kössz Gufi!!! de had irkáljanak. amit leirtam leirtam vállalom a felelősséget. lehet h. verik otthon őket és nincs kit szidalmazni. azta már darabokban van a s.city és ha fel rakok egy teljesítménygörbét a motor tudásáról akkor fika hejett normális véleményt várok. aki oltogatni akar tegye máshol ne itt várja meg míg visszaírok.
1. Nem ugattam hanem, csak azt utálom h leugattok akárkit, csak azért mert valami idiota hülyeséget beszél neki.
2.Az igen t5-ös, ha felveszel MSN-re akkor többet tok róla mondani.
3.Tartsatok nyugodtan hülyének nem zavartatom magam.
Tyt már akkor ide firkál mikor még neked csak tacskó bringád volt!
Igazából a te Cagiva-d sem láttuk még
JoeZ:Időnként érdemes benézni ide mert sok erős mociról szerehetsz így tudomást!Hiába... a technika iszonyatos tempóban fejlődik..!37LE Prima Vs 47LE Super City
én meg azt hogy tytnek nincs cagija nem arra irtam hogy akkor akinek nincs cagija nem tudhatja hogy van-e injektor vagy nincs hanem hogy"tyt" mit keres a cagi forumon!
Hát nem is tom. Nekem nincs "kadzsivám", de egyvalami biztos. Én is ott voltam röhm-mel a szervízben, és a "szakember" télleg aszonta h vmi innyektor meg ilyesmi előkészít. Mondtam röhm-nek h azt nem hinném h ebbe a kis cuccba injektort raknak. DE HA EZT MONDTÁK NEKI AKKOR NEM Ő A HÜLYE! Hanem a kedvenc szakszervizes szakember. Attól h nem sokat bíbelődött még a mociával az nem jelenti azt h hülye mint a segg. na ennyi voltam
Ez nem OFF-olás ami itt megy oldalakon keresztül???
De egyébként ha valami gondotok van egymással vegyétek fel 1mást msn-re és ott megbeszélhetitek, hogy ki mekkora meg milyen kemény mert a kutyát nem érdekli ez ami itt folyik...
Egyébként meg a Tyt csak akkor tudhatja hogy van-e injektor a 2T motorjában ha Cagivája van???
Nagyon poénos egyébként a te kis viccelődésed az erőgép 50esekkel meg a haverod tuning gépeivel... De hallod nekem már csömöröm van az egésztől. Inkább legyen az a téma hogy milyen színű legyen vagy hogy milyen benzint vegyek bele. De ez már sok nekem.
Vagy lehet hogy én vagyok BUTA és nem tudom miről kell szólnia egy fórumnak.
az aki unja már az olyan okoskodó idiótákat mint Te, átlátszók a storiaid, főleg ez amivel próbáltad magad kimosni a 36 lovas Primából, inkább ne írtál volna be semmit és már rég el is felejtette volna mindenki
Hát ja ez van hülye gecik akik kurvára csak az első írásokat veszik figyelembe (tisztelet a kivételnek!)a moobsrol is kibasztak 1x már öcsém miatt most itt is jól beszoptam vele éjjen! amugy ja én is kurvára nem irok hejesen (bukfenc van nyelvtanbol ) de mostmár mind1 nem kell valakinek 124 lovas babetta?
Akkor a szak ember úrnak üzenem hogy menjen vissza kertikapákat szerelni.Ha már egy karburátort nem tud fel ismerni.Jah és injektoros 2T-knél(pl aprilia sr-ditec) nem az injektor adja a "zümmögő" hangot hanem a benzin pumpa.
De ez már tényleg szánalmas. Nem kell itt magyarázkodni.
na remélem hagytok már a hüjeséggel!amugy szerintetek jol nézne ki a primám feketén? mindenhol! me van aki azt mondja hogy mivel 50es ha beindul a fekete szín komolytalan a hangja miatt!
2.Az igen t5-ös, ha felveszel MSN-re akkor többet tok róla mondani.
3.Tartsatok nyugodtan hülyének nem zavartatom magam.
Hát ide kell szoknom lehet röhögni a sok baromságon
Igazából a te Cagiva-d sem láttuk még
JoeZ:Időnként érdemes benézni ide mert sok erős mociról szerehetsz így tudomást!Hiába... a technika iszonyatos tempóban fejlődik..!37LE Prima Vs 47LE Super City
Ez kész minden topikba beugatunk
De egyébként ha valami gondotok van egymással vegyétek fel 1mást msn-re és ott megbeszélhetitek, hogy ki mekkora meg milyen kemény mert a kutyát nem érdekli ez ami itt folyik...
Egyébként meg a Tyt csak akkor tudhatja hogy van-e injektor a 2T motorjában ha Cagivája van???
Nagyon poénos egyébként a te kis viccelődésed az erőgép 50esekkel meg a haverod tuning gépeivel... De hallod nekem már csömöröm van az egésztől. Inkább legyen az a téma hogy milyen színű legyen vagy hogy milyen benzint vegyek bele. De ez már sok nekem.
Vagy lehet hogy én vagyok BUTA és nem tudom miről kell szólnia egy fórumnak.
En inakbb hirdetek: Fesszabajzom van Mito-re ha kell irj mailt vagy msn
Udv
arra vagy büszke hogy meghúztak nyelvtanból? hát körülbelül az egész életed ennyit ér...
De ez már tényleg szánalmas. Nem kell itt magyarázkodni.