Cagiva Mito motoromhoz kersnék hátsó gumit!Lehettőleg jó állapotban és jó árban! ha valkinek van az küldjön e-mailt katonacirhi@vipmail.hu itt a méret:160/60ZR17TX25 Köszönöm
hello hát a sima 2 komponensü festék ára kb 900 ft decije ez elég jó minőségü festék... ebböl kell olyan 3-4 deci... de lehet lakkozni is bár szerintem ennél a festéknél felesleges annak kb 1000 a decije abbol a motorodra vagy 2,5-3 deci kell munkadij egy 10 es.... üdv
Valakinek akinek van Cagiva frecciaja le tudná írni hogy milyen a gép hogy van vele megelégedve stb.
Találtam egyet és ellsőránézésre láncszet csere meg szerintem a blokba is bele kell nyulni .Kb mennyi lehet a blokk felújítása (dugó,főtengely,csapágyak)
ja és ez az a gép 149 000.
sziasztok lenne egy nagy kérésem . Cagiva supercity125 első tárcsafék alatt van egy kis műanyag levegőgyüjtő. ha valaki tud segíteni megköszönöm. iott van róla kép: http://images.motoinzerce.cz/m...
Egy kérdésem lenne főleg Mito Evosokhoz! Majd motort szeretnék (váltani125ccm) és vagy Mito Evora vagy Aprilia RS re. Az Apriliát ismerem nagyjából de a Mitót nem. Szerintetek melyik megy jobban? Itt a városban van egy haveromnak Aprilia Af1 je az nagyon jól megy?
Előre is köszi!
Egy kis segítséget kérnék. Kinéztem magamnak egy Cagiva Passing-ot de nem sok infot találtam róla a neten. Ha van valakinek tapasztalapa kérem keressen meg. Mail: xrayman@t-online.hu ,skype: krisztof-szabo ,msn: x-ray.man@freemail.hu.
sziasztok szeretnék egy kis segítséget kérni. Cagiva super city 50 -hez kellene nekem bovden de nem kapok sehol se, ha valaki tudna egy boltot ahol kaphatnék a motorhoz cuccokat örülnék neki. kompletten öníndító is kellene.
monika.kosa_ext@philips.com email ide is írhatok.
nekem van egy eladó főtengelyem nagyon spec állapotba semmi hibája nincs! 14 be a tiéd ez még elmegy nagoyn sokáig szinte alig hasnált egy milimétek kotyogás nincs nagony fasza ha érdekel irj ide
hy! Ha már volt valakinek ojan problémája hogy a hengerfejtömités sorozatban töbször is tönkre ment 2-3száz vagy kevesebb km-er alatt! Ha valaki tudja mi a baja az kérem írjon ide vagy e-mailban vagy vegyen fel msn ben! Bármien segitséget nagyon megköszönök!
Hellósztok! Egy Cagiva Elefant 125-ösnek mennyibe kerülhet egy főtengely felújítás? Ugyan az a blokkja mint az Alettának! Szerintetek jó bele a Mito főtengelye is?
Segítsetek plíz!
99-es mitohoz milyen méretű telószimering való? 3 számra lennék kiváncsi.
A segítséget előre is köszönöm!
De Evo jobb mint rs!
Találtam egyet és ellsőránézésre láncszet csere meg szerintem a blokba is bele kell nyulni .Kb mennyi lehet a blokk felújítása (dugó,főtengely,csapágyak)
ja és ez az a gép 149 000.
Cagiva mitohoz frecciahoz hol tudok nézni alkatrészeket a neten ?
Egy kérdésem lenne főleg Mito Evosokhoz! Majd motort szeretnék (váltani125ccm) és vagy Mito Evora vagy Aprilia RS re. Az Apriliát ismerem nagyjából de a Mitót nem. Szerintetek melyik megy jobban? Itt a városban van egy haveromnak Aprilia Af1 je az nagyon jól megy?
Előre is köszi!
monika.kosa_ext@philips.com email ide is írhatok.