lehet kicsit sok az a 150. de nem rossz ár ha jó a mocc. haver s.cityét 135be vitték volna egész jó állapotban.bár kicsit cadillac-os feeling volt mert mászkált a teló jobbrabalra.
Helló. Én tegnapelőtt vettem egy Cagiva Szupercity 50est. 10éves és 150ezerért! De nekem nagyon tetszik, meg minden sebességbe jól húz, kb 95öt megy(mondjuk simson után) Minden jó rajta és szép hangja van. Szerintetek jó vásár volt mert nem értek hozzá!
annyiban tudok neked segíteni,hogy www.motorosok.hu oldalon van szerviz könyv igaz ,hogy nem magyarul de ha tudsz angolul vagy németül nem okoz gondot.ami hiányzi ka motorodról az lehet ,hogy van motorbontóba ha jó emlékszem Polgárdiba volt ilyen csak azt hiszem pirosba.
Üdv.
Keresek eladó Cagiva Elefant 2es 125öshöz oldalidomot ami az aksi oldalán van, sürgős lenne ha van irj email: Spaitsandras@freemail.hu -ra kösz.
másik: keresek ugyanehhez a motorhoz leírást, owners manual-t vagy service manualt, bármit ami erről a motorról leírás.
Előre is köszönöm!
egy itteni autó tuning boltban szerintem sok helyen kapsz hd racing dob igazi kis öblös hangot ad a gépnek 4000 en olyan hangja van a mocinak mint egy soros 4 esnek. akit érdekel a csodagépem az ár alkuképes.... gyönyörüen duruzsol és a külselye is hibátlan
akkor majd még kereslek a festéssel kapcsolatban jagermanoka! viszont egy kérdésem lenne, hol vetted azt a kipuffot ami a mitodon van? nekem nagyon bejön ha tudsz olyat megveszem! köszi
szia! én mindent festek ami motorral kapcsolatos szerintem nem festek semmit se drágán persze nem penzlivel jóhogy festékpisztollyal... (porfestés) az én motorom ami eladó azt is én festettem meg lehet tekinteni
...tapasztalat?..hm hm.. más 25ösökhöz képest kényelmesebb,túrásabb a felépítése,nem dönthető olyan jól mint pl 1 mito ..de elég virgonc kis gép,az enyém per pill le is va áttételezve,és végre többet is megy mint gyári fogaskerekekkel, a gyorsulasrol nem is beszelve
szewa! nekem is az van...az én gépem felújítása kb 120-ba fájt:új hajtókar,főtengelycsapágyak,dugó,henger hónolása,a láncszett az 18e volt,új akksi,teloszimeringek 3e ft.és a mákod az h friss műszakis és eladó ,képek az adataimnál..
nem érdemes megvenni egy szart és azzal szívni...!
Szeretem ezt a vasat,ha nem megy el,még hajtom jó darabig..csak fiatalabbat szeretnék..
(bmikice@freemail.hu,70-367 46 95)
Szia kismona!
bowdent méretre csinálnak neked a KORREKT CAR-nál (én is ott csináltattam) , be is szerelik ha kell,
cim:bp 13.ker váci ut 168. (OBI áruházzal szemben)
Ha valaki Cagivához keres alkatrészt bátran merem ajánlani Varga Szabolcsot: 06302692998
mindene van amit el tudtok képzelni!
Üdv
Gera
kell email-t írni, hogy nem tudsz belépni és küldeni fognak egy user és jelszót hozzá.az email cím a szervízkönyves oldalon tetején fel van tüntetve.
Cagiva elefant 125-höz szeretnék váltó léptető villát.
tud nekem valaki segiteni?
(italmondonál nincs)
előre is köszi
Gera
annyiban tudok neked segíteni,hogy www.motorosok.hu oldalon van szerviz könyv igaz ,hogy nem magyarul de ha tudsz angolul vagy németül nem okoz gondot.ami hiányzi ka motorodról az lehet ,hogy van motorbontóba ha jó emlékszem Polgárdiba volt ilyen csak azt hiszem pirosba.
Keresek eladó Cagiva Elefant 2es 125öshöz oldalidomot ami az aksi oldalán van, sürgős lenne ha van irj email: Spaitsandras@freemail.hu -ra kösz.
másik: keresek ugyanehhez a motorhoz leírást, owners manual-t vagy service manualt, bármit ami erről a motorról leírás.
Előre is köszönöm!
(képen látható h mi hiányzik az kellene)
nekem is onnan van minden cuccom... másnapra már a kezedben van a cucc amit onnan rendelsz. ált.
énis felrakom a motorra h "RSV Mille Factory" :))))
üdv
de végülis a te motorod :)
amúgy szép!
MOST KAPTAM EGYIN FÓT ,HOGY LEHET RENDELNI ALKATRÉSZEKET POSTÁN BÉKÉSCSABÁRÓL.
CÍM:Italmondo Bt.
5600 Békéscsaba, Thököly u. 1.
Tel/fax: 06-66-437919, 06-30-9535729
E-mail: italmondo@axelero.hu
NEM TUDOM MÉG MILYENEK MÉG NEM PROBÁLTAM
MÓNIKA
nem érdemes megvenni egy szart és azzal szívni...!
Szeretem ezt a vasat,ha nem megy el,még hajtom jó darabig..csak fiatalabbat szeretnék..
(bmikice@freemail.hu,70-367 46 95)
Címem:tomboly@freemail.hu
Az Evo vége mennyi?
köszi!
bowdent méretre csinálnak neked a KORREKT CAR-nál (én is ott csináltattam) , be is szerelik ha kell,
cim:bp 13.ker váci ut 168. (OBI áruházzal szemben)