hali van valakinek evo fej idoma és két oldal idoma ileltve ien ő padló idom asszem:Dszóval hogy egy régi mitonak az egész elejét kicseréljem :D ja igen és egyáltalán ki lehet cserélni vagy sokat kell alakítani rajta?
egy kis segítség kéne .kellene nekem cagivá-hoz bukósisaktató ha lehet akkor fekete .Nem tudnátok nekem ajánlani valami jó helyet ahol hozzá tudnék jutni, bármely megoldás érdekel.
Edem89!
Amikor nálad volt a MITO nem csinált olyat hogy
ha berakom üresbe vagy öszejön vagy nem,
és szép lassan engedem ki a kuplungot akkor feldobja 2.ba
Valakinek ötlete mi a faszért csinál ilyet?
legutoljára amikor leraktam semi hasonlot nemcsinált most beinditottam megyegettem vele és egyszerűen
képtelenség járó motor mellett megtalálni az ürest vagyha megvan és engedem ki a kuplungot akkor
puff 2.
Ha nem jár a motor semmi gond nélkül beletalálok!
Valaki help
Hali ezért érdekelnének a cuccok csak hogy mennyibe lenne kb http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=56765 mert ezt a motort néztem nemtudom érdemes e megvenni vagy sokat kell e rákölteni mert még nem is beszéltem vele hogy megvan e még nem is biztos hogy megvan nemtudom érdemes e megvenni csak evo az álmom meg sokkal több pénzem nem is lenne hogy egy újabbat vegyek
Sziasztok az érdekel ne hogy hol tudok Mito I, II, és EVO hoz alkatrészeket keresni mint pl: power elektronika ha lenne valami webshop vagy valami adhatnátok egy címet köszi előre is!
Karbon hangtompítót keresek mito1-re!
ha kel tudok adni helyette ALU-t!
ráfizetek meg mitomén csak valakinek legyen már eladó!
Vagy bátor bbontósok telefonszámát kérném..
hátha van valameiknek
Köszönöm hogy klub tag lehettem. 87-es 500-as cagivam van és az asszonyt is vinnem kell vele. Most vettem a gépet de cross gumikkal. Ha valaki tudna 80/100-21 /első/ 130/80-17 /hátsó/ túra gumit megköszönném, használt is érdekel, vagy csere. üdv pkj.
www.italmondo.hu de ez lehet egyedi eset de 2x vettem innét tomitést a hengerfejtomitést kellett cserélni 2ot vettem egyutt a ketto nem bírt 500km ert most a kozeli bukorcsapágyban vettem200ft ért eggy pont oda paszolo kis gumi gyurut és az még mindig birja !
Üdv!
Nem tud valaki véletlenül Cagiva W8-ra, tankra való idomot? Ha megegyezik a supercity-evel akkor az is megfelel. A kovetkezo elerhetosegeken keressetek: simongyorgy@keviwlan.hu vagy creed23@gmail.com vagy 06205632933
egy kis segítség kéne .kellene nekem cagivá-hoz bukósisaktató ha lehet akkor fekete .Nem tudnátok nekem ajánlani valami jó helyet ahol hozzá tudnék jutni, bármely megoldás érdekel.
Amikor nálad volt a MITO nem csinált olyat hogy
ha berakom üresbe vagy öszejön vagy nem,
és szép lassan engedem ki a kuplungot akkor feldobja 2.ba
Valakinek ötlete mi a faszért csinál ilyet?
legutoljára amikor leraktam semi hasonlot nemcsinált most beinditottam megyegettem vele és egyszerűen
képtelenség járó motor mellett megtalálni az ürest vagyha megvan és engedem ki a kuplungot akkor
puff 2.
Ha nem jár a motor semmi gond nélkül beletalálok!
Valaki help
Volt már ilyen valakinek?
20e pénz
ha kel tudok adni helyette ALU-t!
ráfizetek meg mitomén csak valakinek legyen már eladó!
Vagy bátor bbontósok telefonszámát kérném..
hátha van valameiknek
Nincs valakinek egy cagiva tamanaco fejidomja.
Nem tud valaki véletlenül Cagiva W8-ra, tankra való idomot? Ha megegyezik a supercity-evel akkor az is megfelel. A kovetkezo elerhetosegeken keressetek: simongyorgy@keviwlan.hu vagy creed23@gmail.com vagy 06205632933
Üdv.: György