Nah dejo egy ismeros
Megjott a fesszab, de ujra lesz tekercselve a nagyfesz tekercs em az is baja
ugy 15rugoba fog fajni az egesz de ahhoz kepest nagyon olcson meguszom.
Asszem pentekig mar azzal jarok melozni(suli )
Meg egy kis waxolas h igy nezzen ki...
Szeva ugyis talakozunk meg udv Mikey!
Sziasztok! Üdvözlöm a MIto tulajdonoskoat nekem is van Mitom 91-es és lenne 1 pár kérdésem!?
Nagyfelujításon esett át a motorom henger főtentengely stb... Az egyik kérdésem az lenne h elég bele 1500 km -tert rakani vagy több kellene bele? A mási bedig az h nekem már 1-szer volt fúratva a hengerem most sajnos ismét meg kellett fúratni! A első fúratásanál becsületesen bejárattam és a motor teljesen lekokszolódottn ez mitől van? A segítségateket kérném! Előre is köszönöm! Aki tud tanácsot adni az írjon a fórumra küldjön e-mailt katonacirhi@vipmail.hu vagy nyugodtan felvehet msn-re katonacirhi@vipmail.hu Sziasztok!
hát nem tom,rendőrfüggő..ha korábban nem volt forgalomba helyezve a vas,akkor igazából nem tudnak vele mit kezdeni a dologgal...
de vedd meg ez enyimet,azzal minden rendben van:) http://www.hasznaltauto.hu/ker...
sziasztok a segítségeteket szeretném kérni ,néztem 1 mitot 2002 es 160 as polini van rajta és az elektronika van rajta cserélve az ára 600000ft , a kérdés az lenne h. amikor megnézem akkor honnan tudom meg h. szétvan e hajtva? +mire kell figyelnem .köszi a segítséget, előre is... az msn em ha gondoljátok felvehettek :mariobully@msn.com
hy! nem tudja valaki hogy primára milyen hengerfejtömítés/pakolás kell? mert az amit az italmondotol rendeltem (2x)is azok még 300km-ert sem bírtak szerelo szerint hiányos volt a tömítés mert az csak mind a két esetben 1 gumi szerű gyűrű volt és állitólag még kéne hozzá valami! na szóval ha valaki tudja milyen hengerfej tömítés kell a gépre az irjon!kössz!
szöveg Szeva te pitt bull gec..i hétvégén mehetünk megint egyel többen leszünk a Sárik megvette a 125 ös nsr-t bruta mikor jössz jöhetnél szerda este már
Köszönöm az infókat! Most már tudom, C12R :) Nagyon gondolkodom rajta hogy nyár végén inkább Mitot veszek, állítólag 30kg-al könnyebb és ahogy néztem az alkatrész ellátása is sokkal jobb.. Ezt a C12-es Frecciát Mito blokkal szerelték (ami a két körlámpásbn is van)? vagy ez hüleség? Mert akkor úgy rendelnék..
Doorn:
Elvileg könnyen meg tudod mondani, hogy C10 es vagy C12 es. Ha olyan a felnije mint az enyimnek akkor 12 es. Ha ilyen háromszög alakú minta a felni akkor 10 es.
van egy kurvakibaszott full original használt de abszolut ujszerü főtengelyem mitoé volt .... én lusta vagoyk kicserélni az anyimbe szal eladom.. akit érdekel reeeman@freemail.hu
Hat nemén,, egy haver kuldott at par kepet amikor emg elozo tulaje volt, asszem tied volt nem?
Ez Mito2 volt csak at lett alakitva?
Udv