basszameg a kurvaisten fasza nem értem hogyapicsába lehet ilyen rohadtul érthetetlenül és ömlesztve leírni egy kurva hozzászólást hogy egy baszott vesszőt pontot vagy írásjelet nem tudsz belerakni az oké de legalább akkor írnál helyesen meg kurva idegesítő amikor egy óráig bogozom ki hogy mi a szart akartál írni mert ez már nem is magyar nyelv amit használsz hanem minimum román és amúgyis televan helyesírásihibákkal de közben meg tök érthetetlen is de ha megdöglök akkor sem rakok pontot vagy vesszőt pedig már nagyon szúrja az oldalam ja amúgymeg rohadtul nem féltem a tízezresem mert nemhiszem hogy fennáll a veszély hogy elvesztem mert a büdös életben nem csináltok olyan primát ami 36lovas lesz szóval buktad
szerintem azért csak mert ezt leirtam és már nem tudom minek valoban valotlan a hejetekben valoszinu én is ezt irtam volna de rendben megprobálok még nyár elott szerezni eggy teljesitménygörbét rola arrol már nem hiszem hogy lessz másolat de csinálunk legalkább is tervezunk eggy ujjabb erogépet arrol lessz papir és akkor buksz eggy 10est!!!!
de utálom az ilyen kis nagyotmondó hülyegyerekeket! ez a legnagyobb öröm az életedben, hogy beírod hogy a haverod csinált egy 36 lovas primát?? és szerinted ki hiszi el??
mint a másik balfasz az 50lovas hayabusa gyújtásos mitoval :)
figyelj, szerintem jobb ha megtartod magadnak a hülyeségeid. A saját érdekedben. SENKI de SENKI nem fog hinni Neked, amíg:
-leméretitek azt a szart a Kalivoda Imrénél, ő aláírja
-beszkenneled a görbét
Ha beraksz ide nekem arról a csoda Primáról egy fékpadi görbét, akkor elhiszem.
Mégvalami. Honnan tudja haverod hogy 36ló??? Érzésre? vagy elment egy másik okos haverod vele egy körre, és aztmondta :"gyerekek, ez 36 ló".
Ha olyan jól tudjátok hogy az pont 36 ló, akkor valószínűleg lemérettétek.
tessék bizonyítékot mutatni, egy teljesítménygörbe formájában..
NA??? Lenne rá 10ezer forintom (most épp annyi van nálam), hogy a büdös életben nem fogsz arról a motorról nekem 36lovas teljesítménygörbét mutatni.
Addig meg:
1. kuss
2. menj hazudozni a 14 éves hülye haverjaidnak
ennyi :))) remélem sokunk érzéseit tolmácsolta ezen hozzászólásom
Annyit mondj hogy neked kell teleszkóp olaj!!!
És ott kérdezni fogják milyen villába és milyen keménységű olaj kell.
De ha nem olajdepóba veszed hanem motoros boltba akkor ott elmondják melyik miért jó.
A teleszkóp szimering megintcsak. Ha motoros boltba veszed akkor típus alapján kikeresik...
Ha szimeringboltba akkor meg vigyél mintát és az alapján a kezdbe nyomják...
ziasztok fontos lenne jobb első teleszkopom ereszt
milyen olaj kell bele és bemegyek a boltba mitmondjak milyen szimeringet kérek? üdv Kicsijuhasz, ja és milyen hatso flékbetétet? légyszi segítsetek
Hali! Valmelyikőtöknek nincs eladó Mito első féktárcsa? Csak jóval a kopáshatár feletti érdekelne. Jah és meg tudnátok adni a méreteit? Lyuktávolság, agyátmérő, átmérő? Köszi: FePi
hát nem is kell elhinni én nem vok huje átse vertek mert én is láttam én se akartam elhinni pedig a saját szememmel láttam a gyujtás nem házi volt az apriliát nem érdekelné mert a blokk nem birta de majd ha a gyereknek lessz lovéja eggy ujjabb 50es ero gépre csinálunk eggy hiteles videt akkor leeshet az állatok!
Rednaa nem csak nekem vannak kételyeim, nincs más elektronika csak gyujtás a Primában az a helyzet
de nem meséli be nekem senki hogy hog az a blokk ami addig tudott 10 lovat akkor egy sportgyujtással(vagy vmi házival vagy nem tudom mivel) majd leadja a teljesítménye 3-szorosát
Egy 50-es gép 36 lóval? Gyorsan vigyétek el az Aprilianak, biztos adnak érte egy pár millát. Aztán a következő 125 gp motorjuk 90Le lesz, a 250-es meg 180!!
csak mondom peterman nem kamu a 36 lo ha nem hiszed el engem nem izgat amugy én gyári primám 10lo és nem csak gyujtás elektronikán lehet tuningolni de szerintem ezt haggyuk és azt is montam hogy 36 loval a nem jutott messzire!
március, április előtt nem valószínű hogy beindítom a mocit..
jelenleg pénzt gyűjtök hogy egyáltalán olaj legyen benne meg benzin.. szóval a holnapi gurulás kizárva...
a tavalyi motorosbulin Makón, a motorvilágtól jöttek ki Békéscsabáról csak sajnos nem sikerült megszerezni a görbét
azt hogy mikor jön egy másik gép hát jó kérdés most még ez van,de eladó
amúgy mostanában ha ilyen jó az idő, holnap pördülhetnénk egyet kíváncsi lennék az RS-edre
mint a másik balfasz az 50lovas hayabusa gyújtásos mitoval :)
figyelj, szerintem jobb ha megtartod magadnak a hülyeségeid. A saját érdekedben. SENKI de SENKI nem fog hinni Neked, amíg:
-leméretitek azt a szart a Kalivoda Imrénél, ő aláírja
-beszkenneled a görbét
Ha beraksz ide nekem arról a csoda Primáról egy fékpadi görbét, akkor elhiszem.
Mégvalami. Honnan tudja haverod hogy 36ló??? Érzésre? vagy elment egy másik okos haverod vele egy körre, és aztmondta :"gyerekek, ez 36 ló".
Ha olyan jól tudjátok hogy az pont 36 ló, akkor valószínűleg lemérettétek.
tessék bizonyítékot mutatni, egy teljesítménygörbe formájában..
NA??? Lenne rá 10ezer forintom (most épp annyi van nálam), hogy a büdös életben nem fogsz arról a motorról nekem 36lovas teljesítménygörbét mutatni.
Addig meg:
1. kuss
2. menj hazudozni a 14 éves hülye haverjaidnak
ennyi :))) remélem sokunk érzéseit tolmácsolta ezen hozzászólásom
És ott kérdezni fogják milyen villába és milyen keménységű olaj kell.
De ha nem olajdepóba veszed hanem motoros boltba akkor ott elmondják melyik miért jó.
A teleszkóp szimering megintcsak. Ha motoros boltba veszed akkor típus alapján kikeresik...
Ha szimeringboltba akkor meg vigyél mintát és az alapján a kezdbe nyomják...
milyen olaj kell bele és bemegyek a boltba mitmondjak milyen szimeringet kérek? üdv Kicsijuhasz, ja és milyen hatso flékbetétet? légyszi segítsetek
de nem meséli be nekem senki hogy hog az a blokk ami addig tudott 10 lovat akkor egy sportgyujtással(vagy vmi házival vagy nem tudom mivel) majd leadja a teljesítménye 3-szorosát
jelenleg pénzt gyűjtök hogy egyáltalán olaj legyen benne meg benzin.. szóval a holnapi gurulás kizárva...
azt hogy mikor jön egy másik gép hát jó kérdés most még ez van,de eladó
amúgy mostanában ha ilyen jó az idő, holnap pördülhetnénk egyet kíváncsi lennék az RS-edre
Mikor jön a következő gép?