Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Azt szeretném kérdzni,h Cagiva Elephatn 50-be belelehet-e rakni 125ös blokkot (és ha igen akkor az kb bontóba mennyi lehet?)
Fontos lenne,előre is köszi...
lehetséges
üdv:attila
hetséges
üdv:attila
csék all!van egy eladó teljesen új cagiva freccia c9-es kuplung bowdenem!nem volt használva,be sem lett kötve,csak csomagolsábol lett kivéve!akit érdekel írjon,árat megbeszéljük!
huhh!ma lemostam a motort,és kinnt hagytam a napon!(nagyon meleg van)kb 1 órája elindultam motorozni,és kb 15 perc bemelegités után meghuzatta,mentem kb 130al,mikor éreztem h vmi viz v vmi folyik a lábamra.megálltam,és még több anyag elfolyt!megnéztem,hűtővíz tartálya üres.szerencsére,haver onnan kb 500 m-re lakott eltoltam a gépet,öntöttünk bele vizet,jo ok nem folyik.szal felforrt a viz és a tul folyon kifolyt.oké.elindultam vele,kb 500m után látom h működik a fordulatszámmérőm:DDD
hasolnlo eset apriliammal:nem volt jo a lámpám.motoroztam,hátulrol belémjöttek,elestem.felkelek,inditom a motort,faszán indul,nézem mi baja lett,amikor előre értem látatm,h világit a lámpa:D
supercityhez nemtudsz valami supermotoféle fejidomot szerkezteni? olyasmit mint a cagiva W8nak van (Cagiva nevű felhasználónak )
amennyit mondassz rá nem belőled akarok meggazdagodni
Köszönöm a teló számot meg az infót amúgy én nem kerestem se plexit se fejidomot!
Csak láttam a hírdetésedet és gondoltam megkérdezem de sztem meg foglak kereni csak akkor lámpát is kell szereznem abba a fejidomba!
Azt is tucc?

Üdv.:Attila
az az igazság hogy minnél hamarabb kellene. é hogy mennyi az ára?
JAH de evo fejidom kellene hogy feltudjam rakni régi mito ra
az az igazság hogy minnél hamarabb kellene. mennyiért adod?
vagy 38 dellorto
mi az hogy 32es DT? karbi? 160ashoz legalább egy 34es illene....vagy egy 35ös mukini
különben is a polinitól alul lesz erősebb felül szinte semmit se változik..
ajövő héten küldök képet
hátsó féktárcsa mitohoz! 5pénz. 205863355
te meg ne higgy el mindent amit mondanak.Polini henger+Arrow komplett rendszer 35LE.Én láttam a mérőpad grafikonját!
szia

igen tudok gyártani üvegszálból komplett idomot igy természetesen fejidomot is.de csak EVO-hoz
Az EVO fejidomot nem tudod a MITO2-höz fölszerelni,kellenek az oldalidomok is hozzá.
Tel:99/330645 06204337425
szia

a plexi enyhén sötétített(füstszinü)
szia

99/330645 204337425
szia
nem tekeresel fejidomot ill. plexit?
és ha cagiva tamanacohoz tudsz akkor mennyi az árra?tudnál e fényképet küldeni?
igen két kerek lámpás. dde egybe van. hogy érted hogy füstös?nekem cagiva tamanacora kellene.
Hello mindenki!
Cagiva Mito Evo-hoz kellene hátsó ülés.Ha valaki tud lécci szóljon
örülj ha van 35