hellósztok! még ősszel megszorult a mocim és most hengert,dugót és láncot keresek rá ...
Ha valaki tud az országban alkatrész vagy márka kereskedelmet légyszi írjatok!
előre is köszi
nem tudna valaki nekem ojan hejet emberkét aki tud egyedi lámpaburát csinálni? nem komplett lámpa kéne csak eggy üveglap az idom elejére ami csepp alaku sima uvegboritás ami rengeteget dobna a mocin! ha valaki tudna ijet meg se tudnám koszonni annyira örülnék!
elvérzik a motorom vagyik elolajozik basszameg csopog a blokknál az onindito felett ugy láttam eggy csavarnál az olaj bassszameg remélem nem fotengejszimeringes de amugy nagyon jo megy a kicsike ma is mentem vele este a hidegben nehezen idult de mikor bemelegedett fu még jobban ment mint máskor ezt amugy most csak unalmamban irtam
hello mindenkinek, egy haveromnak kéne a segitség , vett egy cagiva ar350 endurot és sehol nem tudd
a közelbe hozzá alkatrészt szerezni, tudtok vmi cagiva alkatrész boltot komárom-e. megyébe vagy pest megyébe
szia. ha pesti vagy a VI. ker. Jókai téren van egy naggyon jo tömitéses, segit rajtad. csak vidd el, az eredetit hozzá a méret miatt.
remélem sikerül. ellenben ha te tudsz valakit aki váltó gondban tudna nekem segiteni, meg víz, üzemanyag összefolyásban, akkor megköszönném.
üdv Laci
Ha valaki tud az országban alkatrész vagy márka kereskedelmet légyszi írjatok!
előre is köszi