Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

700 ft 1 lendkerék lehúzó boltba
Cagiva Mito hengerszett(henger hengerfej dugó gyűrűk csapszeg) ELADÓ 45000 FT akit érdekel vegyen fel MSN-re
ez a lendkerék és a főtengelyen van rajta a főtengely az kúpos és a lendkerék meg rászorul ahhoz hogy ezt leszedd kell egy lendkerék lehúzó másképp ez nem fog menni tuti
a lendkerék lehúzó az nem egy nagy történet én is csináltattam, esztergályos csinált asszem 10 mm-es kazán lemezből
Ő lenne a kérdésem tárgya, vagyis az a fémház, amit nem tudok a generátor tengelyéről leszedni!
:-(((
Helló Mindenkinek!

Még új vagyok itt, de máris a segítségeteket kérném! Persze ha lehet...

(bár ne vagyok szakértő, ezért ha valami hülyeséget írok nézzétek el!)

Nekem egy Cagiva Supercity-m van, de van vele egy kis, vagy inkább nagy problémám!
A forgattyús házban az egyik hézagoló lemez eltört, bár fogalmam sincs, hogy hogyan, de beszorult tőle az egész moci!
Szóval halál!
Neki álltam szédszedni és minden jól is ment, de ahhoz, hogy szét tudjam szedni a váltót meg a forgattyús házat, szét kellett szednem a motor generátorát is! Na itt jött a nagy probléma!
Ugye a moci generátora azon az oldalon van, ahol a sebességváltó.
Mindent szét tudtam szedni, de a generátor fém háza, vagy burkolata nem jön le az istennek sem! :-(((( Szóval az anyát, ami tartja sikerült lecsavarni, viszont a generátor tengelyéről nem jön le a fém ház. Nem tudom, hogy most ez menetes, vagy csak le kell húzni a tengelyről!!! :-(((
Itt kell állítani a gyújtást is, vagyis ha a ház (burkolat) lekerül róla!

Nektek volt már ez a része szétszedve a motorotoknak? Kellett esetleg gyujtást állítani?

Ha tudnátok valamit segíteni nagyon megköszönném!

Várom mielőbbi válaszotokat, itt a forumban, vagy e-mailen: szabolcs1016@freemail.hu
Esetleg tippeiteket, hogy kit kérdezzek meg!

Előre is köszönök mindent! :-)

Helló!

Szabolcs
(egy Supercity tulajdonos)
hát ja fikázom mert nekem nem tetszik ennyi....én kurvára nem úgy csinálom mint ő,az meg télleg kurva nagy segítségkérés h megkézdeztem tőle h szerinte milyen áttétel lesz jó és hogy jó e megfordítva a felni...
Nem magamból indulok ki. Hanem abból, hogy köze nincs hozzá, vettmost 2 felnit, és azthiszi, hogy olyan egyszerű lesz. Mitogeri sm rx-ét szarrá fikázta, utána meg megy Gerihez, hogy segítsen neki, hogyiskell megcsinálni. buzi csíra.
bekaphatod a kicsi faszodat...
Na jó, azért ne magadból indulj ki
úgyse tudod megcisnálni :D
viszont pátyon van 1 supercitys srác meg az én(3ker) rxem is sm lesz szal márciustól mehetünk
ha 260 volt és rendszámos....akkor azon kurva tré a hátsó gumma
....Ránézésre.... :)
Így képről nagyonfaszának látszik...vifil kószted??
gyerekek véégre embertársaim!! 1év megfestített meló után szert tettem egy megtuneszolt nagyonottvan supercityre!!! ügyi vagyok? baromira örülök
na hát ez egy hosszú történet de ugy volt h szar volt az enyém amivel vettem a motort és szereztem bele másikat amit belerakattam de az is szar volt és felhívtam a gyereket akitöl vettem és mondtam neki mi a gond és monnta h küld egy másikat mert pont van neki még1. és visszaküldtem ö meg küldte a másikat csak nincs kedvem vele szenvedni hogy berakjam meg a pénz is kéne!!De ezt még nem probáltam ki hogy mien!Ránézésre nincs vele gond!
hali all!!
menet közbe nem kapcsol a power, gyujtást mikor ráadom akkor zümmög de menet közbe nem jó elektronika lehet a rosz? vagy a motor? mert eléggé beteges hangja van... pls help és valaki tudna adni valami leírást a power beállításáról alol a spanolóknak kb hogy kell állni? előre is thx
Mitraktál a helyére?
Sziasztok nem kell valakinek központi teló mitoba való ?? mert nekem van egy eladóó!!
hello,
az lenne még a kérdésem/kérésem, h tudnátok nekem adni egy tel.számot v egy címet ahol ilyen idomokat csinálnak!!!???
ennyire unatkoztál??
én már befejeztem a motorozást, és szétkaptam a supercityt!!
Sziasztok!!
Valaki tudna nekem segíteni??? Cagiva primámhoz kellene hátsó ülés (tanknyílás feletti ülés)!!! Ha tudtok, akkor légyszi jelezzetek már!! Előre is nagyon szépen köszönöm!!!
Sziasztok!!!
Jól néz ki csak az a hátsó idom vhogy nemtetszik de amúgy zsír