Sziasztok!
A CAGIVA nevü felhasználóhoz lenne egy kérdésem!
Olvastam hogy írtad hogy gyártasz idomokat meg tudsz eladót ha jól értelmeztem!
Én nekem mito 2 -m van és egy evós fejidomot szeretnék rá kérdésem az lenne hogy ez kb mennyibe kerülne és hogy az oldalsó idomokat is át kell e faragni mert ha jól láttam az evo-nál már az sem ugynaz!
Válaszodat előre is köszönöm!
EVO-hoz tudok csinálni utcai idomot és pályaidomot is. Komplettan kb.70-ezer pontosan utána kell még számolnom. Megtudom csinálni eredeti ülésidommal és Ducatti 916-os ülésidommal is,természetesen arányosan lekicsinyitve a MITO-hoz.Ezzel viszont kb.8-10ezerrel drágább,mert sokkaltöbb munka van vele.Tudok gyártani CARBON kiegészítőket is:sárvédő,fejidomra élvédő,tankra jobb és bal oldalra védőt,láncvédőt(kb10cm-el hosszabb az eredetinél és igy hatásosabban véd a felcsapódó láncspray ellen) vázburkolatot,lengővillaburkolatot,kipufogótarót,oldalidomra élvédőt.
Röviden ennyi.Ha kell tudok képet küldeni a motoromról azon verseny idom és majdnem minden Carbon kiegészítő rajta van.
Nekem van komlett gyári idomgarniturám enyhén sérült.Utángyártottba is tudok újat adni.
Ha MITO1-ed van akkor az alsó és felső villahidakat,elsőkereket és tengelyt is kell cserélni ill.aféknyerget is.Mito2-nél beszerelhető az EVO eleje.
üdv:attila
Helló mindenkinek!
Most vettem egy Cagiva Frecciát és érdeklődni szeretnék, hogy milyen márkás olajat töltsek bele? Az összes olajat le szeretném cserélni mint a váltó, mint a motor, mint a fékolaj stb.
Aki tud azzonal segítsen, sürgős lenne!
Előre is köszönöm!
Ha valaki tud Cagiva W16 (1996-os) 600-as motorhoz öninditót vagy tippet,hogy honnan lehetne beszerezni vagy javitatni az irjon SOS-be.
Előre is kösszi.
kössz,de nekem külső része is kellene mert az is tönkrement...italmondo-nál nincs konkrétan cagiva freccia bowden,v esetleg más tipusé jo bele?v milyen fajtát kell rendelni?
Szasztok,
cagiva elefant 125, 1989 vettem hozzá indexet örültem mint majom, összedugom erre meg se nyikkan, kiderült nincs benne index relé, ha valakinek van vagy tudja hol szerezzek vevő lennék rá.
köszke
ja aksi 12Vos
A CAGIVA nevü felhasználóhoz lenne egy kérdésem!
Olvastam hogy írtad hogy gyártasz idomokat meg tudsz eladót ha jól értelmeztem!
Én nekem mito 2 -m van és egy evós fejidomot szeretnék rá kérdésem az lenne hogy ez kb mennyibe kerülne és hogy az oldalsó idomokat is át kell e faragni mert ha jól láttam az evo-nál már az sem ugynaz!
Válaszodat előre is köszönöm!
Üdv.:Attila
Röviden ennyi.Ha kell tudok képet küldeni a motoromról azon verseny idom és majdnem minden Carbon kiegészítő rajta van.
Üdv:Attila
Nekem van komlett gyári idomgarniturám enyhén sérült.Utángyártottba is tudok újat adni.
Ha MITO1-ed van akkor az alsó és felső villahidakat,elsőkereket és tengelyt is kell cserélni ill.aféknyerget is.Mito2-nél beszerelhető az EVO eleje.
üdv:attila
Most vettem egy Cagiva Frecciát és érdeklődni szeretnék, hogy milyen márkás olajat töltsek bele? Az összes olajat le szeretném cserélni mint a váltó, mint a motor, mint a fékolaj stb.
Aki tud azzonal segítsen, sürgős lenne!
Előre is köszönöm!
Ár.:350e FT
Tel.:06-70/501-86-55
MSN.:koko90.4@hotmail.com
Ha valaki tud Cagiva W16 (1996-os) 600-as motorhoz öninditót vagy tippet,hogy honnan lehetne beszerezni vagy javitatni az irjon SOS-be.
Előre is kösszi.
mennyibe fájná?
Gera
hú nekem is elszakatt de én már rendeltem az italmondotól. 06-66-337-919. ha felhívod őket akkor másnap ott van. 3000ft
amugy honnan tudod? te is ugy használod?
cagiva elefant 125, 1989 vettem hozzá indexet örültem mint majom, összedugom erre meg se nyikkan, kiderült nincs benne index relé, ha valakinek van vagy tudja hol szerezzek vevő lennék rá.
köszke
ja aksi 12Vos