Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hellósztok! még ősszel megszorult a mocim és most hengert,dugót és láncot keresek rá ...
Ha valaki tud az országban alkatrész vagy márka kereskedelmet légyszi írjatok!
előre is köszi
ja és hogy ne csak kérjek!:szeke kuldj eggy képet a tükörröl lehet tok szerezni akár ujjat is!
nem tudna valaki nekem ojan hejet emberkét aki tud egyedi lámpaburát csinálni? nem komplett lámpa kéne csak eggy üveglap az idom elejére ami csepp alaku sima uvegboritás ami rengeteget dobna a mocin! ha valaki tudna ijet meg se tudnám koszonni annyira örülnék!
ja kellemes unnepeket mindenkinek!
csumi!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!
remélem legalább átkarburáljáto ka vasakat,ha már ien allat modon előveszitek ienkor is
nem is vagy te olyan hülye (poén lenne ha nem értenéd):D
Törd le a másikat is
Sziasztok!Van 1 98as Mitom,és tegnap sikerult letornom a jobb tukrot rola.Nem tud vki hasznaltan?Koszi
Karácsony tiszteletáre mentem pár km-t a motorommal ,de jó is volt újból kihuzatni
elvérzik a motorom vagyik elolajozik basszameg csopog a blokknál az onindito felett ugy láttam eggy csavarnál az olaj bassszameg remélem nem fotengejszimeringes de amugy nagyon jo megy a kicsike ma is mentem vele este a hidegben nehezen idult de mikor bemelegedett fu még jobban ment mint máskor ezt amugy most csak unalmamban irtam
jo nekem igazabol az a kerek eloszot kell de az nagyon sürgős lenne mert jó idő van:D:D
nekem van 1 külön olajzás bovdenem
Sürgösen? Nálatok ilyen jóidő van?
Sziasztok sürgősen kéne nekem egy gázbowden eloszto SÜRGŐS köszikereklámpás mitohoz
hy...kéne az msned plz,fontos segítség kellene
Hali!

Esetleg közöttünk van az a Cagiva Frecca C12R gazdája aki tőlem vásárolta meg a gyönyörű szép zöldikémet?

Ha igen! Feltétlen írjon!

Köszi
hello mindenkinek, egy haveromnak kéne a segitség , vett egy cagiva ar350 endurot és sehol nem tudd
a közelbe hozzá alkatrészt szerezni, tudtok vmi cagiva alkatrész boltot komárom-e. megyébe vagy pest megyébe
na igen ez már moci
jól néz ki nagyon csak szerintem a kipuffot azt hagyni kéne baloldalon fönn de amúgy fasza
vélemény?
valami iesmit akarok kihozni a supercityből(a bal oldali, ez is s.city)
hy. nekem van gondom a prima váltoval, ha tudsz, tudtok, kéne valaki, aki ért hozzá. megköszönöm elöre is. üdv:Laci
szia. ha pesti vagy a VI. ker. Jókai téren van egy naggyon jo tömitéses, segit rajtad. csak vidd el, az eredetit hozzá a méret miatt.
remélem sikerül. ellenben ha te tudsz valakit aki váltó gondban tudna nekem segiteni, meg víz, üzemanyag összefolyásban, akkor megköszönném.
üdv Laci
a dragoknak milyen szokott lenni a villaszögük???? mert a nyaknál a legtöbbnek megvan döntve