Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kreszoktatóm mondta és ha jól emléxek 2008tól lesz
gyökérség
nemsokár a kocsit is felemelik 18ra mivel minden uniós tagállamba 18tól lehet menni így itt is bevezetik.
faxom bezzeg kocsira má 17 évesen le lehet tenni. azt szigorítsák ne a szegények játékát
há na ezaz. akko mégiscsak várhatok. azé köszi szépen az infot.
jaja
18
de az a korlátozott jogsi hány éves kortol tehetendő?
ezeket a gépeket A korlátozottal is lehet vezetni mivel 20-23 kw-osok valójában és 25kwig szól az Akorl
köszi szépen. akkor egy ideig még várnom kell a kettőötvenre:S marad a 25 ös jogsi kösz az infot!
Nekem a forgalmiba 155 kg van :) DE teletankolva 142 ha mértem :D
Dehogynem!! Sőőőt!
Itt most nem úgy értettem, hogy jó az, hogy ezekhez korlátlan jogsi kellene! És a rendőr se fog sose kötöszködni, még ha A1-ed is van, és a forgalmiba nagyobb teljesítmény van, akkorsem (legalábbis szemét *** az a rendőr, aki megteszi) pl nekem a teljesítmény rovat üres, és A1 es jogsim van! Mindíg megelégedéssel könyvelték el, hogy műszaki rendben, jogsi rendben, további balesetmentes közlekedést!

Viszont nem tartom jónak, hogy sokan áá divat, meg állat a motor, veszek egyet énis, de nem kicsit, mert nekem a gyorsasági az álmom... Pl egy csaj mesélte, tesójának a 600 -as gixer az álma, húú vett egyet, meg hozzá egy sisakot, jogsi, minden nélkül kipróbálta a 240-et....
milyen nehéz dögöt vettél
akár jogsi nélkül is lehet..de korláttal biztos..nekem vm i200 kg van beirva forgalmijába
Mitogeri:
Nem adtál el véletlenül egy-két hete egy Mito blokkot?
Szerintetek akkor A korl. jogsival egy Frecciat nem lehet vezetni? Vagy most ez csak az A1 re vonatkozik?
nincs de már elkezdtem a Bvel együtt! kresz vizsga a hónap végén!
..jaja..
1 kérdés Tyt
Ugye neked sincs még meg a korlátos jogsid?:D
csak az a baj hogy nem túl valószínű hogy ETTŐL lenne kevesebb halálos baleset. akár 1-el is...
Szerintem egyáltalán nem hülyeség! Mert ha egyel kevesebb halálos motorbaleset lesz emiatt, már megérte!
0,16 kW/kg -ot meg nem haladó, maximum 25kW-os (34LE) vezethető. Tehát ha 34lovas akkor a forgalmiba írt saját tömegnek legalább 156kg-nak kell lennie. Úgy hülyeség ahogy van, dehát kitalálták a nagyokosok...
Szerintem is van Súly/teljesítmény.. ha jól emlékszem, 0,16 vagy a reciproka :)
Mióta nincs?Mai napig a nyitott rs a súly/lóerő miatt csak nagy A-val vezethető,én így tudom.
van eladó Power elektronikám 160 as polini nem tudom hogy jó e a 125 höz de aki ért hozzá biztos tudja ár megeggyezés szerint:)
Max régebben,de már súly/teljesítmény nincsen csak teljesítmény és korhatár,de A1-el 2 év után külömbözeti vizsgával leteheted az A-t