Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hallod egy kuplungbowdent picsa nehéz ám kicserélni nehogy már kiadj 8 rugót ilyen szarságokra hogy márkaszervíz meg faszom... abszolút lehúzós az egész
gyártsál mint én....
amúgy faszánnéz az rs ed...
Valakinek RS-re tuningvége van???(arrow......)????????
abüdösqrvaannyukat kejak le akarnak húzni? de szerintem azért ien drága mert márkaszervízben csinálják de lehet hogy megmondom h. felrakom én egyedül.... azé köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
törekedj ugyanarra.
Ja, én is így gondolom.
nemárt ugyanazt rakni bele..
Ehhez csak egy részkérdés:
ha eddig 10W40 et raktam bele és után kell tölteni kicsit, mert szerelésnél elfolyt pár deci akkor rakhatok bele 15W40-et vagy maradjak a 10W40-nél, vagy tök mindegy?

Válaszod előre is köszi!

eMM
na nekem meg má az a bajom hogy valahonnét fojik az olaj basszameg csak épp hogy csopog de akkor is!!! meg a bendix szar sokszor csa 5. re indul de akkor szo szerint pocre szal tuti a bendix a hibás remélem ijet is tok szerezni az italmondban de mindent leszámitva kurva jol megy a kicsike csak most oltári ronda a festés le van kaparva a hátso idomon a csomagtarto az elso idom meg a két oldalso meg rajta sincsen a lámpa is csak oda van kotozve hehe kicsit se néznek hujének az emberek!
ja ez nem hogy nem reális ez hujeség az egéssz nem kerulhetne mindennel eggyutt 5ezrnél tobbe vagy talán aranybol szeretnéd vagy mi?
Az egyáltalán nem reális bazzeg kb 2-3 ezer forint...a boltokba.VIGYÁZZ LE AKARNAK HUZNI!!
szevasztok egy olyan kérdésem lenne h elszakadt a kuplung bowden a supercityn és a szervizben azt monták h. 8000 ha a bovdent javítják az új bowden meg 15-20 ezer körül van reális ez?
szivesen!
örülök h segíthettem!
de a hengerfej tömítést nem tom
koszonom a tuti tippet megrendeltem másnapra hozták is a tomitéseket most ojan kérdésem van hogy amikor szétszettem a hengerfejet akkor ugy láttam hogy ragasztva volt a tomités és a vizhutés tomitése is szal a kérdés hogy ez gyárilag ragasztott? és én nem ragasztottam csak beleraktam simán az baj?(szerintem nem mert bmw be se kellett de azé kiváncsi vok annak a véleményére aki ért hozzá!)
koszonom szepen remelem hogz itt sikerrel jarok
nézd meg az adatlapom..
helo nekem a primán ien sima tömitö paszta van és nagyon birja ugy h tudom neked is ajánlai !
Tegnap ösze lett rakva a Cagiva Alettám 2évi állásután rá lett rakva ahenger és elsöre indult!
Az elsö szétszedés után (elszállt a dugó) összeraktam és nem veszi az aletta a 2. sebesspéget. ha valaki tudja h mitől lehet ez v honnan hagytam ki egy hézagolót akkor kérem írjon.
előre is köszi!
Veszel egy simson első fék bowdent és az is tökéletes! Nekem az van kb fél éve!!! A bowden külsejét meghagytam csak a belsőt cseréltem! Így kb 300ft-ba volt!
A nyár elején vettem 1 cagiva alettát, aki tudna segíteni nekem 1 szerelési könyvel az szóljon légyszi!
Csinálj.
hát ja
van róla képed már mint a kipuffról?
próbáld meg az italmondonál békéscsabán van bolt telefonon meg is tudod rendelni és másnap már meg is jön az áru
www.italmondo.hu