Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Udv!
Hat nemén,, egy haver kuldott at par kepet amikor emg elozo tulaje volt, asszem tied volt nem?
Ez Mito2 volt csak at lett alakitva?
Udv
Sziasztok. Nem tudtok olyan oldalt, ahonnan rendelhetnék Cagiva W8-hoz főtengelyt? Előre is köszi.
Jó ez a kép, nemtudod ki csinálta? :D
Nah dejo egy ismeros
Megjott a fesszab, de ujra lesz tekercselve a nagyfesz tekercs em az is baja
ugy 15rugoba fog fajni az egesz de ahhoz kepest nagyon olcson meguszom.
Asszem pentekig mar azzal jarok melozni(suli )
Meg egy kis waxolas h igy nezzen ki...
Szeva ugyis talakozunk meg udv Mikey!
sziasztk tudna nekem valaki segiteni egy cagiva t4 350 eshez milyen vezérmülánc kell és mekora
email@sportmotor.hu
fesszabályzóddal mi a szitu?
Szewasz Gábor,jaja én vok az:) elég gyakran összefutunk Edemmel:)
nemtudja valaki h. mennyibe kerül 1 160 as polini?
Mikey!
Te nem ismered veletlenul a Kiss Ádám ot? Nem voltal Felsőrajkon egyszer vele?
udv!
Sziasztok! Üdvözlöm a MIto tulajdonoskoat nekem is van Mitom 91-es és lenne 1 pár kérdésem!?
Nagyfelujításon esett át a motorom henger főtentengely stb... Az egyik kérdésem az lenne h elég bele 1500 km -tert rakani vagy több kellene bele? A mási bedig az h nekem már 1-szer volt fúratva a hengerem most sajnos ismét meg kellett fúratni! A első fúratásanál becsületesen bejárattam és a motor teljesen lekokszolódottn ez mitől van? A segítségateket kérném! Előre is köszönöm! Aki tud tanácsot adni az írjon a fórumra küldjön e-mailt katonacirhi@vipmail.hu vagy nyugodtan felvehet msn-re katonacirhi@vipmail.hu Sziasztok!
ja és kössz hogy válaszoltál
jól néz ki és biztos jó is csak nekem van egy ismerösöm aki külföldről hoz motorokat és 150ért már olyat hoz amire garanciát is vállal
hát nem tom,rendőrfüggő..ha korábban nem volt forgalomba helyezve a vas,akkor igazából nem tudnak vele mit kezdeni a dologgal...
de vedd meg ez enyimet,azzal minden rendben van:)
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
jah reméllem még eladó az a moci...sárga fekete békéscsabai. 550e. :DDD
sziasztok a segítségeteket szeretném kérni ,néztem 1 mitot 2002 es 160 as polini van rajta és az elektronika van rajta cserélve az ára 600000ft , a kérdés az lenne h. amikor megnézem akkor honnan tudom meg h. szétvan e hajtva? +mire kell figyelnem .köszi a segítséget, előre is... az msn em ha gondoljátok felvehettek :mariobully@msn.com
hy! nem tudja valaki hogy primára milyen hengerfejtömítés/pakolás kell? mert az amit az italmondotol rendeltem (2x)is azok még 300km-ert sem bírtak szerelo szerint hiányos volt a tömítés mert az csak mind a két esetben 1 gumi szerű gyűrű volt és állitólag még kéne hozzá valami! na szóval ha valaki tudja milyen hengerfej tömítés kell a gépre az irjon!kössz!
Hali
A pirossal bekeretezett alkatrészt keresek! a Nyomravezetőnek magas jutalom!
Mikey én egy 125/50-es freccia-t akarok most venni szerinted a rendőrök nagyon b@szogatnának
Eladó egy 95ös Evo.Érdeklődni msn-en.
szöveg Szeva te pitt bull gec..i hétvégén mehetünk megint egyel többen leszünk a Sárik megvette a 125 ös nsr-t bruta mikor jössz jöhetnél szerda este már
off:megvan a műszaki a frecciára..
Köszönöm az infókat! Most már tudom, C12R :) Nagyon gondolkodom rajta hogy nyár végén inkább Mitot veszek, állítólag 30kg-al könnyebb és ahogy néztem az alkatrész ellátása is sokkal jobb.. Ezt a C12-es Frecciát Mito blokkal szerelték (ami a két körlámpásbn is van)? vagy ez hüleség? Mert akkor úgy rendelnék..
Doorn:
Elvileg könnyen meg tudod mondani, hogy C10 es vagy C12 es. Ha olyan a felnije mint az enyimnek akkor 12 es. Ha ilyen háromszög alakú minta a felni akkor 10 es.
www.italmondo.hu hívd fel őket sé küldik
van egy kurvakibaszott full original használt de abszolut ujszerü főtengelyem mitoé volt .... én lusta vagoyk kicserélni az anyimbe szal eladom.. akit érdekel reeeman@freemail.hu