Mikey! Gondolom összehasonliitottátok a képen látható Mitoval a Frecciádat.. nagy a különbség? Én is éppen egy u.ilyen C12-eset épiitek, a Mito viszont jobban tetszik :S Akksi mennyi volt (milyen fajta)és csapágyak, szimmeringek külön-külön.. Jah és persze hol? előre is thx!
Sziasztok! Frecciába elég egy 4A-es akksi? vagy el sem indul vele? Csaba a hengerről annyit, hogy hüvelycserével megoldható, én most vettem egy Frecciát és azon asszem 160as Pollini henger volt de 200as hüvely van benne.. Sztem a gyári 125ös is megoldható iigy..
te meg egy elbaszott kis buzi az 50 es hererezegtetővel! hallod te én töltöttem le robbantási rajzot meg kértem szakszervízből szerelési utmutatót. ha ugy gondolod h. erre jársz kérd el.
sziasztok lenne gy olyan kérdésem hogy nekem van egy cagiva elephantom 50ccm-es és 6ezres fordulatig hörög és alig megy de 6ezres fordulatnál meg megindul és szép hangja lesz. válaszotokat e-mail cimemre küldjétek létszi
elöre is köszönöm
Kokusztej!
Tokjo h nalatok a nők tudnak motorozni! Unokatesomat probaltuk tanitani, de nemment...vagyis 1 be fullgazon mar tud menni de valtani mar nem-nem(igy 2 simsont sutott be )
Kul jo baratnodnek...Gixerrel tanulni mocizni az jo
udv
Szewasztok!
Hüüü, mostanság nagyon szép időnk van, csak az a baj hogy az utak nagyon szarok:((((
Van egy gsxr 600-asom k5-ös, és minap ugy döntöttem hogy megatnítom kis barátnőmet motorozni:)))
Nah az egy művészet:)))) De legalább próbálkozik vele, sztem pár éve belül menni is fog neki:)) Nah jó, nem reménytelem a dolog, és én mivel Nő párti vagyok, ezért örülök, hogy minnél több csajszi akar megtanulni mocizni!
Jót ne halljak rólatok!
Csoki!
U.I: Ez volt az első írásom ide hozzátok, de remélem ha ti is ugy látjátok, akkor nem az utolsó!
Csoki!
Jogos :)
pontosítok, mindene van amit a motorhoz valaha gyártottak, nem fényezem tovább de engem nyagyon kihúzott a pácból néhány fogaskerékkel, meg léptetővillával.
ennyi
Gera
Nem tud valaki segiteni h hol lehet cagiva frecciához 180-as tuning hengert venni?Aki tud segiteni az irja le h hol,előre is köszönöm
valaki nem tud Cagiva Super Cityhez 50-es vagy 75-ös hengerszettet? használt is érdekel!
tomboly@freemail.hu
Ha sokkal akarsz menni vegyél nagyobbat.
elöre is köszönöm
Tokjo h nalatok a nők tudnak motorozni! Unokatesomat probaltuk tanitani, de nemment...vagyis 1 be fullgazon mar tud menni de valtani mar nem-nem(igy 2 simsont sutott be )
Kul jo baratnodnek...Gixerrel tanulni mocizni az jo
udv
Hüüü, mostanság nagyon szép időnk van, csak az a baj hogy az utak nagyon szarok:((((
Van egy gsxr 600-asom k5-ös, és minap ugy döntöttem hogy megatnítom kis barátnőmet motorozni:)))
Nah az egy művészet:)))) De legalább próbálkozik vele, sztem pár éve belül menni is fog neki:)) Nah jó, nem reménytelem a dolog, és én mivel Nő párti vagyok, ezért örülök, hogy minnél több csajszi akar megtanulni mocizni!
Jót ne halljak rólatok!
Csoki!
U.I: Ez volt az első írásom ide hozzátok, de remélem ha ti is ugy látjátok, akkor nem az utolsó!
Csoki!
akkor gyártani kell
érdekes modonn ilyet senki sem tart..
pontosítok, mindene van amit a motorhoz valaha gyártottak, nem fényezem tovább de engem nyagyon kihúzott a pácból néhány fogaskerékkel, meg léptetővillával.
ennyi
Gera