nagyon sürgősen elakarom adni a féknyergemet....fullos goldfren betétekkel,mito1re v supercityre,2 dugattyús arany szinű brembo ára: 10 pénz,alkudni nagyon kicsit lehet esetleg...
Sziasztok.
Budapesten vagy környékén,hol lehet alkatrészeket venni??? 1 Cagiva Elefanthoz ( Lucky E )-hez??
Esetleg valamiféle műszaki leírást,??
Sűrge lenne .
Szeva grunner! Kozelbe Zegen tudsz Mitot ha ujjat akarsz.
Zalaegerszeg Göcseji u. 11.
Pava Motor neven Cagiva markaszerviz van.
van benn egy uj Mito evo erdemes!
Csak az katalizators nem annyira eros.
Vegyel azt oszt tavasszal mocizunk van par mitos haver kornyken
pa
Vettem már tőled primára oldal idomot, még mindíg hajtok alkatrészek után, ha tudsz bármit hozzá akkor dobj már légyszi egy e-mailt vagy írj a fórumba, de az e-mail jobb mert azt biztos megkapom a forumot meg rittkábban olvasom főleg az elmúlt egy pár hétben mivel csak egymás szapulása és cukkolása megy ez nekem gyerekes.
Ja még egy kérdés esetleg zzr400 hoz is kellene idom ami a tank és az oldalidom között van, felnyúlik egész a műszerfalig és a fejidomig, amikor nálad jártam láttam, hogy jópár féle motorhoz van cuccod, de ez nem annyira lényeges, mert kálon lehet hogy kapok, a prímához fontosabbak a cuccok.
hallode,gondolkodtál már azon hogy ez a fórum nem tegnap kezdődött?kicsit visszaolvasgathatnál mondjuk,lehet nem tenne rosszat.vagy olvass a moccról cikkeket,pl 125.vilaga.hu-n is találsz szerintem elég jól kivannak fejtve a dolgok.
ha van pénzed,vegyél újat,ha nincs,vegyél használtat.minden motort szokás gyilkolni
sztem spec kurvára nem érdemes újat venni,óriási értékvesztés,mindegyik 15lóra van fojtva,stb.de ezt eldönti az.,akinek van 1.3milliója egyáltalán egy 125ös hereköszörűre
Szevasz!
Nagyonis forgalmazzák. Ilyen technikát nem lehet csak úgy levenni a palettáról.
Több helyen is kínálják kb. 1.250.000 Ft áron.
http://www.andlhusqvarna.hu/motor/main.htm többek között Ők is.
Széles utat Molnár Imre
JAMAL!!!!
Nem kell semmit sem érteni
Csak ha már van 36lovas 50-es, akkor már mért ne önthetnék 6 ütemű motorolajat a gáztelómba?
1ébként lehetne csinálni 36 lovas 50-est!!!! Haveromnak van Pegeot 206 makett, távirányítós, benzines, 3ccm, és leadja a 2,5 lovat!!!!!
De amúgy igazából a 2. kérdésre várok válaszokat....
1. kérdés:
Milyen 6ütemű fullszintetikus teleszkópolajat tegyek aa 37 cm-es gázrugóba???? A 125-ös full tuning 110 lovas Yamaha Mintembe kéne!
2. kérdés:
16 leszek márciusban.... Szeretném letenni 125-re.... 2 éve van 50-es jogsim... első évben egy 70-es Mintet hajtottam, tavasszal bekerűlt a Garázsba egy új Runner SP, és most szeretnék egy váltós 125-öt.... és háát.... megtetszett a Mito
Szerintetek érdemes lenne tavaszra Mitot kérnem????
Szeretném megtartani a Runnert is....
Mibe fáj egy új Mito? Hol van márkaker... Egyáltalán, forgalmazzák még????
Használtak hogy állnak??? Szokás őket gyilkolni???
Mennyit mennek??? Teljesítmény????
Váltó nem akadály.... volt már kezemben NSR, meg MTX, de hál Istenek vezethettem már gsx-r-t is, (Plus parkolóban )
1 millió ft-ig nincs gond:d mennyi a fenntartási költsége??? fogyasztás?
csakhogy ne fáradj, utánanéztem hol laksz.
Kecskemét szerintem optimális lenne mind2őnknek. te lejössz kecskemétig Rednaa, én meg felmegyek Kecskemétig. talán neked még kevesebb is az út.
na benne vagy a taliban? vagy most inkább meghúzódnál?
nem viccelek!
szerintem jobb lesz ha elhiszed hogy élőben is tudok olyan "kemény" lenni mint itt.. nem vagyok az a te fajtád típus "kép nélkül 16 évesen 40kilósan nagyszájúan osztom az észt".
lehet meglepődnél ha találkoznánk élőben. Ha gonolod, keress meg nyugodtan, Hódmezővásárhely, környékén megtalálsz, szegedre naponta járok át. Ha nagyon messze laksz, félútig, mondjuk teszemazt Kecskemétig elmegyek hogy találkozhassak veled. csakhogy megmutassam, élőben is van olyan nagy "pofám"...
várom a válaszod, és remélem mihamarabb találkozunk!
na???
Budapesten vagy környékén,hol lehet alkatrészeket venni??? 1 Cagiva Elefanthoz ( Lucky E )-hez??
Esetleg valamiféle műszaki leírást,??
Sűrge lenne .
A kis csavar be volt öntve valami viasszerű anyaggal!
Zalaegerszeg Göcseji u. 11.
Pava Motor neven Cagiva markaszerviz van.
van benn egy uj Mito evo erdemes!
Csak az katalizators nem annyira eros.
Vegyel azt oszt tavasszal mocizunk van par mitos haver kornyken
pa
EVO
Tudja valaki hogyan lehet Freccia kilómteróráját kiszedni a műszerfalból?
A nullázótekerentyű miatt nem csúszik ki előre, van erre valami trükk?
Vettem már tőled primára oldal idomot, még mindíg hajtok alkatrészek után, ha tudsz bármit hozzá akkor dobj már légyszi egy e-mailt vagy írj a fórumba, de az e-mail jobb mert azt biztos megkapom a forumot meg rittkábban olvasom főleg az elmúlt egy pár hétben mivel csak egymás szapulása és cukkolása megy ez nekem gyerekes.
Ja még egy kérdés esetleg zzr400 hoz is kellene idom ami a tank és az oldalidom között van, felnyúlik egész a műszerfalig és a fejidomig, amikor nálad jártam láttam, hogy jópár féle motorhoz van cuccod, de ez nem annyira lényeges, mert kálon lehet hogy kapok, a prímához fontosabbak a cuccok.
Előre is köszi!
ha van pénzed,vegyél újat,ha nincs,vegyél használtat.minden motort szokás gyilkolni
sztem spec kurvára nem érdemes újat venni,óriási értékvesztés,mindegyik 15lóra van fojtva,stb.de ezt eldönti az.,akinek van 1.3milliója egyáltalán egy 125ös hereköszörűre
Nagyonis forgalmazzák. Ilyen technikát nem lehet csak úgy levenni a palettáról.
Több helyen is kínálják kb. 1.250.000 Ft áron.
http://www.andlhusqvarna.hu/motor/main.htm többek között Ők is.
Széles utat Molnár Imre
De még mindig nem írtátok +, amit a 2. kérdésben kérdeztem!
Nem kell semmit sem érteni
Csak ha már van 36lovas 50-es, akkor már mért ne önthetnék 6 ütemű motorolajat a gáztelómba?
1ébként lehetne csinálni 36 lovas 50-est!!!! Haveromnak van Pegeot 206 makett, távirányítós, benzines, 3ccm, és leadja a 2,5 lovat!!!!!
De amúgy igazából a 2. kérdésre várok válaszokat....
Lenne Pár kérdésem!!!!
1. kérdés:
Milyen 6ütemű fullszintetikus teleszkópolajat tegyek aa 37 cm-es gázrugóba???? A 125-ös full tuning 110 lovas Yamaha Mintembe kéne!
2. kérdés:
16 leszek márciusban.... Szeretném letenni 125-re.... 2 éve van 50-es jogsim... első évben egy 70-es Mintet hajtottam, tavasszal bekerűlt a Garázsba egy új Runner SP, és most szeretnék egy váltós 125-öt.... és háát.... megtetszett a Mito
Szerintetek érdemes lenne tavaszra Mitot kérnem????
Szeretném megtartani a Runnert is....
Mibe fáj egy új Mito? Hol van márkaker... Egyáltalán, forgalmazzák még????
Használtak hogy állnak??? Szokás őket gyilkolni???
Mennyit mennek??? Teljesítmény????
Váltó nem akadály.... volt már kezemben NSR, meg MTX, de hál Istenek vezethettem már gsx-r-t is, (Plus parkolóban )
1 millió ft-ig nincs gond:d mennyi a fenntartási költsége??? fogyasztás?
Köszi a válaszokat!
Kecskemét szerintem optimális lenne mind2őnknek. te lejössz kecskemétig Rednaa, én meg felmegyek Kecskemétig. talán neked még kevesebb is az út.
na benne vagy a taliban? vagy most inkább meghúzódnál?
nem viccelek!
szerintem jobb lesz ha elhiszed hogy élőben is tudok olyan "kemény" lenni mint itt.. nem vagyok az a te fajtád típus "kép nélkül 16 évesen 40kilósan nagyszájúan osztom az észt".
lehet meglepődnél ha találkoznánk élőben. Ha gonolod, keress meg nyugodtan, Hódmezővásárhely, környékén megtalálsz, szegedre naponta járok át. Ha nagyon messze laksz, félútig, mondjuk teszemazt Kecskemétig elmegyek hogy találkozhassak veled. csakhogy megmutassam, élőben is van olyan nagy "pofám"...
várom a válaszod, és remélem mihamarabb találkozunk!
na???