Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bp,3 ker? én is hát ha gondolod segíthetek berakni a képen látható a betét(a hosszabb,a kisebb pedig az én hátsóbetétem ami 100 km-t futott)
Ok, én a jövő héten szombaton érkezek (17.) haza, akkor kéne vmikor találkoznunk, megveszem a cuccot.Amugy bp-en 3. kerben lakok.
ja és még vmi, te fel tudod ezt szerelni?
Igen!
Császtok, szükségem lenne Cagiva Super City 50-hez önidítohoz 5 kis görgőre és hozzá a rugok is kellenének.
(ha van jó tengelyestől is) légyszi segítsetek. ezen a számon elértek 06 20 534 2966. (KÖSSY)
mármint egy pár (frontra) , ugye?amugy nekem is két dugós van, ugyhogy gondolkodok az üzleten!
Hello minden Cagivásnak!
teljesen véletlenul nincs valakinek elado jo állapotu Mitos ulése?Elso+Hátso.
koszi
Megvenném ha van valakinek.
Kontos ma te gurultál el előttem kb 16:45-kor itt a Deák Ferenc utcában.. én épp szálltam be a kocsiba te meg valamit vakaróztál a motoron
ja még annyi h 2 dugattyús nyereghez van,nem a 4eshez....szal csak akkor jó ha neked 2-s van
van 1 gold fren előre,kb 90%os új ára 6500,4ért megkapod! szólj ha érdekel és küldök képet!
szasztok
szükségem lenne 1 cagiva mito szervizkönyv másolatára pdf-ben doc-ban....stb segitségeteket előre is köszönöm
csak fékpofa, ha van neked ird meg mennyi
első fék nyereg nem kell?
sziasztok!
Nekem supercity-m van , de kéne hozzá egy új karbi meg egy hátsó felni, ha valakinek van valamelyik(eladóba) vagy tudja hol juthatnék hozzá meghálálnám ha visszairna.
köszi
Sziasztok!
Van egy Cagiva W8-am ami alkatrésznek eladó!minden megvan hozzá,50-es papirral,motorhibásan!
Ha érdekel irj vagy hivj fel!
28attila@citromail.hu
Tel.:06305764577
Sziasztok. Van egy Rm 250 em, meg kell hüvelyezni, mert ez olcsóbb megoldás. Vajon fogja bírni? esetleg magyar dugóval? Valaki tud erről valamit mondani?Előre is köszönöm.
Hi! Köszi, de már szereztem egyet.. Bár mitoé de remélem jo lesz bele..Thx azért!
hello, és tudok neked szerezni ilyen relét, ha kell még. szolj ha kell még.
vki tud eadó bontott alkatrészeket mito blokkhoz?( ki1ensulyozo tenegly fogaskereke+ami meghajtja+ford.számmérő fogaskereke) ?
a színváltás költsége egy müszaki vizsga +új forgalmi engedély,a forgalmi ára 12e,a müszaki meg attól függ,5-10közt.
külsőre változás 94től nincs,csak müszerfal,légszűrőház.
blokkban a cagiva is 6sebességre váltott,és az emissziós normák könyörtelen szigora miatt kicsit butább hengert és katalizátoros kipuffot kapott.
üdv mindenkinek
Megint 1 értelmes kérdésem lenne. nézegettem a gépeket és külsőben van v.mi különbség mert eddigmég semmi érdekeset sem találtam esetleg a blokkban v.mi változás mert semmi fejlesztésre utalo nyomot nem találtam
van 1 szürke gép lefulyatom pirosra mennyi lenne annak az átiratási költsége? vagy hogy megy ez?
Mégis nektek már van tapasztalatotok mit nézzeg meg a gép vásárlásakor ami ...fontos
Előre is kössz a segitséget.
Teli tankot !
légszűrőház,kipufogó,karburátor ezek mindig fojtva vannak,egyes esetekben áttételezése is más,és fordulatszám szabályzás is bevan téve.de nnyugodtan megveheted,vannak helyek ahol ezt pikkpakk kipakolják belőle(igaz nem 2ft)
szasztok
NE nevessetek ki ! olyan kérdésem lenne ugye cagiva mito alapban 15 le amit néztem ha ki van véve a fogytás akkor meg 30le lesz? ez hogy van és milyen folytás akkor nyugottan megvehetem a 15le-set is és kiszedik a folytást aztán máris 30le lesz??? leveleteket nagyon várom :)
Hi gaborherman!!!!!

Sajna tudatnom kell veletek, hogy nem olyan lett félévim, mint amire szüleim számítottak, meg találtam egy Mitot a környéken, 50 es papírokal, 2003-as, fel van őve a 36 lovas kittel, és ha minden igaz, nyár elejé megveszem... de addig semmiképpen nem tom, mert apám nem ad pénzt, ha nem javíttok tanulmányaimon! ha meg apám ad pénzt, megveszem a mitot, eladjuk német havernak, kiviszi 50-esen, szerez vámpapírt, ottkinnt megkapja az 50-es rendszámot, véletlenül totálkárra töri, visszahozzuk, levámpapírozzuk, és megkapja a rendszámot Persze reméljük, rendőr nem olvassa a fórumot, mert akkor magyarázkodnom kéne, hogy hazudok
Üdvözlet mindenkinek!
Örömmel jelenthetem be, hogy elkészültem Magyarország első CAGIVA PRIMA-s oldalával. Igaz, az oldalon található tartalom még igen csekély, de idővel remélem bővülni fog rengeteg, hasznos dologgal. Mindehhez szívesen fogadok külső segítséget, amire az oldalamon többször is felhívom a figyelmet. Ha van egy kis időtök, nézzetek be : bikerboy.extra.hu
Köszönöm!