-ös Tamanacohoz kéne nekem henger+dugo+hajtókar!
Ha vki tud segíteni a témában azt előre is köszönöm!
Irjatok ide v a gyorgy.lorinc@chello.hu-ra
MITO ELADÓ!
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
06/20 579 89 48