Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

36LE? Szerintem azt még te magad se hiszed el amit leírtál. A haverod komoly vetítőgép lehet Te meg szatyorba élsz ha ilyeneket elhiszel Vagy esetleg ha 16-ot akartál írni csak elírtad akkor bocs! (Bár még azt is sokallom )
Üdv
Szép jó estét!

Abban kérném segítségeteket, hogy hol lehet pest megyében műszaki vizsgáztatni, és ha tudtok vmi elérhetőséggel szolgálni annak módfelett tudnék örülni!

Segítségeteket előre is köszönöm

Fuchs#20
ja gyári Mitoról beszélek
gyujtás elektronikán kívül mi van még a Primában más elektronika?
ne etess már hogy kis prima majd 36 lovat tud, lemérettem a Mitomat keréken tudott 22.28 lóerőt, majd kimentem megütöttem és 170-et ment a 110 kg alatt, akkor nincs miről beszélni
na akkor nem tudna nekem valaki a mocimra kiflit? nem vajat kenni rá motorba me nekem eltort és félek hogy a hegesztés nem fogja birni! ---------az éleem forog kockán segitsetek!!!! -------------
ismerek cagiva prima 50est ugyan ojan mint enyém gyári 96 os csak a gyujtáson meg egyéb elektronikán tuningoltak és 12 ezres fordulaton 36db lovat tud a nyomatékát nem tom na jo hátulotoje!:380km-ert birt a henger!
Jólvan, na... Az RS250 szétkopva annyi
Az én régi kedvenc Frecciám lerakott a fékpadra 30,55kW-ot (41,5LE) 11200-as fordulaton
és 29Nm-t 7800-as fordulaton de a blokkfeleken kívül semmi sem volt gyári... Ja meg 179ccm-es
persely figyelt a Poliniben... Mit lehet csinálni a Super Cityvel, hogy 47 legyen?!?
RS250 blokkot bele??
"egyéb közölnivalók, legjobb köridők, eredmények, MSN, ICQ, stb.:
msn:balint90@freemail.hu most lessz 40-47 lovas a supicitym ha minden igaz és végre elhozhatom."

az massziv
motorozni akarok!! már hányingerem van minden mástól ami nem benzinnel megy. most hétvégén szerintem elnézek ceglédre egy ridingra me nem birom sorry ha untatlak benneteket.
koszi szépen
szia! 8deci!!
Ma délután egy piros Prima mellett parkoltam a Dioval a Fehérvári teszkó oldalbejáratánál!
Kié volt?
nekem sajna az nincs rajta de te kb menyit szoktál bere rakni?1-litert vagy menyit? elóre is kosz
Nekem a beöntő csavaron van egy nívó pálca is! Neked nincs?
hali valaki nem tugya nekem meg mondani hogy cagiva elephant 125cc váltojába menyi olaj kell elóre is koszi szépen
Ciao!
Nem tud valaki arrol a 2 kipufogó rendszeről valamit amit tegnap adott el a Báttya Kál-ról apriliára???
Az egyik érdekelne!!!
helo nekem sürgösen szükségem lene cagiva alettára tank sapka ha tudja valaki h esetleg mi lehet jo rá vagy tudd gyárit az lécci irjon!!
igen a különolaj is 1:60 arányú alapjáraton, de fordulaton felmegy az 1:30-ra is 10000 környékén
miért gyujtsek pénzecskét? kb a kulon olaj is 1:60arányu
nem értem mi lenne a drága!
bocs kormánykifli kéne de csak a felso rész
na de amugymeg nem tudna nekem valaki 50es primához kormányt csak a kozéprész kéne me nekem eltort ha valaki tudna legalább bontot ahonnét tok szerezni naghyon megkoszoném!
mielőtt beleraksz 1:60-at azé gyűjts egy "kevés" pénzecskét
csa nem azé de ugy látom ti nagyon nem vágjátok a keverési arányokat 1:40 simoba kell minnél jobb motor annál kevesebb olaj kell én 30 éves panoniát használok bejáratosan 1:25 ossel a motorosfurészbe kell 1:50 szal ezekbe a cagi gépekbe meg kb 1:60 1:50 es keverék boven jo de persze nem biztos de azé leirtam!