Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HELP.Freccia hátso l.csillapitot hol tudok venni?glow74@gmail.com.köszönöm.
Sziasztok! ki tuná megmondani hogy 125_ös elefánthoz hol kapok hengert?
Hali tegnap ki ovlt kint mogyorodon agyorsuláson egy Cagiva Frecciaval, és még egy kérdés ki jön 27én tökölre a gyorsulasra?
Sziasztok!
Nincs valakinek egy fölösleges Cagiva Blues szerelési útmutatója?
Kölcsön.
Ja és nincs kuplung! képes illusztrációt ha kérhetek!
(és tegnap sikeresen felgyujtottuk anyagi kár nem jelentős)
valahogy belobbant a benzin
Helló! Most raktuk össze super city (50)blokkot ! és van egy pár kérdésem !
Először is a pontokat hova kell álitani?
cagiva freccia első bal index búra?
nekem vannak supercity gyári indexeim jó állapotban izzóval
Üdv ha valakinek van Cagiva Freccia első index búrája és eladó akko vegyen fel msn: sabtomy@hotmail.com wwww.go-moto.extra.hu

By: Tomy
helló!
van egy pár cagiva alkatrészem.cagiva mitó főtengely 10000ft,cagiva freccia komplett váltó 15000ft,cagiva freccia komplett gyujtás 15000ft. ha érdekell valakit irjon.
kajak meg vetted?
te debbil homijhoni. lehet h. lecserélem a supercityt gy husqvarnára de még semmi sem biztos
Rhöm te egy burnyák vagy de hétvégén lejössz ceglédre megvettem a dt.
meg van már hogy mi a bajja most már csak egy valamit akarok kérdezni hogy hol lehhet kapni alkatrészeket g agiva elefánt hoz nem tugya valaki ?
Hello szia mindenkinek meg szeretnék valamit kérdezni mért lehet az hogy nagyon erősen lehhet csak visszaváltani a sebeséget és ha vissza is megy akor meg nincs 1-gyes csak 2-és fellefelé erre szeretnék egy választ koszi szépen mindenkitól a választ..
thx, asszem azért nem utazom annyit :D Egyébként most van akcioban akksi a bazismotor.hu-n 3e alatt vannak!
Nagykanizsán a főút melletti akksiboltban 4900ért
császtok! van egy nagyon jo állapotu cagiva elefant 125/50-es moci nagyon megy és igen erős! nagyon sürgős lenne az eladás ! családi okok miatt:( a motorrol annyit h különolajzásos öninditó valós22ezer kilométer , csörrenésmentes blokk tehát nagyon jo , megéri az árát! irányár:160--- alkuképes 06303262858 vagy 06702781271
Mikey és azt a Vartát hol/mennyiért vetted?
jaja..a megyei közlekedési felügyelet adja ki..nem egyszerű dolog lehetett
Helló!
Ez mindenesetre jó hír. Majd ha egyszer hazajutok szétszedem és kiderül mi van...Csak tudjam összerakni. Arról nem is beszélve, hogy már rég átkellett volna íratni, csak ugye vizsga nélkül nem lehet. Tiszta idiótaság az egész.
Velem nem voltal túl segítőkészek a vizsgán. Szóval raknak rá egy motorszámot ha lejött az eredeti? Jó kis macera lehet az is....

Köszi!
amúyg engem átengedtek a műszakin a motorszám leolvasása nélkül is..
Szeva!
Jóhogy van rajt motorszám..:D gyárilag neke ma karburátor alatt volt..úgyh szét kell hozzá bontani az idomokat rendesen.. ez eléggé 1 hülye konstrukció,mivel nekem a gyárit elmosta a benzin..így kellett az előző tulajnak AF-es motorszámot igényelnie..:S
9Ah-s Varta akksi van benn, gyengébbet ne vegyél bele..e za gyári előírás,csapágyakat,szimeringeket nagyvas.hu-ról v az italmondo-tól (italmondo.hu) rendelj..a blokk felújítását még az előző tulaj végezte el a zalaegerszegi cagiva szervizben..a henger hónolása is benne volt így jött ki nekik 100 1-2 ezer ft-ra..
Mitohoz képest a blokkot nézve nem igazán van különbség..talán a henger más 1 picit és a kipuffogórendszer..a váza viszont érezhetően nehezebb..meneteljesítméynre kb. u.azt tudja,sőt...mivel a hátsó lánckerekem 4foggal nagyobb mint a gyári..de így legalább 7-ben is gyorsul még..
Helló mindenkinek!

Én teljesen új vagyok itt! Látom vannak egy páran akiknek Frecciajuk van.
Nekem is van egy Frecciám és két hete próbáltam levizsgáztatni, csak nem találtak rajta motorszámot!?! Tudja valaki hol a francban van !?Le kell venni hozzá a spoilert hogy látható legyen? Nem volt időm levenni mert nem vagyok otthon, de bízom benn, hogy csak nem vettük észre. Remélem van rajta motorszám, mert különben jól megszívom vele ... Egyébként a lejárt forgalmija meg törzslapja is megvan, úgyhogy teljesen értetlenül állok a dolog elött.

Előre is köszi az infót!
Csaba! Ma töltöttem fel egy videót még az előző gépemről Speed néven.. érdemes megnézni :)