Sziasztok!
Azt szeretném kérdzni,h Cagiva Elephatn 50-be belelehet-e rakni 125ös blokkot (és ha igen akkor az kb bontóba mennyi lehet?)
Fontos lenne,előre is köszi...
csék all!van egy eladó teljesen új cagiva freccia c9-es kuplung bowdenem!nem volt használva,be sem lett kötve,csak csomagolsábol lett kivéve!akit érdekel írjon,árat megbeszéljük!
huhh!ma lemostam a motort,és kinnt hagytam a napon!(nagyon meleg van)kb 1 órája elindultam motorozni,és kb 15 perc bemelegités után meghuzatta,mentem kb 130al,mikor éreztem h vmi viz v vmi folyik a lábamra.megálltam,és még több anyag elfolyt!megnéztem,hűtővíz tartálya üres.szerencsére,haver onnan kb 500 m-re lakott eltoltam a gépet,öntöttünk bele vizet,jo ok nem folyik.szal felforrt a viz és a tul folyon kifolyt.oké.elindultam vele,kb 500m után látom h működik a fordulatszámmérőm:DDD
hasolnlo eset apriliammal:nem volt jo a lámpám.motoroztam,hátulrol belémjöttek,elestem.felkelek,inditom a motort,faszán indul,nézem mi baja lett,amikor előre értem látatm,h világit a lámpa:D
Köszönöm a teló számot meg az infót amúgy én nem kerestem se plexit se fejidomot!
Csak láttam a hírdetésedet és gondoltam megkérdezem de sztem meg foglak kereni csak akkor lámpát is kell szereznem abba a fejidomba!
Azt is tucc?
igen tudok gyártani üvegszálból komplett idomot igy természetesen fejidomot is.de csak EVO-hoz
Az EVO fejidomot nem tudod a MITO2-höz fölszerelni,kellenek az oldalidomok is hozzá.
Tel:99/330645 06204337425
Azt szeretném kérdzni,h Cagiva Elephatn 50-be belelehet-e rakni 125ös blokkot (és ha igen akkor az kb bontóba mennyi lehet?)
Fontos lenne,előre is köszi...