Hát hogy a hengerért menyit kérhetnek pontosan azt nem tudom MitoGerinek van egy zsír új eladó polini szettje Cagivára 75000 FT ha jól emlékszem,Nekem is van egy 125-ös verseny hengerszettem 79000-ért. A kipufogó-t szerintem fölösleges újat venni alig használt van már 50-60-tól. A lánckerék az 2-3000 forint lehet(max de ezt majd aki pontosan tudja az elmondja) Ez a sport elektronika írás nem igazán értem hogy mi akarna lenni ez nem befecskendezéses motor hogy lehesen számítógéppel változtatni,de az elektromos részekhez nem nagyon értek így arról nem nyilatkoznék.
nagyon köszönöm az ien építő jellegű tanácsokat . még semmihez nincs késő mert most a pénzgyűjtési stádiumban vagyok. de lehet h. igazad van és megetettek. de én ezért írok ide h. meghalljam a véleményeteket,hozzászólásotokat. én egy szerelővel beszéltem a ducatiwolfnál. ő mondta ezeket az adatokat a 125 ös kategóriához. a végösszeget kicsit több mint 200.000 re mondta . 185 ös hengerrel ujra irt versenyprogrammal , lánckerékkel, és kipuffrendszerrel. nekem kedvezően hangzott eddig 160at gyűjtöttem ösze. de szeretnék egy kcsit többet kihozni a kis 25ösömből.nagy terveim vannak. ugyhogy aki ezek után elkezdi a baromságaival tölteni a hejet h. én azért irok h. felvágjak az magyaros egyszerűséggel kinyalhatja a seggemet ez nem neked szólt.
Legjobb tudomásom szerint a polini henger 160 ccm-es(kerekített érték) soha az életben nem fogsz belőle 40 lovat kihozni mert a csatornákba meg a beömlőkbe úgyse nyúlnak bele.Malossi Cagiva tuning hengere 180 ccm-es de azt ha jól tudom újonnan már nem lehet kapni.
A 40-47 LE-höz annyit szeretnék hozzá fűzni hogy menj ki egy Alpok-Adria futamra 125-ös Sport kategória első 5-helyén lévő motor(lehet hogy még ezeken kívűl több is) kb 40(vagy több) lóerősek és azoknak közük nincs ilyenek dolgokhoz hogy Polini henger és társai.
De te tudod.
na ecsém beléd is sok ész szorult . mért vagy meglepődve a 40-47 lovon?!(Csombek)! nekem pesten csinálják a polinin 185-ös hengert a DUCATIWOLF-nál és az mondták h. beállítástól függően 40-47 ló közöt lessz. majd leméretem és ha nem annyi nem fizetek . máskor figyelmesen olvass! mert engem lehet fikázni de a motor szent. de ha kételkedsz elmehetünk egy gyors körre egy baráti futam. de ha most a gép előtt ingatod a fejed ezek után is akkor a további beszélgetésünk tárgytalan . további apriliamentes motorozást.
nem hiszem, hogy helyénvaló lenne szócsatát vívnom egy 16éves írni, fogalmazni és önmagát kifejezni nem tudó, beteges és buta képzelgéseit mással elhitetni próbáló, antiszociális degenerált kis fasszal - veled- .
Egyrészt azért mert szánalmas vagy és valahogy nincs kedvem lesüllyedni a szintedre
Másrészt azért mert szerencsére mindenki tudja aki elolvassa a hozzászólásaid hogy mekkora IQbajnok vagy.
Mondom, mi azért jót szórakozunk rajtad.
sürgősen szükségem lenne 1 kormánykiflire! 50es primához ha valakinek van bontott vagy tud bontot ahol be tudnám szerezni szóljon!köszönöm! ja és egyépként elnézést mindenkitől nem vagyok hüje csak unatkoztam aztán gondoltam 1et és kitaláltam a 36lovas primát valoban nincs legalábbis én nem tudok róla,de azért ha valakinek sok pénze van megtudja csinálni! bocs tyt ha a hüjeségem miatt fölöslegesen pötyögted a gombokat ,de azéret nem volt muszáj egyből ojen ellenségesen megnyilvánulni!na de a lényeg ha valaki tud kormánykiflit szóljon mert enyém eltört és félek ha megheggesztem nem fogja birni!
Köszönöm! akkor érdeklődök! Néztem most ezen az oldalon Bőrruhát mert tervezem h veszek és sztetek mienek lehetnek ezek ? Mármint megér annyit amennyi?
hogy ez a tyt milyen kemény talán titkárnonek késztulsz hogy ennyire izgat az irásom? amugy ha már ijen szépen beszélgetsz te mi a budos faszt csinálsz? bocs számodra érthetően:te mi a büdös faszt csinálsz a cagiva fórumon ha nincs is cagivád?
KicsiJuhász!
Én pont tegnap cseréltettem a fékbetéteket (csak hátul).
FERODO márkájú (olasz ), platinum, FDB207P (ez van a dobozára írva...).
3520Ft volt (2db).
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy vette vki az Amargo kft.-től egy cagiva mito evot aki igen kérem jelezze köszi, Van e eladó 125-ös hengerfej dugóval gyűrűvel eladó írjatok köszi hello
Szevasztok srácok!
Mint kiderült a mocimról, az áttétele nem a gyári, mivel most 13 -58-as és a végsebje 90Km/h. A nagyvas.hu -n néztem hozzá, és kétfélét találtam: 13 - 49-est és 15 - 43-ast. Azt akarom h gyors legyen a gép, szal ti meiket ajánljátok leginkább, és miért? Kb. mennyit javulna? A többiek Cagiva Primája 100-110-et megy. Lécc, írjatok! Köszi előre is!
Szeretném a segítségeteket kérni!Van valakinek közelebbi tapasztalata a Cagiva Freccia C12R-ről?
Válaszotok előre is köszönöm
A 40-47 LE-höz annyit szeretnék hozzá fűzni hogy menj ki egy Alpok-Adria futamra 125-ös Sport kategória első 5-helyén lévő motor(lehet hogy még ezeken kívűl több is) kb 40(vagy több) lóerősek és azoknak közük nincs ilyenek dolgokhoz hogy Polini henger és társai.
De te tudod.
Biztos még háttúlról 2-en tolják
Egyrészt azért mert szánalmas vagy és valahogy nincs kedvem lesüllyedni a szintedre
Másrészt azért mert szerencsére mindenki tudja aki elolvassa a hozzászólásaid hogy mekkora IQbajnok vagy.
Mondom, mi azért jót szórakozunk rajtad.
nembaj, mi legalább jól szórakozunk rajtad.
Budapesten a 17.kerületben van boltjuk... rendelni nézd meg a linket
Én pont tegnap cseréltettem a fékbetéteket (csak hátul).
FERODO márkájú (olasz ), platinum, FDB207P (ez van a dobozára írva...).
3520Ft volt (2db).
Mint kiderült a mocimról, az áttétele nem a gyári, mivel most 13 -58-as és a végsebje 90Km/h. A nagyvas.hu -n néztem hozzá, és kétfélét találtam: 13 - 49-est és 15 - 43-ast. Azt akarom h gyors legyen a gép, szal ti meiket ajánljátok leginkább, és miért? Kb. mennyit javulna? A többiek Cagiva Primája 100-110-et megy. Lécc, írjatok! Köszi előre is!