Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

18év,25kw+van súly/teljesítmény korlátja is..de az nem ugrik be
szewa! egy olyan kérdésem lenne h. az "A" korlátozott jogosítványra mien kritériumok vonatkoznak?(életkor, stb.) köszi
CAGIVA PRIMA by BIKERBOY! Nézzétek meg a újonnan feltöltött videóm, ha van egy kis időtök!:)
6.5 literis négy ütemű motorolajat vegyél bele.propolus classic 10/50
sziasztok!azt szeretném megkérdezni,hogy van nekem egy cagiva tamanacom és 9000- ret forog.gyárilag ennyit kell neke forognia,vagy csak valami baja van az enyémnek.elöre kösz a válaszotok.
na mi lesz? haza értél már?
veretik rendesen...
Az első!!!
brembo 2 dugós féknyereg betét nélkül,hibátlan...3pénz...
Cagiva w8 típusu enduro eladó! jo állapotba, uj csapágyak, szimmeringek, stb...! erős motorral, hátul 51-es lánckerék!
vkit érdekel irjon, kérésre képet is tudok küldeni!
irányár: 280 e Ft
Nekem is pont ezt mondta apám
Állított már meg rendőr? Én mutattam apámnak az új mocikámról a képet, ő meg azt mondta, hogy felejtsem el hogy ezt 50 esként veszem meg. Inkább kifizeti a jogsit, csak ne szórakozzak a rendőrökkel
7k volt, kapaszkodó egyébként sincs rajta, műszakira meg ugyse viszem mert 50 ccm
Ha azt soknak találod akkor vegyél inkább egy egy biciklit kontrásat...
hello
az egyik haverom vett egy cagiva elephantot és le van tőrve a nívója.meg tudnátok írni hogy mennyi olaj kell bele és hogy milyen fajta?
zozorider:
Mennyibe volt megcsináltatni az ülést? Gondolom újra lett húzva az egész nem? Ráadásul műszakin nem kötnek bele, hogy nincs kapaszkodó?
Hol...320as tárcsát nemkapsz annyiért(eddig miért nem vettél .............max görbét vagy szart...)de én azt kivánom kapjál annyiért....
Bontóban 7-8 ropi....
A TDR/TZR/FZR...meg a tökömtudja uaz.....18-20eFt körüli áron
nem már vagy 4 bontót felhívtam és vagy csak szettel együtt vagy japán motorokkal foglalkozni.....ami meg van az meg baszottdrága
Még mindig nem vettél
Még mindíg nincsen senkinek eladó elsőtárcsája???
Hi mindenki. Keresek hasznalt vagy vadiuj EVO hátsó-ulest!! zarral kulcsal, ha valakik tud segiteni vagy van akkor szoljon koszi hello.
Hy!
Tegnap kész lett az ülésem, és annyira tetszik, h gondoltam megmutatom nektek is.