Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !

Cagiva Mito Evo-hoz keresek első keréktengelyt és első sárvédőt.

Üdv: offshore
na mostmá mégsem eladó a gépem!(elrepedt a hengerfejem)ezért ha valakinek van vagy tud/ismer valakit akitől tudok venni 1996os cagiva prima 50 r hengerfejet akkor az mindenképpen válaszoljon e-mailben!nagyon sürgős!
Hy van 1 Cagiva Freccia motorom és valami müszaki adat vagy leirás kéne hozzá hogy átnézzem és tuningot adjak neki kinézetét már feljavitottam de ez a kép már 2 hetes azóta jobb lett
Ha valaki tud valamit a Cagiva Frecci-áról akkor irjon

DE NÉZZÉTEK MEG AZ OLDALAMAT : WWW:GO-MOTO.EXTRA.HU

THX
By: Tomy
hello van 1 cagiva elephantom és megfőtt 120-nál. A hajtókar beállt mennyi lenne 1 új ára?
ja h csak cső kell bocsi nem olvastam el normálisan..
Hi! Mito membrán nem megy rá?
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=69210
itt egy link kérdezd, a srácot hátha van neki..
Üdv!
Sziasztok SRÁCOK sürgősen kéna Cagiva Super Cityhez Első lámpa szivo membrán és a karbi és a légszürő közti gumicső légyszi irjatok kainek van rögtön emgvettem üdv KJ.
12500 plusz posta költség de www.szatuna.hu
Továbbra is keresek cagiva W8-ra vagy supercity tankra való idomot.
A hónolást ilyen kés szerű baszokkal végzik. A különbség az köztük, hogy míg a fúrással tizedeket szednek ki a hengerből, hónolással csak ezredeket. Ha viszont a hengerbe a sérülés túl nagy, akkor nem lehet hónolni.
Mennyi náluk egy plexi? Egyszerű színtelen?
köszi sépen Fejidom nem kell és megvban a kék plexi a satunatol megrendelem azér tköszi szépen üdv
hónolás és fúrás között mi a külömbség (fúrást vágom )
szia kicsijuhasz

Ha még keresel plexit kereklámpás mitora,akkor megtaláltad!Enyhén sötétített hibátlan állapotu.a fejidommal együtt eladó 18000Ft.A fejidom is hibátlan állapotu,tűzpiros fényezésű.Lehet,hogy később a fejidomra is szükséged lesz!
üdv:attila
Én is kösz a tel.számot, remélem szerencsével járok Cagiva AR 350-hez keresek szívocsonkot. Mellesleg én is pórul jártamT..ánban.
Udv.
Evo hátsóülést keresek még mindig...
a valaki tud akkor dobjon uzenetet , en meg dobom a penzt
kosz..!
Sziasztok!

Sajnos volt egy is balesetem a supercitymel ezért kellene egy szélvédő plexi, ha esetleg valakinek van eladó vagy tudja hol tudnák ilyet reális áron szerezni , megköszönném ha megírná ajánlatát.
szia
Azt kellene tudnom,hogy biztosan EVOT-t vettél-e?AzEVO ülésén ninncs támaszték,csak egy légbeőmlő nyílás!A MITO1 ill.2-nek van támasztéka.Ezekhez viszont különböznek az alkatrészek.
üdv:attila (offshor felhasználonak)
Bocsesz elütés volt: természetesen Attila !
Hello Attilla !
Érdeklődni szeretnék, hogy most vettem egy 95-ös Mito Evot 125-öst és elég sok minden hiányzik róla.
Pl: első sárvédő, láncvédő, hátsó ülés illetve az első ülés kis támasztéka, bal oldalon a szívató karja,
kellene 3db kis carbon index is, a karburátor és a henger közti gumi beömlő elért, kellene két egyforma kórmányvég dugó is. Nincs rajta a fejidomot a tükröknél rögzítő illetve a vázhoz csatlakozó merevítő keret, a plexi a fejidom tetejéig sem ér, az első fékolaj tartály rögzítése sincs meg.
A gyári gumi méret elöl 110/70/17 hátul pedig 150/60/17 ?
Ha tudnál segíteni ebben vagy aki éppen olvassa a hozzászólásomat, hogy a fenti alkatrészeket hol tudnám beszerezni jutányosan azt megköszönném. Első sárvédő és láncvédőnél carbonról is lehetne szó.
Előre is köszönöm
nekem nem mito fejido kell,hanem tamanco. és az teljesse más. de azért köszi
szia

a plexit a fejidommal együtt adom el(vadonatuj fényezés Ducati piros)
akettő együtt18ezer
szia
kiegészítem az előző válaszomat(lehetséges).Ha kell lámpa akkor lámpatartóra is szükséged lesz,mert az EVO lámpáját nem tudod annélkül felszerelni,vagy csak nagyon primitív módon.Ha érdekel a dolog irj v. hivj fel(99/330645 06204337425)és körülnézek a pincében,padláson,hogy milyen lehetőségek vannak
Üdv:attila
Szevasz srác! Beigértek egy 2003-as évjáratú EC200-at.
A pontos ár még alakul, 700-800 között várható.
Amint meglesz, jelzem!
Üdv!
D.
szia

az az igazság,hogy nem tudom,hogy néz ki a w8_as fejidomja!
nekem csak az EVO_hoz van szerszámom,de ha abból ki tudod reszelni szivesen csinálok neked.
vagy keressél meg (99/330645 Sopron)és megbeszéljük mi az elképzelésed.
üdv:attila