Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Köszi a segítséget de úgy néz ki hogy megoldódni látszik a tükrös probléma!
(Lehetséges hogy valamelyok oldalon láttam a mocidat eladásra..?..mert mintha ezt a tükör-index megoldást már nézegettem volna...
Szevasztok.Segítséget kérek.Van egy 125-ös cagiva elephantom 86-os,de nem kapok hozzá láncfogaskereket(hátsó 45 fogas)SOS.Aki tud segítsen.E-mail:slytoth@freemail.hu Előre is kösz.
Mitörtént vele,hogy hegeszteni kell? Nem járnál jobban egy bontottal? Először adsz a hegesztőnek egy kis pénzt, aztán ott lesz egy hengerfejed, rajta egy nagy varattal, ami még ha olyan helyen is lenne, ami nem érintkező, vagyis tömítő felület akkor is a nagy hegesztés alatt bevitt hő miatt deformálodhat az egész annyira, hogy fel kelljen szabályozni. Szóval mehetsz esztergályoshoz, ahol ismét adsz pénz. ha meg találsz olyan helyet ahol ezt egyszerrre megcsinálják, akkor se hiszem, hogy olcson megúszod. Én mikor egyszer vettem motoromhoz pár alkatrész bontóban, ingyen adtak mellé egy hengerfejet, amiből nekem csak egy hőgomba kellett! :)
nem tud valaki egy tuti cimet Budapest kozelben ahol MOTORORKERÉKPÁR hengerfejet HEGGESZTENEK konkréttan egy cagiva prima 50 r alu hengerfejet!
Egyébként viszonylag új vagyok ezen a fórumon, gondolom akik rendszeres vendégek itt ezt levágták, olvasgattam régebbi beirásokat, és valaki egyszer gépkönyvet keresett, nem tudom kapott-e, odáig nem jutottam, minden esetre nekem van egy szkenelt eredeti gépkönyvem, ha valakit érdekelne a dolog megkeresem, meg valahol. mintha még robbantott ábráim, meg gyenge minőségű kapcsolási rajzom is lenne, de ebben már nem vagyok biztos.
Raktam fel képet hogy néz ki kokány tükrökkel, kritikákat várom! :p

Üdv
Hello!

Én is hasonló cipőben járok/jártam, elütöttek engem is a képen látható állapotban lévő motorommal nem sokkal a festés után.Elötte 5 évig használtam nyuzottan, ahogy vettem, egy karcolást se sikerült rá tennem... ennyit a szerencsémről.. :P Sokat keresgettem tükröket, de a legjobb ajánlat amit kaptam, az az volt, hogy olaszból hoz (talán mintha még az új szó is szerepelt volna a mondatban) nekem tükröt, ha legközelebb megy,és biztos kell. Ez az illető 25 öt mondott. Én akkor nem mondtam hogy hozzon, idő közben meg is betegedett, azóta talán meggyógyult, ha érdeklődni szeretnél nála megkereshetem a számát. Egyébként Kiskunhalason lakik, de postán elküldi. Én mivel elakartam gyorsan adni a motort spoilerre szerelhető tükröket vettem+ 2 kis indexet, nem néz ki vele olyan jól, mint a gyárival, de egész jó. Még nem teljesen kiforrott a tükör helyére tettem, ami alatt ugye van egy lyuk az index vezetékeinek, oda kellene egy takaró fedelet aplikálni, plusz a tükrök szárai miatt 5-8 centivel szélesebb mindkét irányba a motor, ami a pesti dugókban a tükrök pacsizását jelenti, meg az azt követő anyázást... Szerencsére egyikse gyakori, de majd amint lesz időm orvoslom a problémát, persze csak miután megcsinálom az elszakadt gázbowdent Egyébként volt már dolga valakinek ilyen problémával? Még nem vettem alaposan szemügyre a kormány felöli részt, de igy emlékezetből gözöm nincs hogy is lehet azt szétszedni.

Üdv!
hello. cagiva super city 125-hez keresek első hátso kereket kompletan.
Janacros: Kedves sógorkoma, én már megelőztelek... Mind ketten ugyan ahoz a mocihoz keresünk alkatrészt...

...tehát ha valaki tud CAGIVA FRECCIA 125-höz tükröt az írjon ide a fórumba vagy d.boy.0120@freemail.hu-ra!
Ha kitöltöd az adatlapodat, kapsz telefonszámot,címet! A srácnál két-három freccia is van darabokban!
Lenne egy vásárlós kérdésem?
Kellene nekem Cagiva frecciához 2db Komplet fekete visszapislogó bontottan 30,000 ft allatt!
Mert volt egy bukásom egy autós miatt! Ha valaki tud a Janacros@freemail.hu-ra Írjon a többit megvitatjuk emilen!
A motorba ne önts, inkább az olajtartályba önts bármilyen neves olajmárkából való legalább TSC-3 vagy jobb minősítésű rész- vagy fullszintetikus kétütemű motorolajat! A Cagiva 2T-im leginkább az ARAL 2T High Energy-t meg az IGOL STS 2T és STS-R 2T-t csípték. A váltóba pedig 10W40-es 4T morokerékpár olajat önts. Az 5W40-nel elcsúszkál a kuplungod.
Keress rá hogy "Cagiva-canyon review"
Pár perc alatt sok véleményt találni róla,ugyan nem mind 600-as de sztem a ducati blokkos 900-as kivételével biztos hasonlóak pl:

http://www.netrider.net.au/for...

http://www.dooyoo
.co.uk/motorc...

www.ukbike.com/reviews/bikes/c..." title="http://209.85.129.104/search?q=cache:-Bp5_PVWDBMJ:www.ukbike.com/reviews/bikes/c..." target="_blank">http://209.85.129.104/search?q...

itt keress rá témára hozzászólásra stb
http://www.cybermotorcycle.com...

De biztos van még rengeteg a net-en
Sziasztok!

Segítségeteket illetve véleményeteket szeretném kérni,ezért regisztráltam ide.
Szeretnék venni egy Cagiva Canyon 600as, 1998 gyártású mocit. Már meg is van a kiszemelt,viszonylag jó árért.
Sajnos semilyen fontosabb infót vagy véleményt nem találtam magyar oldalakon róla a neten,ezért gondoltam megpróbálkozom itt.
Mi a véleményetek a motorról?Érvek,ill. ellenérvek..?Érdemes,nem érdemes?Alkatrészellátottság?Szervíz? Tapasztalatok?

Előre is köszönöm mindenki segítségét,aki veszi a fáradtsgot és beír!
azt tudom hogy a váltóba hivatalosan 5w40es olaj kell de a motorba mien full szintetikus olajat öntsek?
Ha valaki tudja hogy hol lehet (olcsón) Cagiva Freccia 125 -höz komplett tükröt kapni (akár bontva is) írjon!
hello
le tudná valaki írni a magyar országi cagiva forgalmazók márkakereskedők telefon számát?
Kedves Luigi!

Köszönöm a hasznos infókat!

Azonban új kérdéseket vet fel a válaszod: Mi az a Power szelep, illetve hogy lehet ellenőrizni a működését, illetve hogy veszem észre, ha szar a power szelep?

Válaszod előre is köszönöm!
Nézd meg működik-e a power szelep. Ha rossz, ki szokták támasztani, akkor mindig nyitva van, nincs fojtás, alacsony fordulaton gyenge. Ha rossz az elektronika, az zsebbenyúlós!
Alkatrészeket az Italmondo-tól rendelhetsz, újat,drágán. Nézz szét a Cagiva Mito topicban, szinte bármit találsz.
A moci legérzékenyebb pontja maga a motor. A henger ill. dügó csere idönként szükséges, mint minden ennyire kihegyezett motornál.
Hali!
Cagiva Freccia 125-höz keresek alkatrészeket! (Első indexbúrák, jobb tükör...)
Ha esetleg valaki tud segíteni akkor a d.boy.0120@freemail.hu -ra írjon!
Sziasztok!

Venni akarok egy 2000-es évjáratú MITO-t és leírnék néhány hibát. Lécci segítsetek, hogy mennyire súlysak és hogy mennyire javíthatóak.

1. A moci alacsony fordulaton nem nagyon húzott, alig akart elindulni és egy-kétszer le is fuladt, de magasabb fordulaton leszakadt az arcom, annyira ment. A srác azt mondta, hogy valszeg a légszűrő kaka, és hogy nem túl nagy tétel, de akkor nem értem, hogy mért nem cserélték ki.

2. A moci teste elég viseltes. Elég sokat csúszott már szegény, de nem tűnt reménytelennek. Szerintem javítható.

Kérdéseim:
1. Az említett gyengeség miből eredhet?
2. Hol tudok venni Cagiva Mito-hoz alkatrészeket?
3. Illetve egy furcsa dolog: a képek alapján azt dondoltam, hogy olyan 97 környékétől már csak sokköllős kerekekkel jöttek ki Ducati elejű Mito-k. Ennek ellenére ezen az állítólagos 2000-es évjáratún 3 küllős felnik voltak. Valamit benéztem, vagy kaki van a levesben? Illetve lehet valahol sokágú felnit venni?
4. Mik a tipikus betegségei egy ilyen mocinak? Mit nézzek meg mindenképp mielőtt leszurkolom a $$$-t?

Válaszokat előre is köszi!
szia!a cagiváknál álltalában a motorszám tábla ami a blokkra van szegecsalve tartalmazza az évjáratot
hello

nem tudjátok hogy az alváz vagy motorszámból hogy lehetne megtudni az évjáratot?
Én is tapasztaltam de tegnap olvastam is egy fórumon hogy az elefant-ok (gondolom az öregek)kábeleinek minősége elég gyenge tehát ha vmi tönkremegy az elektromosságban jól nézzétek át a kábeleket,én találtam olyan részt a motor felett ahol morzsoltam lefelé a kábelműanyag borítását ami szanaszét volt repedve,simán összeérhetett néha.Még tervezem hogy kormánytájékon a hajló részeknél a köteget felnyitom óvatosan és belekukkantok,nemakarok ebay-on keresgélni alkatrészt hozzá,jobb átnézni egyszer ezt a részét is.
áhoj!hol tudnék cagiva s.cityhez komplett hengert szerezni, dugóvalmindennel? köszi előre is.