na mostmá mégsem eladó a gépem!(elrepedt a hengerfejem)ezért ha valakinek van vagy tud/ismer valakit akitől tudok venni 1996os cagiva prima 50 r hengerfejet akkor az mindenképpen válaszoljon e-mailben!nagyon sürgős!
Hy van 1 Cagiva Freccia motorom és valami müszaki adat vagy leirás kéne hozzá hogy átnézzem és tuningot adjak neki kinézetét már feljavitottam de ez a kép már 2 hetes azóta jobb lett
Ha valaki tud valamit a Cagiva Frecci-áról akkor irjon
Sziasztok SRÁCOK sürgősen kéna Cagiva Super Cityhez Első lámpa szivo membrán és a karbi és a légszürő közti gumicső légyszi irjatok kainek van rögtön emgvettem üdv KJ.
A hónolást ilyen kés szerű baszokkal végzik. A különbség az köztük, hogy míg a fúrással tizedeket szednek ki a hengerből, hónolással csak ezredeket. Ha viszont a hengerbe a sérülés túl nagy, akkor nem lehet hónolni.
Ha még keresel plexit kereklámpás mitora,akkor megtaláltad!Enyhén sötétített hibátlan állapotu.a fejidommal együtt eladó 18000Ft.A fejidom is hibátlan állapotu,tűzpiros fényezésű.Lehet,hogy később a fejidomra is szükséged lesz!
üdv:attila
Sajnos volt egy is balesetem a supercitymel ezért kellene egy szélvédő plexi, ha esetleg valakinek van eladó vagy tudja hol tudnák ilyet reális áron szerezni , megköszönném ha megírná ajánlatát.
szia
Azt kellene tudnom,hogy biztosan EVOT-t vettél-e?AzEVO ülésén ninncs támaszték,csak egy légbeőmlő nyílás!A MITO1 ill.2-nek van támasztéka.Ezekhez viszont különböznek az alkatrészek.
üdv:attila (offshor felhasználonak)
Hello Attilla !
Érdeklődni szeretnék, hogy most vettem egy 95-ös Mito Evot 125-öst és elég sok minden hiányzik róla.
Pl: első sárvédő, láncvédő, hátsó ülés illetve az első ülés kis támasztéka, bal oldalon a szívató karja,
kellene 3db kis carbon index is, a karburátor és a henger közti gumi beömlő elért, kellene két egyforma kórmányvég dugó is. Nincs rajta a fejidomot a tükröknél rögzítő illetve a vázhoz csatlakozó merevítő keret, a plexi a fejidom tetejéig sem ér, az első fékolaj tartály rögzítése sincs meg.
A gyári gumi méret elöl 110/70/17 hátul pedig 150/60/17 ?
Ha tudnál segíteni ebben vagy aki éppen olvassa a hozzászólásomat, hogy a fenti alkatrészeket hol tudnám beszerezni jutányosan azt megköszönném. Első sárvédő és láncvédőnél carbonról is lehetne szó.
Előre is köszönöm
Üdv: offshore
szia
kiegészítem az előző válaszomat(lehetséges).Ha kell lámpa akkor lámpatartóra is szükséged lesz,mert az EVO lámpáját nem tudod annélkül felszerelni,vagy csak nagyon primitív módon.Ha érdekel a dolog irj v. hivj fel(99/330645 06204337425)és körülnézek a pincében,padláson,hogy milyen lehetőségek vannak
Üdv:attila
az az igazság,hogy nem tudom,hogy néz ki a w8_as fejidomja!
nekem csak az EVO_hoz van szerszámom,de ha abból ki tudod reszelni szivesen csinálok neked.
vagy keressél meg (99/330645 Sopron)és megbeszéljük mi az elképzelésed.
üdv:attila
Cagiva Mito Evo-hoz keresek első keréktengelyt és első sárvédőt.
Üdv: offshore