Sziasztok. Keresek egy boltot ahol lehet kapni Cagiva Frecciához fékbetéteket! Érdekelne még az is hogy a blokkjához jók a Mito alkatrészek is? Mikor vettem a motoromat az eladó azt mondta hogy ezeket gyárilag mito blokkal szerelték. Azt viszont nem tudom hogy C10 vagy C12es.. a kisebbik sárvédős ez.
hali légyszi segítsetek! a mitom ha padlógázt húzok nem pörög csak 7000 ig de ha behúzom a kuplungot gond nélkül kipörgi a 13at is. ha feltúráztatom 9000 ig és elkezdem neki nyomni hogy ne essen a fordulat 7000 alá akkor meg kb 3 sebesség kihúzatása után leáll, de úgy mintha nem kapna bezniznt mert várok egy kicsit és megy tovább de utána sem pörög 7 nél többet csak ha feltúráztatom mi lehet a baja?Kösz
sziasztok!
szeretném meg kérdezni hogy hogy nincs e valakinek egy használt cagiva tamanaco hengere. ugyanolyan mint a mitoé csak ennek a pover szelepe mechanikus.
elöre is köszi.
okés de te akkora gyík vagy . amugy voltunk szombaton ott. a frissen szántott földről elzavartak az őrök én szerzek neked egy motort. az oktató oda adná azt a piros etz-t gyakorolni azt mndta,majd el kérem csk ne bazd szét szuokásod szerint
srácok van egy két ELADÓ cuccom: 1 db Mito főtengely szó szerint Zsír állapotba!!! 14000 ért van egy eladó 160 as power "nyelvem" és van eg yeladó 160 as hengerem ez is nagyon jó állapotban van ennek az ára 10000.- azér ilyen olcsó mer nem köll....... akit valami érdekel irjon a reeeman@freemail.hu ra
Hello. Annyit szeretnék kérdezni, hogy egy haver szerint a Super City blokkja ugyanaz, mint a Primaé, de mielőtt igazat adok neki megkérdezlek titeket. Thx
Szia!
neharaudj hogy csak most írok vissza, de sajnos most mégsem alkalmas nekem az üzlet (másra kell sürgősen) , azért ha nem adsz túl rajta a közeljövőben , még beszélhetünk esetleg róla a későbbiekben.
nekem van hengerem Frecciához ami ugyan olyan mint a mitoé
Ha érdekel írj ímélt: mosolygod@gmail.com
azt az idióta GUFIT is had örüljön no beton csak terep .
szükségem lenne egy fékkarra cagiva supercityhez, ha valakinek van ilyen eladó, megköszönném ha visszairna.
szeretném meg kérdezni hogy hogy nincs e valakinek egy használt cagiva tamanaco hengere. ugyanolyan mint a mitoé csak ennek a pover szelepe mechanikus.
elöre is köszi.
nem tud valaki mito műszereket kmóra,fordulatszámmérő?víz hőfk.jelző stb.naon kéne és naon olcsónlécci segítsetek!
az 125 é pedig olyan mint a Mito-é!
neharaudj hogy csak most írok vissza, de sajnos most mégsem alkalmas nekem az üzlet (másra kell sürgősen) , azért ha nem adsz túl rajta a közeljövőben , még beszélhetünk esetleg róla a későbbiekben.