Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Ha érdekel valakit rendelésre tudok készíteni Cagiva Mitohoz "94-"07ig idomokat! Plexi, sárvédők, akár a nagyobb idomokat is, carbonból is! A termékek üvegszálas technikával készülnek!
Ha érdekel valakit a dolog küldjön egy mailt a címemre majomparade@gmail.hu és ott megbeszélhetjük a többit!
Hello
Tud vki szívómembránt mito evohoz? vagy címet, telefonszámot ahol tudok rendelni?
nagyon nagyon sürgős lenne cagiva supercityhez power elektronika minennel tömítések stb... nagyon köszönö előre is.
Üdv!
Tud valaki segíteni, hogy hol találok kuplung-kart a mito-ra?
A montani végéből sajnos lecsiszolt az egyik teherautó...
köszi
Hello mindenki!
Nekem olyan problémám van hogy a Cagiva Prima motoromnak az első idomára való plexi az össze tört! Már telefonáltam csomó helyre de még nem találtam. Ha valaki tudna segíteni telefon számmal vagy bármivel nagyon megköszönném!
7végén kijön Citadellához?(felvonulásra)
Sziasztok!

Van egz 80 ccm-es Elephantom, és hiányzik róla a hátsó két elem. Az lenne a kérdésem, hogy hol és kb mennyiért tudnám megszerezni rá ezt a két elemet?
azért kössz
Igen ez zavar engem is
Mivel nem tudod beindítani honnan tudod hogy jó-e a motorja? És működik-e minden elektromos cucc rajta? LUTRIS NAGYON.
Helló nekem van egy Cagiva mito-m de az előző tulaj szétszette felújítás céljából és gyújtáskapcsolót nem jól kötötte vissza. Ezért OFF állásban is van rajta alap gyújtás(világítás nélkül). Leállítani nem lehet mert a pillanat leállítónak a vezetéke nincs meg. Ha valaki tudna segíteni akkor pls szóljon már.
kössz
Ja és a motor egy Cagiva Super City
Hello! Nekem lenne egy olyan kérdésem izzócsere során derült ki hogy az előző tulaj fejidomcseréje során elkötött valamit a kábelkötegben, így vásároltam hozzá egy másik motorból egy hibátlant Az új kábelköteg ugyan be van kötve a motorban de sajnos az elkötések miatt, két csatlakozó nem stimmel, és sem a gyujtáskapcsolót sem a műszerfalat nem sikerült visszakötni pénzhiány miatt. Ezért a motort nem lehet indítani de állítólag a motorja jó, sztetek megéri megvenni, vagy meg lehet ezt csinálni és kb mennyi lehet?
Hello!

Hm... Értem a problémát. Konkrét helyet nem tudok mondani, ahol hegesztenek, majd egy pesti haveromat megkérdezem, hátha tud egy jó szakit, de addig két ötletet is mondok azért, az egyik a google, alu hegesztés budapest címszavakkal, ezek közt is találsz biztosan hegesztő helyet, kis szerencsével olyant ahol esztergálnak is, és persze ahol el is vállalják. A másik megoldáshoz pedig rendelkezned kell egy ismerős BME-s hallgatóval (nem hátrány ha gépész, akkor lehet a részleteket nem is kell elmondanom), amikor én az voltam, én ott csináltam/tattam meg az alumínium hegesztendő apróságaimat. De ezt csak ha van akkor részletezném hogy megy a dolog.

Üdv
ez a bontó dolog nagyon szép dolog is lenne de eddig 14 motorbontóban érdelkődtem és egy darab cagiva prima alkatrészt se találtam pláne nem hengerfejet! és tökéletesen tisztában vagyok hogy heggesztés után esztergálni kell ez teljesen normális és azért kérdezem itt a forumban is hogy tud e valaki ojat ahol tényleg megheggesztik mert eddig már legalábbb 10hejre vittem és sehol sem tudták megjavitani a pénz nem lenne akadáj csak a szakemberből van hilyán gyári alkatrész elátás pedig jelenleg szünetel teljesen!
Jah az jó bele vagy 2T (állitólag a 4T jobb bele)... Szal az rád van bízva
10W40 4t motorolaj asszem
Csá a váltóba mien olaj kell?
:
és a w8 és supercity házasítás?
Hello!

Azt elfelejtettem beleírni, hogy Frecciahoz van nekem.

Üdv!
hy nekem kellett a típúsleírás! W8-hoz.
Más: A 125ös Super City kerekei kompatibilisek a W8-cal?
super city 125 höz
kellene nekem komplett cagiva henger cegléd közelében SOS!légyszi
helo
Van egy 44 fogú fogaskerekem 650-es elefant-hoz,a furatai közt a távolság 95mm,a láncom csapjainak átmérője 10mm,talán ezek egyformák és jó a tiedre,sok alkatrészük ugyanaz sztem,bár szinte biztos hogy nincs ilyen vastag láncod,a lánckerék szélességét nemmértem meg,de ha ezen múlik megmérem azt is,olyan félcentinek tűnt
Van egy frissen fúrt 88as Elepant komplett hengerem eladó !
Hello!

Szívesen! Milyen megoldást találtál? Eredeti? Honnan, és mennyiért? :) Láthattad egy oldalon, de ott vagy fénykép nélkül van fent, vagy pedig a még szép állapotban készült fénykép, ezt még lusta voltam feltenni... Legalábbis úgy emlékszem, bár mostanában történnek fura dolgok. :) Egyábként a gázkar szétszedésére ma sort kerítettem, rendkívül egyszerű, 2 db 4es(ha jól amlékszem) imbuszkulcsal kitekerhető csavart kell csak kiműteni. Ez az egyszerűbb része a dolognak, a komplikáltabb az egész bowden kimszerelése, mert ahhoz szét kell szedni fél motort! :s Vagy csak én vagyok béna... :p

Üdv!