Ok benne vagyok az infócserébe! A karburátorról sokat nem tudok neked mondani nekem nem volt vele ilyen bajom. Esetleg rendelj bontottat az italmondó-tól!( bár nem lesz olcsó)
Írj inkább e-mail-ra:tomboly@freemail.hu
meg vegyél fel Msn-re:tomboly86@hotmail.com
Majd ott beszélünk!
nekem is ilyen motorom van, ha gondolod megoszthatnánk egymással tapasztalatainkat, bár még csak fél éve van meg nekem , sajnos sok a tapasztalatom alkatrész-ügyben.
Amugy most éppen alapjárat problémákkal küszködök(konkrétan nincs alapjárat), a baj az ,hogy senki nem tudja megállapitani hogy mi a probléma.
Hali,
köszi a válaszod,
hál istennek index és kézvédő probléma megoldódott, viszont felemerült másik kettő:
karburátor szívócsonk, váltónál léptető villa.
szóval böngészgetem az oldalakat amiket irtál.
mégegyszer köszi
Gera
helo
Vannak elefant rajongói oldalak,sőt nagy fórumok is pl http://www.cagivaonline.de http://www.cagivaforum.de ,meg ott az ebay,látom az indexed is hiányzik,sztem némely alkatrészük azonos a nagytesókkal,talán a kézvédő is,a színe festése teccik ,enyém is hason árnyalat, meg is maradt bennem ez a motor amikor böngésztem a hírdetéseket pár napja,hete
Még új vagyok itt, de máris lenne egy kérdésem, illetve kérésem!
Egy 125-ös Cagiva Supercity-m van és hajtókart kellene cserélni!
Ha valaki tudja, hogyon lehet a hajtókart a főtengelyről leszedni, azt nagyon megköszönném!
Lenne egy nagy gondom,
remélem tudtok seíteni.
van egy 89-es cagiva elefantom 125-ös és nagyon csúnyán meg van repedezve karbinál a szívócsonk.
szeretnék egy ujat de nemtom hol keressem, és hogy az ugyanekkora mito-é jó e rá?
de ha valakinek van eladó szivesen megszabadítom tőle.
előre is köszi
cimem: blato.gera@gmail.com
hello! Valaki tudna segíteni akinek 50-es Super Cityje van? Az a helyzet hogy nagyon füstölök és csepeg az olaj a kipufogóból valószínű hogy túl sokat ad neki az olajkeverője mert nem áll alaphelyzetbe hanem egy negyeddel rá van állítva ( két kis vonásnak egymással szemben kell állnia?) De én így vettem és addig nem merem visszaállítani amíg valaki nem ad választ nehogy megsüljön!
Az is jó lenne ha valaki képet küldene hogy neki hogyan van az olajkeverő!
tomboly@freemail.hu
Nézd meg milyen a műszerfala mert az újabbé kilóméteróráján van sárga a számlapon, meg a színekben is eltérés van az újabb kiadáson...
De még akkor is lehet egy agyon tört marékból összerakott valami...
Egyébként szerintem vagy keress kicsit olcsóbbért régi evo-t vagy kicist többért vagy e körül újabbat.
Ez az amit Csongrádon árulnak?
hello szerintetek megéri egy 2001es mito evo-t venni 560ér cak az a gázz h 3 ágú a felnije és 2001től már 5 ágú tehát lehet h átbasznak h régebbi de nem hiszem mer lehet h cak 2001be helyezték forgalomba nem?
Sziasztok,
Ma lettem Büszke tulajdonosa, egy 125-ös Cagiva Elafantnak 1989-es.
tudom nem mai darab :)
és szeretnék hoozzá alkatrészeket de nemtudom hol keressem, ilyenekre gondolok, hogy markolatvédő ha létezik, esetleg üresjelző mert rohadt nehéz megtalálni, de lehet csak én vagyok szerencsétlen.
szóval légysz idjatok tanácsot
kösuike
Gera
Ok benne vagyok az infócserébe! A karburátorról sokat nem tudok neked mondani nekem nem volt vele ilyen bajom. Esetleg rendelj bontottat az italmondó-tól!( bár nem lesz olcsó)
Írj inkább e-mail-ra:tomboly@freemail.hu
meg vegyél fel Msn-re:tomboly86@hotmail.com
Majd ott beszélünk!