Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy csapágylehúzó csodákra képes
hát keverj 1:40-et abból baj nem lehet. ha pályázol mehet vissza az 1:30
Nekem ki lett kötve a külön olajzásom és már be lett járatva a gép eddig 1:25, 1:30- ra volt bekeverve!! Ezután milyenre kell??? 1:40, 1:50???
Sziasztok! azt szeretném megkérdezni hogy egy cagiva elefánt Hátsó kerekének csapágyát hogy lehet kiszedni??? nem tudom sehogyse kiszedni! ha tudtok segítsetek! előre is köszönöm! robi
Sziasztok!

Mito "93as-hoz első lámpát és bal oldalidomot.
Ja és fejidomba kéne egy plexi.
Ha valaki tud írjon egy mailt!
A címem Ptibiba@freemail.hu
Előre is kösz!!
Kössz skacok a segítséget. Olcsó legyen és menjen is ahogy kell neki. Mért tudsz ajánlani egyet?
vagyis kiegyensúlyozó
az a balance tengely a kiegyenlítő tengely lenne???
ha csak hangja van akkor az nem a balance tengely,hanem főtengely,hajtókar,vagy kuplungkosár.ha a balance tengellyel bajvan,akkor az ráz.szóval ott valami duma van.milyen mitot szeretnél venni?
Köszi JAMAL a segítséget akkor szerintem hagyom a gépet és tovább nézelődök.
ha jóra gondolok akkor az a kiegyensúlyozó tengely ami azért gáz ha rossz mert a motor kb szétesik úgy ráz.. nekem is volt hogy szar volt egy fogaskerék törés miatt és állóhelyzetben elmászik a motor 5-10 cm-t egy gázrántásnál.. de biztos hogy van csúnyább következménye is szóval azt rendbe kéne tenni...
Sziasztok én találtam a neten egy 91-es Mito-t. A gazdája azt mondta, hogy valami balance tengely miatt van egy kis hangja. Légyszíves mondjátok el nekem, hogy az mi mert én nem vágom és ha az meghibásodik akkor mennyibe kerül azt kicserélni. Köszi Norbi
Sziasztok nincs vkinek mito-hoz tömítése a henger és a kipufogó közé fontos lenne köszi !
Üdv!
Első munkanapom, mondom, na ezután meghajtom a vasat...
hát nem besötétedikkk fél 5-re?!

LÁNC: Nem értek hozzá: Milyen láncot lehet rendelni mitohoz ( - persze ha nem "eMMGeritől" veszed :) a www.nagyvas.hu -n van egy csomó féle de asse tudom milyen az az "x" gyűrűs meg "o" gyűrűs lánc, meg milyet érdemes venni...stb

Mi ez a CZmárka? Az jó? És a többi?

AKKSI?! Abból melyik a tuti?!

Thx,
eMM

u.i.: gondolom ti is az adventi várakozásról átváltottatok tavaszi várakozásra....
Úgy érzem magam, mint ezek itt a képen... "szárnyak nélkül"...
udv
Mito bolkkot keresek komplettan mukodokepesen ha van legyszi irj.
kossz
bocs elozo(null,link italmondo és nagyvas mocis alkatrészbolt weboldala lenne
null vagy link itt tuti találsz mindent! kivéve amit nem! amugy nem tud valaki 50es primahoz bendixet vagy ha nem drága indito motorral eggyutt? csak me a bendixem néha nem kattan be és nem indul sokszor elsore!
HELLO! nagyon kéne, és már fel is vettelek msn-re ha nem gond...
de egy új láncszett is ráférne a mocira, szal ha azt is tudsz akkor érdekelne... a többit meg majd msn-en!
köszi
alap hogy kell fagyállót tenni a hűtőbe..
hát én most próbálgtom az olajokat : egy olajnál éreztem változást csendesebb lett a motor és nem füstőlt még télen sem. és én fasz elfelejtettem . na mind1.nagyon köszi.asszem megpróbálom azt a drágábbikat mert ojan még nem volt benne. jah és ha még van benne egy kis olaj akkor szerintetek rátöltsem? vagy engedjem le? jah és még1 kérdés ti használtok fagyállót ahűtőfolyadékba?
ha nagyon pénzednél vagy akkor agip racing 2t,ha ennyit nem akarsz rá szánni akkor szerintem shell vsx 2t is nagyonjó.
tényleg te milyen olajat használtál???
hi!
mindenképp full szintetikus gondolom ezt tudod: azon belül mind1 én igolt használok azt merem ajánlani neked is! de jó repsol valvoline mind1
gyerekek (ha nem haragszotok a megszólításért) nem tuggyátok h. mien olaj lenne a leg optimálisabb a 125ös supercityhez? előre is kössz!
szia,van cuccom ha kell,szériától a poliniig,nicasilostól a perselyesig,újtóla használtig.keress meg.